Danas sam si skroz okej. Jer vjerujem da u zivotu sve ima svoje zasto i zato 🥰samo pozitiva💕💕💕
🤗🤗🤗
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro curee☕
Bella i ja ti mantram. Pik dodi Belli💫💫
Zao mi je zbog minusa!
Curka, još su 4 dana do M. Sve to stigne bit ➕. Kako Sanjarka kaze dok M ne dode nista nije gotovo 🥰
Ja sam si smiksala ciklu, mrkvu i limun. Čeka me u kuhinji, ali hrabro to izbjegavam😅
Bljak 😂
Tloza nek se trud isplati 😁🤞🤞🤞🤞
Heej hej trudilice 👋 masem vam 😉 Bella hvala sto pitas za mene, citam vas sve i pratim sad dopodne kak stignem na poslu, i prije spavanja procitam sve od tog dana, ali mi se nema smisla ukljucivati jer nazalost nemam onda vremena pratiti odgovore i pitanja i pisati-jos ovaj tjedan imamo radove i dr tjedan ciscenje i onda cu imati vise vremena 🙂 eto samo da znate da sam tu. Ne idem ja od vas predrage ste mi😍 Cekaaam zapravo da se ukljucim kad padne koji plusic da cestitam ali nikako pa nikako, kaj je sad ovo 😐
Ja sam jucer imala neki roskasti iscjedak blago krvavi i blage bolove znaci na 10 dc. menga prosla, ovulacija jos nije. proslo je do navecer, a sve mi se cini da je upala jer ih imam jako cesto, iscjedak mi varira sad od bjelkastog do zuckastog. pisnula sam trakicu cisto da vidim kaj je za situaciju s o. https://ibb.co/vmY2Ndg tako minje bilo i prosli mj na 10dc a o je bila za vikend na 14 dc.
jako mi je zao cure koje ste dobile glupace i minuse, grlim vas puno🤗🤗❤❤ idemo dalje zajedno 💪💪
ostale cure iako ne pisem ali jaaako navijam za vas da bude plusic! posebno za Anabelu, Anci, Sanjarku koje strpljivoooo cekaju🤞❤ i sve ostale koje piskite ovaj vikend ima da javite plusiceee jasnoo? ajdeeeeeeeeeeee🤞🤗
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Jutro curee☕
Bella i ja ti mantram. Pik dodi Belli💫💫
Zao mi je zbog minusa!
Curka, još su 4 dana do M. Sve to stigne bit ➕. Kako Sanjarka kaze dok M ne dode nista nije gotovo 🥰
Ja sam si smiksala ciklu, mrkvu i limun. Čeka me u kuhinji, ali hrabro to izbjegavam😅
Bljak 😂
Bome jest 🤮
28.1. ➕🤰
28.9. Rita
🦔🍂
Lovely hvala na mantranju😁 i sretno sa smiješnim napitkom🤭
Marty draga javila si se🤗 samo hopsajte😘. Može bit i ne mora upala. Kako ih rješavas?
Cure kojima je došla M i koje imaju minus na testu bas mi je zao🙁 držite se,ljubim vas i grlim💕💕
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Heej hej trudilice 👋 masem vam 😉 Bella hvala sto pitas za mene, citam vas sve i pratim sad dopodne kak stignem na poslu, i prije spavanja procitam sve od tog dana, ali mi se nema smisla ukljucivati jer nazalost nemam onda vremena pratiti odgovore i pitanja i pisati-jos ovaj tjedan imamo radove i dr tjedan ciscenje i onda cu imati vise vremena 🙂 eto samo da znate da sam tu. Ne idem ja od vas predrage ste mi😍 Cekaaam zapravo da se ukljucim kad padne koji plusic da cestitam ali nikako pa nikako, kaj je sad ovo 😐
Ja sam jucer imala neki roskasti iscjedak blago krvavi i blage bolove znaci na 10 dc. menga prosla, ovulacija jos nije. proslo je do navecer, a sve mi se cini da je upala jer ih imam jako cesto, iscjedak mi varira sad od bjelkastog do zuckastog. pisnula sam trakicu cisto da vidim kaj je za situaciju s o.https://ibb.co/vmY2Ndg tako minje bilo i prosli mj na 10dc a o je bila za vikend na 14 dc.
jako mi je zao cure koje ste dobile glupace i minuse, grlim vas puno🤗🤗❤❤ idemo dalje zajedno 💪💪
ostale cure iako ne pisem ali jaaako navijam za vas da bude plusic! posebno za Anabelu, Anci, Sanjarku koje strpljivoooo cekaju🤞❤ i sve ostale koje piskite ovaj vikend ima da javite plusiceee jasnoo? ajdeeeeeeeeeeee🤞🤗
❤❤
28.1. ➕🤰
28.9. Rita
🦔🍂
Lovely hvala na mantranju😁 i sretno sa smiješnim napitkom🤭
Marty draga javila si se🤗 samo hopsajte😘. Može bit i ne mora upala. Kako ih rješavas?
Cure kojima je došla M i koje imaju minus na testu bas mi je zao🙁 držite se,ljubim vas i grlim💕💕
I dalje ga samo obilazim😅 javim kako je proslo kusanje🤣🤣
28.1. ➕🤰
28.9. Rita
🦔🍂
Marty to je blizu pika na tim zelenima
Prati ti to redovno 🤞❤️
https://ibb.co/WDCFDjz
Honey, iskreno mi je žao. Očito biokemijska. :( Jedino što te možda mrvuuu utješi je što su one dobar znak da možeš ostati trudna. Iako ti sigurno u ovom trenu to ne znači puno jer je grozno vidjeti plus pa onda razočaranje. ☹️
Sanjarka evo pjesmice za tebe: Crijevo kolo igra, rodit ćeš malog tigra. 😍😂 Eto imamo već nadimak za bebu, možeš ga zvati mamin mali tigric. 😍😂
Freya,i meni se sviđa skok tempice. 🍀
Tko zna jos nema M. Bilo mi je tako i prošli mjesec pa je dosla M tocno u dan. 😠
Svejedno nada postoji vidjet cemo 🤗🤗🥰🥰❤
Lucija 16.12.2021.💗
Sortiraj odgovore
Najstariji