Belinda ... ajoj ja ti stvarno neznam bas o ovome 🙈
Ja uzimam sada elevit po preporuci cura i jela sam ciklu i ananas i muz uzima maca prah 😌
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Anabelaaaa lipa temp 😁
Ma jeste ,vidis kako se zeza sa mnom..😫
Jutros sam dala muzu da izmjeri, kontam mozda nam je toplo bilo u sobi🤣Njegova je bila 36,2.
On jos nije ovulirao 😂😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Traveller dogovoreno 😂😂😂
Lindsay vegetooo ahhahhahah
Sunny meni je ginekolog poslao uputnicu za spolne hormone, samo sam dosla gore sa knjizicom.🙌
Mailom sam se narucila, isti dan dobila odgovor...bas su bili brzi.
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Anabelaaaa lipa temp 😁
Jutros sam dala muzu da izmjeri, kontam mozda nam je toplo bilo u sobi🤣Njegova je bila 36,2.
On jos nije ovulirao 😂😂
Lucija 16.12.2021.💗
Ciao, nova sam na forumu. Pokusavamo vec 6 mjeseci i ovaj mjesec sam pocela pratiti bazalnu na ff, lh, muz pije fertilup, ja imam dijete iz proslog braka.. i nije bas da nam ide od ruke..
Prosli mjesec sam bila na redovnom pregledu i ginekologica mi je rekla da cu ovulirat za 2-3 dana, pokrili smo to i nista.. 😔 vjestica je stigla pola sata nakon popisanog - 😔 nismo jos kandidati za humanu jer se trudimo tek 6 mjeseci..
Jucer (12dpo) mi je pala temperatura i ja sam pala u depru, ali danas se opet digla u nebesa.. i sad sam zbunjena i luda.. evo i moj chart jer ga ja vise ne znam protumaciti objektivno.. 😔 sorry na dugom postu
https://www.fertilityfriend.com/b_i/s_x6Gbln.png
👩30 🧔37
🚴♂️ 5g
Pokusavamo od 6/2020
Lindsay ovako pise https://ibb.co/Krvzr9M
Izgleda da mi je povišeno🤔
A npr na stranicama Betaplus..je ovo u referentnom intervalu za optimalnu plodnost... 🤷♀️
Anabelaaaa lipa temp 😁
On jos nije ovulirao 😂😂
😂😂😂😂 Pojacat ćemo mu ananas za implantaciju idući mjesec. 😂😂
Hahaahah...umirem 🤣🤣🤣
Jadan on sa mnom..🤣
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Ciao, nova sam na forumu. Pokusavamo vec 6 mjeseci i ovaj mjesec sam pocela pratiti bazalnu na ff, lh, muz pije fertilup, ja imam dijete iz proslog braka.. i nije bas da nam ide od ruke..
Prosli mjesec sam bila na redovnom pregledu i ginekologica mi je rekla da cu ovulirat za 2-3 dana, pokrili smo to i nista.. 😔 vjestica je stigla pola sata nakon popisanog - 😔 nismo jos kandidati za humanu jer se trudimo tek 6 mjeseci..
Jucer (12dpo) mi je pala temperatura i ja sam pala u depru, ali danas se opet digla u nebesa.. i sad sam zbunjena i luda.. evo i moj chart jer ga ja vise ne znam protumaciti objektivno.. 😔 sorry na dugom postu
https://www.fertilityfriend.com/b_i/s_x6Gbln.png
Dobrodošla 🙂
Vidim da imas puno trokutica na grafu, ne mjeris u isto vrijeme bazalnu?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
A npr na stranicama Betaplus..je ovo u referentnom intervalu za optimalnu plodnost… 🤷♀️
Ma ja mislim da je ovo kod tebe skroz pristojno..Mo sam prelistala stranice kad sam istrazivala svoj..
Nisaam niti na jednom forumu nasla nizi od moga 😫
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Sortiraj odgovore
Najstariji