Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tommyfame
    06. Prosinac 2020. 12:28

Bella🌟

Sanjarko hvala i bit će veseli cijeli tjedan i vikend finale🤭🤭😁 a tebi držimo 🤞🤞🤞🤞🤞
    Anci Haha točno tako,samo ti piski😁
    LadyDiana daaa FF ima svega,super je app.
    Tommyfame vidim da si DC 1, žao mi je što se nije primilo. Sretno u slijedećem ciklusu 🤞🤞 šaljem zagrljaj💕

Hvala ti Bella ❤❤ 
    Pa ne moze odmah plus a taman se ufurala u mjerenje temperature 🤣🤣

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

watson009
    06. Prosinac 2020. 12:29

Ancioo i Sanjarka vasa izvjesca o hopsanju su mi top 👆😂😂😂😂😂
    Lavanya ❤
    Lindsay sestro gdje si ? 

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

curka93
    06. Prosinac 2020. 13:06

Sanjarka88 🦋

curka93

Curke ja nisam mogla cekat i napravila sam test ( trakicu 15kn u ljekarni) i negativan je…8 dana imam do menstruacije tak da ne znam jel to prerano ili ne ali vjerojatno nista od mene ovaj a ni iduci mj ( jer moram ovaj mj nakon vjestice vaginalete stavljati)

Kad je bila o?
    Koje vaginalete moras stavljat pa ne smis na trudnocu?

Sanjarka ovulacija je bila kao 30.11 ali to je kod mene jako nezgodno obzirom da nemam tocne menstruacije...imam 2 kalendara na jednom mi Pise ovulacija 30.11 na drugom 2.12 😃😃a vaginalete su gynella silver 

🧔 36
    👩‍💼 30
    Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
    💊almagea prenatal omega+
    Rad na 👶 od 11/2020.
    03/21 - Papa test uredan
    Kasna ovulacija
    ➕28.7.2021.

👶-2022
    Rad na drugoj bebici od 4/2024

lovely
    06. Prosinac 2020. 13:16

watson009

Drage moje, menga kasni 5 dana…ne moram vam ni govoriti koliko sam luda zbog toga, sutra cu pisnuti testic i odmah zvati ginica za savjet! Imam obilan bijeli iscjedak, cicke bole vec 10 dana…
    Ovaj HSG mi sve poremetio ovaj ciklus kada bas ne treba… Ovulacija ni ne znam kada je bila jer sam otpisala ciklus, znam samo da je na 9.DC bio vodeci folikul a nisam ni pitala koje je bio velicine.
    Potonula sam jucer jako jer mi je kaos u glavi, danas sam se spremila na Misu i hvala Bogu sto mi daje snagu za ovaj mjesec borbe 🙏❤
    Ne morate mi nista pisati…biti ce sve u redu, samo sam se morala olaksati…tko ce me bolje razumjeti nego vi.

💕💕

28.1. ➕🤰
    28.9. Rita
    🦔🍂

Sanjarka88
    06. Prosinac 2020. 13:17

curka93

Sanjarka88 🦋

curka93

Curke ja nisam mogla cekat i napravila sam test ( trakicu 15kn u ljekarni) i negativan je…8 dana imam do menstruacije tak da ne znam jel to prerano ili ne ali vjerojatno nista od mene ovaj a ni iduci mj ( jer moram ovaj mj nakon vjestice vaginalete stavljati)

Kad je bila o?
    Koje vaginalete moras stavljat pa ne smis na trudnocu?

Sanjarka ovulacija je bila kao 30.11 ali to je kod mene jako nezgodno obzirom da nemam tocne menstruacije…imam 2 kalendara na jednom mi Pise ovulacija 30.11 na drugom 2.12 😃😃a vaginalete su gynella silver

A nista to kalendar on nije pouzdan, mislila sa. Da pratis nekako 
    Svakako ti je pre rano za test ikakav, nije jos moglo doc do implantacije 🙂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    06. Prosinac 2020. 13:18

Watson ja cu te samo jako zagrlit 🤗🤗🤗🤗

Lindsay
    06. Prosinac 2020. 13:30

Watsoon tu sam oko moje, sestro moja po mukama ❤🧡💜 Meni nema O koja je inace bila kao svicarski sat :) Ako pozelis pricati o svim iskustvima, razmjeni naucenih podataka 😂, utjehu, smijeh i zezanciju posalji broj moba da dodjes u jednu malu grupicu velikih ljudi na whatsappu :) 🧡❤

Sanjarka88
    06. Prosinac 2020. 13:40

anci000 🌸💞

Watson 💜💜
    Sanjarko probat ću se oduprijeti muzu danas ako ne bude islo jebat ga 😅😅
    Cure ljubim vas sve 💗

Hhahaha 
    Ne zvucis bas sigurno 
    Ma udri Anci, nema tu pravila kako treba 
    Kad hoce hoce pa bio jedan odnos u 3 dana ili 3 u 1 dan 🙂

watson009
    06. Prosinac 2020. 13:50

lindsay

Watsoontu sam oko moje, sestro moja po mukama ❤🧡💜 Meni nema O koja je inace bila kao svicarski sat :) Ako pozelis pricati o svim iskustvima, razmjeni naucenih podataka 😂, utjehu, smijeh i zezanciju posalji broj moba da dodjes u jednu malu grupicu velikih ljudi na whatsappu :) 🧡❤

Ajoojjjj muko moja i tebe ovaj mjesec zeza? 🙈
    Kakve su ti trakice ? Koji si dan ciklusa? 
    Hvala ti na pozivu 🙏 javim ti ako se odlucim!!!
    Jel funkcionira ona grupa na facebooku sto je par cura otislo i tamo s ove grupe ?

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Lindsay
    06. Prosinac 2020. 13:56

watson009

lindsay

Watsoontu sam oko moje, sestro moja po mukama ❤🧡💜 Meni nema O koja je inace bila kao svicarski sat :) Ako pozelis pricati o svim iskustvima, razmjeni naucenih podataka 😂, utjehu, smijeh i zezanciju posalji broj moba da dodjes u jednu malu grupicu velikih ljudi na whatsappu :) 🧡❤

Ajoojjjj muko moja i tebe ovaj mjesec zeza? 🙈
    Kakve su ti trakice ? Koji si dan ciklusa?
    Hvala ti na pozivu 🙏 javim ti ako se odlucim!!!
    Jel funkcionira ona grupa na facebooku sto je par cura otislo i tamo s ove grupe ?

Trakice su mi potpuno bijele. 14dc. 
    Funkiconira, lijepo nam je :) samo pozitiva :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.