Cure moje hvala vam na svim porukama sve do jedne ste 🔝❤️❤️ Pozdrav mojim Pazinjankama 🥰😉
Ja nemam nikakve bolove ali bas nikakve cak ni leđa ni ko kad inace imam M tako da nemam pojma sta se desava 🙈
Psihicki sam ok pa onda malo nisam ok pa se onda sjetim da sam ipak okej hahaha ali sve uredu 😂
Zivoooo me zanima sta mi slijedece zivot nosi 😂😂 jer mislim da se netko opasno zajebava samnom 🙈
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Cure moje hvala vam na svim porukama sve do jedne ste 🔝❤️❤️ Pozdrav mojim Pazinjankama 🥰😉
Ja nemam nikakve bolove ali bas nikakve cak ni leđa ni ko kad inace imam M tako da nemam pojma sta se desava 🙈
Psihicki sam ok pa onda malo nisam ok pa se onda sjetim da sam ipak okej hahaha ali sve uredu 😂
Zivoooo me zanima sta mi slijedece zivot nosi 😂😂 jer mislim da se netko opasno zajebava samnom 🙈
Eee kak stojis sa engleskim? Ja sam ti nakon biokemijske procitala sve forume sa pozitivnim iskustvima biokemijske :)
Stvarno kad procitas te price budes puno bolje :)
Npr. https://community.whattoexpect.com/forums/ttc-pregnancy-after-a-loss/topic/fertility-after-chemical-pregnancy-64008317.html
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Ja bi bas voljela da ti dodjes posto cemo obje na mpo 😅
Koje imas trakice za ovulaciju ? Na mojim zelenima je cijeli ciklus vidljiva i druga crtica 👆😂 odlepit cu!!!
Joj mila moja evo dok sredim kaos ovih dana oko menge pa ti se javim. Totalno sam zbunjena oko mijenjanja posla do ne-dolaska menge a jos se moram naruciti na konultacije za mpo...
Kuzis me ?!😅
Uzuvajte u nedjelji, uf nista ne zelim danas raditi 😂
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Ja bi bas voljela da ti dodjes posto cemo obje na mpo 😅
Koje imas trakice za ovulaciju ? Na mojim zelenima je cijeli ciklus vidljiva i druga crtica 👆😂 odlepit cu!!!
Joj mila moja evo dok sredim kaos ovih dana oko menge pa ti se javim. Totalno sam zbunjena oko mijenjanja posla do ne-dolaska menge a jos se moram naruciti na konultacije za mpo…
Kuzis me ?!😅
Uzuvajte u nedjelji, uf nista ne zelim danas raditi 😂
Plave. I ja sam na zelenim imala uvijek vidljivu drugu crticu i postepeno je tamnila. Zamisli, sada mi fale zelene 😂🤣😂🤣 koje čudo.
Naravno, polako rjesavaj sve svoje probleme vece i manje. Javi nam se kada ti dodje m. Tu smo. Opet se istresi kada zatreba. ❤🧡💜
Jutro curke! Radim polako nedjeljni ručak, tortilje spremam 🤭😄
Stormy, Monstera i ja sam iz Istre 😁
Mašo jako mi je žao, glavu gore i hrabro naprijed! 👍🥰
Ja nisam mogla spavati od grceva sinoc cijelo vrijeme pritisak dolje, ujutro nestalo 🙄🤔
Eej freya_444 u kojem si ti djelu Istre? i ja danas radim tortille, meni je to najbolje jeloStormy pozdrav okolici Pazina, tamo sam često jer mi zrmana živi tamo
Danas je ocito tortilje day, I ja sam ih radila 🤗
🙍♀️33
🙎♂️33
💞9mj 2020
Folna kiselina
Femisan A kapi
Sok cikle
Papa test 3/2021✅
Spermiogram 5/2021✅
Brisevi 9/21✅
SonoHSG✅
Hormoni-stitnjaca povisena(terapija euthyrox50)
Brisevi-izolirana ureaplasma✅
-tablete bromergon
-povisen secer(tablete glucophage xr750mg)
Eee kak stojis sa engleskim? Ja sam ti nakon biokemijske procitala sve forume sa pozitivnim iskustvima biokemijske :)
Npr.https://community.whattoexpect.com/forums/ttc-pregnancy-after-a-loss/topic/fertility-after-chemical-pregnancy-64008317.html
Ima li toga i sa missed ab? 🙈
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Bellavidim da smo isti DC, takoder i ja sam osjetila neko žigcanje dole, već sam mislila pišnut, ali moram se suzdržat 🙈
Monsterai ti si također iz Istre, znači ima nas 😊
Sanjarka sad sam si i tu premom instalirala haha
Hej Stormy, znači i ti si isto?Ja sam ti u blizu Pule 🙂
I ja sam blizu Pule 🙃
👨🦱39- teška oligoasthenozoospermia
👩🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
1x IVF prirodni ❌
06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
10.03 imamo spermije
10/24
1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
16.01 imamo ❤️6+5tt
12tt boy 💙 (trisomija 18,Edwards sindrom)14tt💔
Npr.https://community.whattoexpect.com/forums/ttc-pregnancy-after-a-loss/topic/fertility-after-chemical-pregnancy-64008317.html
Ima li toga i sa missed ab? 🙈
Evo nasla sam :) https://www.huggies.com.au/forum/4-pregnancy-birth/144-loss-and-sadness/2711185
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Cini mi se da ovo tamni 🤔🤔 druga danas...
Al nekako je tanka?🤔🤔🤷♀️
https://ibb.co/nBHgvNd
Sortiraj odgovore
Najstariji