Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    08. Prosinac 2020. 08:28

Dobro jutro cure drage ☕☕☕

Anci sta da ti kazem, plodne žene smo 😂
    Vidim tempica raste, moguce da je jucer bila o 🙂 pokusajte pokrit jos danas 👍🤞
    Anchyy dobro dosla i nek ti Forum donese toliko željeni plusic 🤞🤞🤞
    Curice pms zna biti dobar simptom t 🤞🤞🤞
    Jana aaaaaaa bas sam ocekivala plusic kod tebe 😪 Al vidim da si ti pozitivna ❤️
    Freya imala sam ja takvu situaciju prije 5 godina u dobitnom ciklusu, prvo mi je oznacio na 12dc, pa 13 pa 16dc 😂 na kraju je bila 12dc a plusic je bio 23dc 🙂 oznaci pik u app pa ce ces mu pomoc 
    Traveller je narasla je Al nije bas vjerodostojna
    Sinoc sam legla s glavoboljom, u 3 se probudila sa jakom glavoboljom i grloboljom, jedva sam zaspala opet. Jutros sam morala popit tbl za glavu bas me bolila, grlo mi je sad ok. Osjecam da me nesto hvata 😔

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    08. Prosinac 2020. 08:28

lindsay

TRIO GUŠT PRIJAVLJUJEM DA TRAKICA POCINJE TAMNITI, O BI MOGLA PREKSUTRA A PIK SUTRA
    NISAM BRZA AL SAM ZATO TEHNIČAR

🎇🎇🎇🎇🎇🎇🤞🤞🤞🤞🤞

Lindsay
    08. Prosinac 2020. 08:31

Sanjarka88 🦋

Freya imala sam ja takvu situaciju prije 5 godina u dobitnom ciklusu, prvo mi je oznacio na 12dc, pa 13 pa 16dc 😂 na kraju je bila 12dc a plusic je bio 23dc 🙂 oznaci pik u app pa ce ces mu pomoc
    Sinoc sam legla s glavoboljom, u 3 se probudila sa jakom glavoboljom i grloboljom, jedva sam zaspala opet. Jutros sam morala popit tbl za glavu bas me bolila, grlo mi je sad ok. Osjecam da me nesto hvata 😔

Covid ili t :)
    Stavljam 100 kn na ovo drugo :)

Maša🤰🏼
    08. Prosinac 2020. 08:32

Hahahaha Tommy obecajem da ti ga slikat druge godine kad budemo na temi bebe ... 😂 sad mi je na instacu pa ako koga znam da se ne otkrijem 🙈🙈🙈 posto nas ima dosta iz pazina 😋 Freya nikako nemogu dobit 😕

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Sanjarka88
    08. Prosinac 2020. 08:38

lindsay

Sanjarka88 🦋

200 za covid jer sam ga imala u kući 😪😪😪

Maša🤰🏼
    08. Prosinac 2020. 08:41

Cure niti jedan link mi ne radi za stavit ovo dole u potpis 🙈🙈🙈 kakoooo?? 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Sunny_🐣
    08. Prosinac 2020. 08:44

anciooo dobro ste vi to pokrili, sad u odbrojavanje 💪
    lindsay i kod tebe sad kreće akcija 💪
    Anxhyy123 dobrodošla  super što ste krenuli 
    freya ako si pratila trakica upiši u aplikaciju kad je bio pik. FF aplikacija prati bazalnu i druge simptome koje mu ti upišeš kao pikove i sluz  Ako upišeš da ti je pik bio ranije, onda će vjerojatno vratiti i ovulaciju gdje je bila  sretnooo
    Bella sretno sa trakicama, želim ti pikčinu
    Traveller, Bella evo moja temp konačno pala  baš me ljutila zadnji tjedan. Izgleda da vještica ipak dolazi. 
    ________
    ajmooooo plusićiiiii....hitno nam treba jedan lijepi plus ❤️❤️❤️ 
    _______
    Cure koje mi pretrage preporučujete da napravim? Mislim da je sad vrijeme da krenem dublje čačkat  Radila sam samo papu i ultrazvuk u 6. mjes, to je bilo ok. Sad bi trebala vaditi spolne hormone, briseve i eventualno zalihu js? jel to to? Hormone vadim 2-5 dan ciklusa, a ovo ostalo? i da li se to u ZGu može u nekoj privatnoj poliklinici sve napravit npr BetaPlus? Puno pitanja 
    Muž je trebao prošli mjesec napraviti spermio pa je završio u izolaciji pa krenuli plodni dani  tako da ćemo i to obavit ovaj mjesec.

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

Lindsay
    08. Prosinac 2020. 08:45

Sanjarka88 🦋

lindsay

Sanjarka88 🦋

200 za covid jer sam ga imala u kući 😪😪😪

hahahahahahhahahaha :)

freya_444
    08. Prosinac 2020. 08:49

anci000 🌸💞

freya_444

Mašo, jesi uspjela dobiti dr.Belcija?

hej vjerojatno jer si stavila iscjedan watery
    Probaj maknuti

je je istina, bio je taj iscjedak presudan, sad se vratilo sve na staro 

Lucija 16.12.2021.💗

watson009
    08. Prosinac 2020. 08:52

Jutro curke 🙌
    Buhtlica onda ti zelim da vjestica cim prije dode da mozes u nove pobjede s nama ❤
    Ancioo jesi svih 40 potrosila u ovom ciklusu ? Ahahhahahha kraljice.
    Traveller zamisli da se trazimo tamo po hodnicima ?!!!Ahahhahahha 
    Ajde bas me zanima kakvo ce ti biti iskustvo,koji dan ides sto si rekla ? 
    Vjerujem da ces biti pametnija nakon tog razgovora 🙌

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.