Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lindsay
    06. Prosinac 2020. 14:01

Ja bi bas voljela da ti dodjes posto cemo obje na mpo 😅

Maša🤰🏼
    06. Prosinac 2020. 14:05

Cure moje hvala vam na svim porukama sve do jedne ste 🔝❤️❤️ Pozdrav mojim Pazinjankama 🥰😉
    Ja nemam nikakve bolove ali bas nikakve cak ni leđa ni ko kad inace imam M tako da nemam pojma sta se desava 🙈
    Psihicki sam ok pa onda malo nisam ok pa se onda sjetim da sam ipak okej hahaha ali sve uredu 😂 
    Zivoooo me zanima sta mi slijedece zivot nosi 😂😂 jer mislim da se netko opasno zajebava samnom 🙈

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Tommyfame
    06. Prosinac 2020. 14:14

maša25

Cure moje hvala vam na svim porukama sve do jedne ste 🔝❤️❤️ Pozdrav mojim Pazinjankama 🥰😉
    Ja nemam nikakve bolove ali bas nikakve cak ni leđa ni ko kad inace imam M tako da nemam pojma sta se desava 🙈
    Psihicki sam ok pa onda malo nisam ok pa se onda sjetim da sam ipak okej hahaha ali sve uredu 😂
    Zivoooo me zanima sta mi slijedece zivot nosi 😂😂 jer mislim da se netko opasno zajebava samnom 🙈

Eee kak stojis sa engleskim? Ja sam ti nakon biokemijske procitala sve forume sa pozitivnim iskustvima biokemijske :) 
    Stvarno kad procitas te price budes puno bolje :) 

Npr. https://community.whattoexpect.com/forums/ttc-pregnancy-after-a-loss/topic/fertility-after-chemical-pregnancy-64008317.html

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

watson009
    06. Prosinac 2020. 14:19

lindsay

Koje imas trakice za ovulaciju ? Na mojim zelenima je cijeli ciklus vidljiva i druga crtica 👆😂 odlepit cu!!! 
    Joj mila moja evo dok sredim kaos ovih dana oko menge pa ti se javim. Totalno sam zbunjena oko mijenjanja posla do ne-dolaska menge a jos se moram naruciti na konultacije za mpo...
    Kuzis me ?!😅 
    Uzuvajte u nedjelji, uf nista ne zelim danas raditi 😂

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Lindsay
    06. Prosinac 2020. 14:21

watson009

lindsay

Koje imas trakice za ovulaciju ? Na mojim zelenima je cijeli ciklus vidljiva i druga crtica 👆😂 odlepit cu!!!
    Joj mila moja evo dok sredim kaos ovih dana oko menge pa ti se javim. Totalno sam zbunjena oko mijenjanja posla do ne-dolaska menge a jos se moram naruciti na konultacije za mpo…
    Kuzis me ?!😅
    Uzuvajte u nedjelji, uf nista ne zelim danas raditi 😂

Plave. I ja sam na zelenim imala uvijek vidljivu drugu crticu i postepeno je tamnila. Zamisli, sada mi fale zelene 😂🤣😂🤣 koje čudo.
    Naravno, polako rjesavaj sve svoje probleme vece i manje. Javi nam se kada ti dodje m. Tu smo. Opet se istresi kada zatreba. ❤🧡💜

Lara19
    06. Prosinac 2020. 14:57

Monstera

freya_444

Jutro curke! Radim polako nedjeljni ručak, tortilje spremam 🤭😄
    Stormy, Monstera i ja sam iz Istre 😁
    Mašo jako mi je žao, glavu gore i hrabro naprijed! 👍🥰
    Ja nisam mogla spavati od grceva sinoc cijelo vrijeme pritisak dolje, ujutro nestalo 🙄🤔

Eej freya_444 u kojem si ti djelu Istre? i ja danas radim tortille, meni je to najbolje jeloStormy pozdrav okolici Pazina, tamo sam često jer mi zrmana živi tamo

Danas je ocito tortilje day, I ja sam ih radila 🤗

🙍‍♀️33

🙎‍♂️33

💞9mj 2020

Folna kiselina
    Femisan A kapi
    Sok cikle
    Papa test 3/2021✅
    Spermiogram 5/2021✅
    Brisevi 9/21✅
    SonoHSG✅
    Hormoni-stitnjaca povisena(terapija euthyrox50)

Brisevi-izolirana ureaplasma✅

-tablete bromergon

-povisen secer(tablete glucophage xr750mg)

Samoja6
    06. Prosinac 2020. 15:13

Tommyfame

maša25

Eee kak stojis sa engleskim? Ja sam ti nakon biokemijske procitala sve forume sa pozitivnim iskustvima biokemijske :)

Npr.https://community.whattoexpect.com/forums/ttc-pregnancy-after-a-loss/topic/fertility-after-chemical-pregnancy-64008317.html

Ima li toga i sa missed ab? 🙈

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

• Amy_94
    06. Prosinac 2020. 15:16

Monstera

Stormy

Bellavidim da smo isti DC, takoder i ja sam osjetila neko žigcanje dole, već sam mislila pišnut, ali moram se suzdržat 🙈
    Monsterai ti si također iz Istre, znači ima nas 😊
    Sanjarka sad sam si i tu premom instalirala haha

Hej Stormy, znači i ti si isto?Ja sam ti u blizu Pule 🙂

I ja sam blizu Pule 🙃

👨‍🦱39- teška oligoasthenozoospermia
    👩‍🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
    1x IVF prirodni ❌
    06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
    1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
    spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
    10.03 imamo spermije
    10/24
    1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
    14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
    19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
    16.01 imamo ❤️6+5tt
    12tt boy 💙 (trisomija 18,Edwards sindrom)14tt💔

Tommyfame
    06. Prosinac 2020. 15:18

Samoja6

Tommyfame

maša25

Npr.https://community.whattoexpect.com/forums/ttc-pregnancy-after-a-loss/topic/fertility-after-chemical-pregnancy-64008317.html

Ima li toga i sa missed ab? 🙈

Evo nasla sam :) https://www.huggies.com.au/forum/4-pregnancy-birth/144-loss-and-sadness/2711185

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

06. Prosinac 2020. 15:31

Cini mi se da ovo tamni 🤔🤔 druga danas...
    Al nekako je tanka?🤔🤔🤷‍♀️
    https://ibb.co/nBHgvNd

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.