Sunny vidim pala temp, zao mi je bas 😔
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Traveller sad sam skuzila da ides u ponedjeljak,oprosti 🙌❤
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Hahahaha Tommy obecajem da ti ga slikat druge godine kad budemo na temi bebe … 😂 sad mi je na instacu pa ako koga znam da se ne otkrijem 🙈🙈🙈 posto nas ima dosta iz pazina 😋 Freya nikako nemogu dobit 😕
Hahhaha pazi sta si rekla 😊😊😊
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Sunny mila moj savjet je prvo napraviti spermiogram, tu ste rijesili 50% problema.
Onda cackati dalje, tako je meni gin rekao i fakat ima smisla. Korak po korak rjesavajte, eto ja sam sretna da nismo cekali godinu dana pokusavanja i tek onda krenuli jer ipak dok to sve skupis prode jos godina.
Moj m je isao privatno , 450kn je bila cijena i mogao je donijeti uzorak od kuce- ne smije biti stariji od sat vremena. Pitaj sve sto te zanima...
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Ako si iz Zga spolne hormone mozes vaditi na endokrini u Vinogradskoj,moras se samo naruciti i dobis termin...ne ceka se dugo i jako jako su brzi.
Ja sam imala pozitivno iskustvo i nalaz gotov isti dan dobila na mail.
Dr posalje uputnicu i nemas brige ni s time 🙌
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Ako si iz Zga spolne hormone mozes vaditi na endokrini u Vinogradskoj,moras se samo naruciti i dobis termin…ne ceka se dugo i jako jako su brzi.
Ja sam imala pozitivno iskustvo i nalaz gotov isti dan dobila na mail.
Dr posalje uputnicu i nemas brige ni s time 🙌
Watson hvala ti ❤️
za hormone mi dr opće prakse izdaje uputnicu ili?
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Dobro jutro cure drage ☕☕☕
Anci sta da ti kazem, plodne žene smo 😂
Vidim tempica raste, moguce da je jucer bila o 🙂 pokusajte pokrit jos danas 👍🤞
Anchyy dobro dosla i nek ti Forum donese toliko željeni plusic 🤞🤞🤞
Curice pms zna biti dobar simptom t 🤞🤞🤞
Jana aaaaaaa bas sam ocekivala plusic kod tebe 😪 Al vidim da si ti pozitivna ❤️
Freya imala sam ja takvu situaciju prije 5 godina u dobitnom ciklusu, prvo mi je oznacio na 12dc, pa 13 pa 16dc 😂 na kraju je bila 12dc a plusic je bio 23dc 🙂 oznaci pik u app pa ce ces mu pomoc
Traveller je narasla je Al nije bas vjerodostojna
Sinoc sam legla s glavoboljom, u 3 se probudila sa jakom glavoboljom i grloboljom, jedva sam zaspala opet. Jutros sam morala popit tbl za glavu bas me bolila, grlo mi je sad ok. Osjecam da me nesto hvata 😔
Sanjarka iskreno mislim da se nemam cemu nadati .. imala bi valjda neke simptome bolne sise nesto...a stvarno nemam nista osim te razdrazljivosti par dana al to pripisujem vjestici 😃
🧔 36
👩💼 30
Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
💊almagea prenatal omega+
Rad na 👶 od 11/2020.
03/21 - Papa test uredan
Kasna ovulacija
➕28.7.2021.
👶-2022
Rad na drugoj bebici od 4/2024
Dobro jutro cure drage ☕☕☕
Anci sta da ti kazem, plodne žene smo 😂
Vidim tempica raste, moguce da je jucer bila o 🙂 pokusajte pokrit jos danas 👍🤞
Anchyy dobro dosla i nek ti Forum donese toliko željeni plusic 🤞🤞🤞
Curice pms zna biti dobar simptom t 🤞🤞🤞
Jana aaaaaaa bas sam ocekivala plusic kod tebe 😪 Al vidim da si ti pozitivna ❤️
Freya imala sam ja takvu situaciju prije 5 godina u dobitnom ciklusu, prvo mi je oznacio na 12dc, pa 13 pa 16dc 😂 na kraju je bila 12dc a plusic je bio 23dc 🙂 oznaci pik u app pa ce ces mu pomoc
Traveller je narasla je Al nije bas vjerodostojna
Sinoc sam legla s glavoboljom, u 3 se probudila sa jakom glavoboljom i grloboljom, jedva sam zaspala opet. Jutros sam morala popit tbl za glavu bas me bolila, grlo mi je sad ok. Osjecam da me nesto hvata 😔
Sanjarka iskreno mislim da se nemam cemu nadati .. imala bi valjda neke simptome bolne sise nesto…a stvarno nemam nista osim te razdrazljivosti par dana al to pripisujem vjestici 😃
nemoj se zamarati simptomima, svaka žena i svako tijelo je drugačije. Ja sam se prošli ciklus toliko fokusirala na simptome da sam na kraju se baš ful razočarala. Nekad je i manjak simptoma dobar znak. Uglavnom pričekaj izostanak menstruacije pa ćeš onda znati više
Lucija 16.12.2021.💗
Cure AMH mi je stigao…iznosi 36.6 pmol/L
Jel to ok?
Ja bi rekla da je super 🙂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji