Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    06. Prosinac 2020. 11:38

lavanya 🌷

Jutro cure 💕
    Mašo žao mi je 😔🙏
    Meni je danas trakica ovakvahttps://ibb.co/MstYzwv
    Ne znam zasto je takva neka isprekidana…ide li to cemu, sta mislite?🤷‍♀️

Pa Def tamnija nego ona zadnja sta si stavljala 🤞

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Monstera
    06. Prosinac 2020. 11:41

freya_444

Jutro curke! Radim polako nedjeljni ručak, tortilje spremam 🤭😄
    Stormy, Monstera i ja sam iz Istre 😁
    Mašo jako mi je žao, glavu gore i hrabro naprijed! 👍🥰
    Ja nisam mogla spavati od grceva sinoc cijelo vrijeme pritisak dolje, ujutro nestalo 🙄🤔

Eej freya_444 u kojem si ti djelu Istre? i ja danas radim tortille, meni je to najbolje jelo 
    Stormy pozdrav okolici Pazina, tamo sam često jer mi zrmana živi tamo 

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

Bella🌟
    06. Prosinac 2020. 11:57

Stormy da pratimo se🤗. Ne moraš pišnuti trakicu, ja sam za nas obje i bijela ko snijeg tak da ne troši svoje😂😂 
    Lavanya meni se isto čini tajnika. Samo ti to radi redovito i bit će skori pik🤞🤞😘
    Hvala Lovely 😘😘😘

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Bella🌟
    06. Prosinac 2020. 11:58

anci000 🌸💞

https://ibb.co/jV1dXX3

😬😬🤞🏼
    Hopsanje obavljeno jutros
    Iiii od sutra akcija 🤯🤯 posto mi je o bila u noći nakon pika hopsat ću ja i sutra 😅 smori ja vas s ovim mojim trakicama

🤞🤞🤞🤞🤞💖

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

curka93
    06. Prosinac 2020. 12:06

Moram 

Stormy

curka93

Curke ja nisam mogla cekat i napravila sam test ( trakicu 15kn u ljekarni) i negativan je…8 dana imam do menstruacije tak da ne znam jel to prerano ili ne ali vjerojatno nista od mene ovaj a ni iduci mj ( jer moram ovaj mj nakon vjestice vaginalete stavljati)

Možda je prerano za test, sacekaj da ne dode ili napravi na dan ocekivane, drzim 🤞
    Koliko dugo moras stavljati vaginalete da ne mozes nista planirati za taj ciklus?
    Znam da se vaginalete stavljaju cca 3 dana i to je to…

Moram stavljati 7 dana i onda vaginaleta svaki tjedan po jedna (tako 4tj) iskreno nezz zakaj tako puno(ako je mala upalica) jer je moj ginekolog jako cudan i dao mi je neke vaginalete koje kostaju 170kn ( neke sa nekim srebrom). I uvijek mi propisuje neke lijekove koji kostaju ohoho...

🧔 36
    👩‍💼 30
    Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
    💊almagea prenatal omega+
    Rad na 👶 od 11/2020.
    03/21 - Papa test uredan
    Kasna ovulacija
    ➕28.7.2021.

👶-2022
    Rad na drugoj bebici od 4/2024

06. Prosinac 2020. 12:09

anci000 🌸💞

😬😬🤞🏼
    Iiii od sutra akcija 🤯🤯 posto mi je o bila u noći nakon pika hopsat ću ja i sutra 😅 smori ja vas s ovim mojim trakicama

🍀🍀🙏🙏🙏💕

watson009
    06. Prosinac 2020. 12:20

Maso ...zao mi je do neba ☁  nema te rijeci koje ce umanjiti tvoju bol, ohladi glavu ,grlim te jako! Uz tebe sam svim srcem❤ iskreno cu ti reci da si bas falila kad si brzo otisla na drugu temu...meni je bila neka praznina, rekoh pa gle kako nas je brzo zaboravila 😩
    Nadam se da xe vec iduci ciklus biti vas i da ce sve brzo tijelo ocistiti. Jel jako krvaris?

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Sanjarka88
    06. Prosinac 2020. 12:22

anci000 🌸💞

😬😬🤞🏼

Go girl! Sutra ujutro utvrdite da ne zakasnite 😁

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

watson009
    06. Prosinac 2020. 12:24

Drage moje, menga kasni 5 dana...ne moram vam ni govoriti koliko sam luda zbog toga, sutra cu pisnuti testic i odmah zvati ginica za savjet! Imam obilan bijeli iscjedak, cicke bole vec 10 dana...
    Ovaj HSG mi sve poremetio ovaj ciklus kada bas ne treba... Ovulacija ni ne znam kada je bila jer sam otpisala ciklus, znam samo da je na 9.DC bio vodeci folikul a nisam ni pitala koje je bio velicine.
    Potonula sam jucer jako jer mi je kaos u glavi, danas sam se spremila na Misu i hvala Bogu sto mi daje snagu za ovaj mjesec borbe 🙏❤
    Ne morate mi nista pisati...biti ce sve u redu, samo sam se morala olaksati...tko ce me bolje razumjeti nego vi.

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

06. Prosinac 2020. 12:25

watson009

Drage moje, menga kasni 5 dana…ne moram vam ni govoriti koliko sam luda zbog toga, sutra cu pisnuti testic i odmah zvati ginica za savjet! Imam obilan bijeli iscjedak, cicke bole vec 10 dana…
    Ovaj HSG mi sve poremetio ovaj ciklus kada bas ne treba… Ovulacija ni ne znam kada je bila jer sam otpisala ciklus, znam samo da je na 9.DC bio vodeci folikul a nisam ni pitala koje je bio velicine.
    Potonula sam jucer jako jer mi je kaos u glavi, danas sam se spremila na Misu i hvala Bogu sto mi daje snagu za ovaj mjesec borbe 🙏❤
    Ne morate mi nista pisati…biti ce sve u redu, samo sam se morala olaksati…tko ce me bolje razumjeti nego vi.

🙏💕❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.