Sassy ➕❤️
ODBROJAVANJE 12.MJESEC ➕ Idemo svi po Božićno čudo 🎅🤰🤶🎄🎇🎀🤞🤞🤞🤞:
Marija3998 - 04.12. - 2 dana kasni ❤️
Traveller - 05.12. - 1 dan kasni ❤️
Belinda09 - 06.12. -danas ❤️
Jana25 - 06.12. - danas ❤️
Tina25 - 08.12. - 2 dana❤️
Amy_94 - 10.12. - 4 dana❤️
Olimpija - 10. 12. - 4 dana❤️
Freya_444 - 11.12. - 5 dana❤️
Sunny_ - 12.12. - 6 dana❤️
Zuzuzujalica - 12.12. - 6 dana❤️
LadyDiana - 12.12. - 6 dana ❤️
Mia333 - 14.12. - 8 dana ❤️
Curka93 - 14.12. - 8 dana ❤️
Anabelaaaa - 15.12. - 9 dana❤️
Pinki123 - 20.12. - 14 dana❤️
Gumbica - 20.12. - 14 dana❤️
Lindsay - 20.12. - 14 dana❤️
Ancioo- 21. 12- 15 dana❤️
Sanjarka88 - 21.12. - 15 dana❤️
Nes - 21.12. - 15 dana ❤️
Tloza55 - 26.12. - 20 dana ❤️
Lovely - 26.12. - 20 dana❤️
Lisa27 - 27.12. - 21 dan❤️
Bella - 27.12. - 21 dan❤️
Stormy - 28.12. - 22 dana❤️
Marty07 - 28.12. - 22 dana ❤️
Mokosh - 30.12. - 24 dana ❤️
Leah - 30.12. - 24 dana ❤️
ODBROJAVANJE 1. MJESEC ➕ idemo svi po novogodisnje čudo 🎆🎆✨✨✨🎉🎊🎀:
Divna_Sa 01.01. - 26 dana ❤️
Maša25 03.01. - 28 dana ❤️
Tommyfame 04.01. - 29 dana❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Nemam nikakve bolove jos… mislim da drugi put ni necu radit test 😂 tamo dok jedno mjesec dana ne kasni 🙈
Ma uredu sam ja i m smo se malo isplakali malo grlili i dogovorili se da je toto naprijed ce bit samo pozitivno 😍 zao mi je i spremila ja vec poklone kako cemo rec svima ali sta je tu je :)
Maša baš mi je žao, znam kako ti je, glavu gore sve će biti dobro, mi smo odmah svima rekli kad smo vidjeli pozitivan test i tad sam rekla nema šanse da drugi put kažem dok ne dođem do 3 mjeseca trudnoće 😂😂
Jel tebi stigla vjestica?
Nije još, nemam nikakvih simptoma, u srijedu imam termin kod ginekologice, odlučila sam ne radit test više nego ako mi ne dođe vadit će mi krv pa ćemo vidjet
A ovaj mjesec mi je ovulacija bila dosta kasno danas je 11 dan od Ovulacije, neznam šta bi rekla
Oooo
Pa onda ti ne trebas jos dobit.. Tek za 3-4 dana
I rano si radila test 😁
Jao, nadam se da će bit nešto od ovoga 😍
🙋♀️23
🙋♂️27
Pokusavamo od 03/2020
Biokemijska 09/2020
05.02.2021 ➕
13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨👩👧
10.01.2023 ➕
Ajmo cure s plusicima. Nekako nam je slabo krenuo ovan čarobni mjesec 🤞🤞🤞🤞
Nemam nikakve bolove jos… mislim da drugi put ni necu radit test 😂 tamo dok jedno mjesec dana ne kasni 🙈
Ma uredu sam ja i m smo se malo isplakali malo grlili i dogovorili se da je toto naprijed ce bit samo pozitivno 😍 zao mi je i spremila ja vec poklone kako cemo rec svima ali sta je tu je :)
Maša baš mi je žao, znam kako ti je, glavu gore sve će biti dobro, mi smo odmah svima rekli kad smo vidjeli pozitivan test i tad sam rekla nema šanse da drugi put kažem dok ne dođem do 3 mjeseca trudnoće 😂😂
Nije još, nemam nikakvih simptoma, u srijedu imam termin kod ginekologice, odlučila sam ne radit test više nego ako mi ne dođe vadit će mi krv pa ćemo vidjet
A ovaj mjesec mi je ovulacija bila dosta kasno danas je 11 dan od Ovulacije, neznam šta bi rekla
Oooo
I rano si radila test 😁
@marija3998 ako ti je danas 11. dan od ovulacije menga ti treba ne doc za tri dana. Al onaj rani test (osjetljivost) mozes svakako i sad napravit, iako je najbolje cekat bar 13. dan.
Prvi dio ciklusa moze setat, ali drugi je uvijek 14 dana.
Sto sam sve naucila od kad radim na bebi i to u svojoj 33. godini 😂 nisam uopce znala ni da se u drugom dijelu ciklusa dize temp. Uvijek sam se bojala da nemam neku tesku bolest ili hiv jer oni imaju stalno povisenu temp, a meni se cinilo da je meni svako malo povisena. 😂😂😂
I sad sam opsjednuta s tom temperaturom, jel mi dovoljno toplo i sl. Uopce mi ne treba test za trudnocu, samo sto temp 1. Uvijek padne, 2. Ja napravim test 😝
👩🏼33, povisen tsh pijem Letrox
Amh 26,3, fsh 6,4
🧔🏻 45,
Svi hormoni uredni. Los spermiogram. Od oligo do oligoastenozoospermije.
Oooo
I rano si radila test 😁
@marija3998 ako ti je danas 11. dan od ovulacije menga ti treba ne doc za tri dana. Al onaj rani test (osjetljivost) mozes svakako i sad napravit, iako je najbolje cekat bar 13. dan.
Sto sam sve naucila od kad radim na bebi i to u svojoj 33. godini 😂 nisam uopce znala ni da se u drugom dijelu ciklusa dize temp. Uvijek sam se bojala da nemam neku tesku bolest ili hiv jer oni imaju stalno povisenu temp, a meni se cinilo da je meni svako malo povisena. 😂😂😂
I sad sam opsjednuta s tom temperaturom, jel mi dovoljno toplo i sl. Uopce mi ne treba test za trudnocu, samo sto temp 1. Uvijek padne, 2. Ja napravim test 😝
Ja sam jučer radila test i bio je negativan onaj najosjetljiviji, ako ne dođe do srijede izvadit ću betu taman imam termin kod ginekologice, a stvar je u tome što meni M nikad ne kasni, uvijek pratim onaj kalendar na mobitelu i točan je u dan, a ovaj mjesec sam prvi put koristila trakice pa znam kad mi je bila O, do srijede ću se još strpit, nadam se da sam ipak trudna bez obzira na negativan test
🙋♀️23
🙋♂️27
Pokusavamo od 03/2020
Biokemijska 09/2020
05.02.2021 ➕
13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨👩👧
10.01.2023 ➕
Oooo
I rano si radila test 😁
To sa lutealnom je skolski 14 dana
Ali mislim da varira od žene do žene
Normalno je sve od 12-16dana
Meni je 14 dana, m dobijem na 15.ti
Jutro cure 💪🏻💜🔜🔜🤰🏼
Sanjarko morala sam vojnike pustiti da odrade svoje, mislim da mi o neće još, iako osjetim malo jajnike al trakice nisu još tamne jako
No dobro, jutros kad sam se probudila ustala sam onako ma ajde bit će kako bude
Maso naša jako mi je zao sto si to morala doživjeti, želim ti brdo snage, ružno za reci ali si nam malo i nedostajala drugi puta kad odeš na bebe ostani pak malo i s nama, ti unosiš nama radost
Vjerujem da ces jako brzo ugledati plusic ❤️❤️ Šaljem veliki zagrljaj 😍 samo pozitivno
Jeste hopsali jutros?
Kad piskis trakicu?
@sanjarka istina, moze bit izmedu 12-16 dana, ali.. najcesce je 14 i znam da mi je ginicka uvijek brojala kad smo gledale za folikulometrije 14 dana i dosta se drzi toga. Svako tijelo je jedinstveno naravno, ali ako se nesto hoce zmrdat to je prvi dio ciklusa ne drugi.
E sad nije isto kad ti traka pokaze lh pik i kad je ovulacija. Ja racunam od porasta lh pika plus na to 14 dana. Jer lh trakica kaze da ce se ovulacija desit od 16-24 sata.
Na primjer ovaj mjesec piskila sam na clearblue, uvijek to radim oko 13. Bio je smajli i vec tu noc oko 1 ujutro (uvijek me po noci rastura jajnik) je bila ovulacija. Mi popiskimo trakicu koju on ulovi, ali pravi peak u tijelu je bio par sati prije jer urin ne moze tako brzo pokazati.
Amh 26,3, fsh 6,4
🧔🏻 45,
@sanjarka istina, moze bit izmedu 12-16 dana, ali.. najcesce je 14 i znam da mi je ginicka uvijek brojala kad smo gledale za folikulometrije 14 dana i dosta se drzi toga. Svako tijelo je jedinstveno naravno, ali ako se nesto hoce zmrdat to je prvi dio ciklusa ne drugi.
E sad nije isto kad ti traka pokaze lh pik i kad je ovulacija. Ja racunam od porasta lh pika plus na to 14 dana. Jer lh trakica kaze da ce se ovulacija desit od 16-24 sata.
Na primjer ovaj mjesec piskila sam na clearblue, uvijek to radim oko 13. Bio je smajli i vec tu noc oko 1 ujutro (uvijek me po noci rastura jajnik) je bila ovulacija. Mi popiskimo trakicu koju on ulovi, ali pravi peak u tijelu je bio par sati prije jer urin ne moze tako brzo pokazati.
Da da Slazem se da je prva faza ciklusa ta koja se zmrda.
S druge strane kod mene lh pik evo po 2 dana traje i tek onda treci dan ovuliram 🤷♀️
Tesko je bas to ukalupit
Ali mislim da je dobro za svaku ženu koja se odluci na trudnocu da upozna svoje tijelo pomocu trakica i bazalne, zanimljivo je i poucno 🙂
@sanjarka88
Znas sta cu ti rec? Zanimljivo i poucno je prva dva mjeseca igrat se znanstvenika.
Nakon toga bih rado diplomirala i isla dalje 🤪
Btw i meni je prosle mjesece bilo po dva dana peaka pa onda ovulacija. Ali to je i do toga da se potrefi uhvatit tren testiranja.
Amh 26,3, fsh 6,4
🧔🏻 45,
Sortiraj odgovore
Najstariji