Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    06. Prosinac 2020. 10:24

anci000 🌸💞

Pisnula sam ista kao jučer, budemo vidjeli popodne
    Ja sam jučer 3 pisnula ma mislim se ja te kupujem ja ću te i piškit 😅😅

😂😂😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

curka93
    06. Prosinac 2020. 10:33

Curke ja nisam mogla cekat i napravila sam test ( trakicu 15kn u ljekarni) i negativan je...8 dana imam do menstruacije tak  da ne znam jel to prerano ili ne ali vjerojatno nista od mene ovaj a ni iduci mj ( jer moram ovaj mj nakon vjestice vaginalete stavljati)

🧔 36
    👩‍💼 30
    Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
    💊almagea prenatal omega+
    Rad na 👶 od 11/2020.
    03/21 - Papa test uredan
    Kasna ovulacija
    ➕28.7.2021.

👶-2022
    Rad na drugoj bebici od 4/2024

Leah
    06. Prosinac 2020. 10:34

Jutro curke, fino ste se raspisale. 
    Maso uzasno mi je zao zbog ovakvog ishoda, drago mi je da nisi skroz potonula i da je pozitiva tu, sad si super plodna pa ce brzo plusic.
    Cure moje moja M trajala ravno 2 dana,od  jucer  (3.dc) ulozak cist i od sinoc isto. Nadam se da je sve uredu i da nemam nedaj Boze neku upalu ili nesto tako.

• LadyDiana
    06. Prosinac 2020. 10:41

Za sve cure koje dugo pokusavaju i u banani su imam iskustvo svoje frendice.
    Jako mlada je krenula na bebu, tipa s 20/21.
    Ona je bila zdrava, muz je imao jako los spermiogram. Al ono doslovno nekoliko komada, ne par miliona.
    Isla je 7 puta na umjetnu, od toga znam da je 4 bilo ICSI. Jednom na pocetku je uspjela ostat prirodno trudna, ali je imala spontani.
    Uglavnom ona ful mlada, doktori bili sigurni da ce se primit, nisu joj htjeli stavljat vise od jednog embrija.. nikad se nista nije primilo. 

U meduvremenu rastali su se jer ju je tip poceo varat i nasla je novog frajera.
    Bila je uvjerena da nikad nece imat djece i seksali su se slobodno 9 mjeseci i kad ono hop! Ona trudna.

Nakon par godina htjeli su opet i sad su pratili plodne dane i nakon 5 mjeseci opet trudna.

I onda su htjeli trece dijete i opet nakon tocno 5 mjeseci ona trudna.

Ja sam bila sigurna kao i ona da nije bio problem samo u prvom muzu. Ali ocito je zena plodna i ok kad ima troje zdrave i krasne djece (koje je dobila sve iza 26. Godine), unatoc tome sto se oplodeni embriji nisu primali. 

Ona je bila van sebe godinama i uvjerena i u svoju neplodnost. 😢 Sad je sretna sto je ispalo tako kako je i nadam se da ce i nama svima ispast sve kako treba bit. 

👩🏼33, povisen tsh pijem Letrox
    Amh 26,3, fsh 6,4

🧔🏻 45,
    Svi hormoni uredni. Los spermiogram. Od oligo do oligoastenozoospermije.

lovely
    06. Prosinac 2020. 10:53

Stormy, Bella🙏🤞🤞🤞🤞

Curka ja mislim da je to prerano za test...strpi se još malo 💕

28.1. ➕🤰
    28.9. Rita
    🦔🍂

lucijaa117
    06. Prosinac 2020. 10:54

Jedno pitanje za cure koje imaju hematom ili su ga imale u prethodnoj trudnoci. Znaci meni je moj ginekolog rekao da je hematom mali i da se ne brinem oko toga, mirovanje nije strogo nego u smislu da ne obavljam nikakve teske fizicke poslove. jucer nakon tjedan dana sam opet dobila obilniji smedi iscjedak i par kapljica krvi  (sad ih vise  nema). Na pregledu sam bila u cetvrtak di je receno da je sve super,slj tek za kojih mj dana. Znaci ja sad prakticki svakih par dana strepim kad mi se pojavi ta sukrvica i pitanje dokle ce jos to trajat jer mi nije objasnjeno na koji nacin se taj hematom povlaci, krvarenjem ili kako? 

👸 24g
    🤴 26g
    11.11.2020. ➕

Monstera
    06. Prosinac 2020. 10:55

Stormy

Bellavidim da smo isti DC, takoder i ja sam osjetila neko žigcanje dole, već sam mislila pišnut, ali moram se suzdržat 🙈
    Monsterai ti si također iz Istre, znači ima nas 😊
    Sanjarka sad sam si i tu premom instalirala haha

Hej Stormy, znači i ti si isto? Ja sam ti u blizu Pule  🙂

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

freya_444
    06. Prosinac 2020. 11:29

Jutro curke! Radim polako nedjeljni ručak, tortilje spremam 🤭😄
    Stormy, Monstera i ja sam iz Istre 😁
    Mašo jako mi je žao, glavu gore i hrabro naprijed! 👍🥰
    Ja nisam mogla spavati od grceva sinoc cijelo vrijeme pritisak dolje, ujutro nestalo 🙄🤔

Lucija 16.12.2021.💗

06. Prosinac 2020. 11:36

Jutro cure 💕
    Mašo žao mi je 😔🙏
    Meni je danas trakica ovakva https://ibb.co/MstYzwv
    Ne znam zasto je takva neka isprekidana...ide li to cemu, sta mislite?🤷‍♀️

Sanjarka88
    06. Prosinac 2020. 11:37

curka93

Curke ja nisam mogla cekat i napravila sam test ( trakicu 15kn u ljekarni) i negativan je…8 dana imam do menstruacije tak da ne znam jel to prerano ili ne ali vjerojatno nista od mene ovaj a ni iduci mj ( jer moram ovaj mj nakon vjestice vaginalete stavljati)

Kad je bila o?
    Koje vaginalete moras stavljat pa ne smis na trudnocu? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.