Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    05. Prosinac 2020. 17:57

Anci go girl! Tebi je prosli put bila na dan pika ili?
    Anabela joj! Bas mi je zao 😔 ne razumim se u taj dio, vidi stvarno na potpomognutoj. Grlim te jako 🤗🤗🤗
    Sunny ako je jucer bila implantacija nemas jos dovoljno bete u tijelu pa cak ni za kineza 🤞🤞🤞
    Freya ma koja m. Ovo bi mogao biti implantacijski pad, ja sam imala ludilo 2 dana kad je bila implantacija 😁😁😁🤞🤞🤞🤞
    Stormy hahhaha ne mjesam nista 😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    05. Prosinac 2020. 17:58

Anci mislim o na dan pika? 

Lunar
    05. Prosinac 2020. 18:00

Stormy

Lunar

Stormy

Watson znaci iz neprohodnog je a nisi jos dobila hmm…ma ja ti svejedno drzim 🤞 mozda kinezi koje si pišnula nisu dosta osjetljivi. Nekako se jos uvijek nadam tvom 🎄🎁👶 čudu! Grlim te 🥰
    Što se tiče mene, da propao mi bris zbog samoizolacije, ali sam isti dan nazvala i naručila se, tako da čim izađem - idem.
    Gdje nam je Marty?
    Tro gušt želim vam što prije da dođe pikčina 🤘
    Sanjarka gdje si, jel se mješa beton? 😂 Ma mora past danas barem jedan kviki-keks 😉😉
    Cure koje ste dobile glupaču ili je pala tempica, samo jako 💪 glavu gore i idemo nabit te pluseve u sljedećem ciklusu…grliiimmm 🥰
    Btw - da pitam, ima li na temi netko kao ja, da se trudi već duže vrijeme, a nikad nije ni bio trudan?

Ja 🙋🏽‍♀️
    nazalost nisam prerano piskila na onaj test, jutros mi je stigla menga 🙄🙄

Lunar žao mi je zbog glupače…reci mi koliko dugo pokušavate? Imate li kakvu dijagnozu?

Godinu i pol.. zdravi smo oboje, njegov spermiogram uredan, bez ikakve primjedbe... ja nesto malo policisticne (prije ljeta) ali sam rijesila to kontracepcijom.. problem je sa ovulacijom, dva puta sam vadila progesteron da vidim jel bila ovulacija, prvi put je bio 3.3 a drugi put 1.2 tako da je to ocito problem..  ovo mi je bio prvi mjesec na klomifenu, u pon cu ju zvati, bas sam vec umorna od tog pokusavanja pa sam si zakazala termin kod Lučingera jer ocito ovako ne ide.. 

05/2022 💙 T

Leah
    05. Prosinac 2020. 18:04

Tommyfame

Leah

anabelaaaa

https://ibb.co/3mHcVDr
    Izgleda skroz los nalaz 🙄Ne znam ni kako ce ici ta podpomognuta, jeli moguca uopce?

Draga preporucam ti da procitas ovaj clanak
    https://betaplus.hr/aih-i-ivf-icsi/usluge/procjena-rezerve-jajnika/
    Svoj rezultat pomnozi sa 7,14 i dobit ces rezulatat koji mozes usporediti s tablicom.Nista nije nemoguce i nije tako los nalaz.❤❤❤

To je onda 0,3 ili sam ja nest krivo skuzila?

Da krivo sam izracunala, sorry anabela. 
    Vjerujem da za sve ima rjesenje i da ce tvoj ginekolog znati sta je najbolje za tebe.❤❤

buhtlica23
    05. Prosinac 2020. 18:04

https://ibb.co/kx2g8ps
    🤣🤣

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Lunar
    05. Prosinac 2020. 18:10

Stormy

Lunar

Stormy

Lunar

Stormy

Watson znaci iz neprohodnog je a nisi jos dobila hmm…ma ja ti svejedno drzim 🤞 mozda kinezi koje si pišnula nisu dosta osjetljivi. Nekako se jos uvijek nadam tvom 🎄🎁👶 čudu! Grlim te 🥰
    Što se tiče mene, da propao mi bris zbog samoizolacije, ali sam isti dan nazvala i naručila se, tako da čim izađem - idem.
    Gdje nam je Marty?
    Tro gušt želim vam što prije da dođe pikčina 🤘
    Sanjarka gdje si, jel se mješa beton? 😂 Ma mora past danas barem jedan kviki-keks 😉😉
    Cure koje ste dobile glupaču ili je pala tempica, samo jako 💪 glavu gore i idemo nabit te pluseve u sljedećem ciklusu…grliiimmm 🥰
    Btw - da pitam, ima li na temi netko kao ja, da se trudi već duže vrijeme, a nikad nije ni bio trudan?

Ja 🙋🏽‍♀️
    nazalost nisam prerano piskila na onaj test, jutros mi je stigla menga 🙄🙄

Lunar žao mi je zbog glupače…reci mi koliko dugo pokušavate? Imate li kakvu dijagnozu?

Godinu i pol.. zdravi smo oboje, njegov spermiogram uredan, bez ikakve primjedbe… ja nesto malo policisticne (prije ljeta) ali sam rijesila to kontracepcijom.. problem je sa ovulacijom, dva puta sam vadila progesteron da vidim jel bila ovulacija, prvi put je bio 3.3 a drugi put 1.2 tako da je to ocito problem.. ovo mi je bio prvi mjesec na klomifenu, u pon cu ju zvati, bas sam vec umorna od tog pokusavanja pa sam si zakazala termin kod Lučingera jer ocito ovako ne ide..

Vjerujem da si umorna…i meni dođe preko glave, ali želja za bebicom je velika pa mi to daje snagu
    Jesi li pokušala sa folikulometrijom?
    Pratiš li bazalnu i piškiš li trakice za O?

Je je bila sam na folikulometriji i kaze doktorica da se vidi svjeza ovulacija i da nije potrebno raditi progesteron i da odem doma  i navalim na muza 🤣🤣 i da dodjem za tjedan dana.. dosla za tjedan dana, kaze sve ide po planu, evo tu se vidi zuto tijelo, sad samo cekamo 14 dana da M ne dodje.. i evo 14.ti dan bi bio pon, a meni je danas dosla... bazalnu nisam pratila ali sam piskila na trakice i pokazalo mi ovulaciju i odem izvaditi progesteron i bude 1.2... tako da mi nista nije vise jasno 🤯

05/2022 💙 T

Sanjarka88
    05. Prosinac 2020. 18:43

Stormy

Sanjarka88 🦋

Anabela joj! Bas mi je zao 😔 ne razumim se u taj dio, vidi stvarno na potpomognutoj. Grlim te jako 🤗🤗🤗
    Sunny ako je jucer bila implantacija nemas jos dovoljno bete u tijelu pa cak ni za kineza 🤞🤞🤞
    Freya ma koja m. Ovo bi mogao biti implantacijski pad, ja sam imala ludilo 2 dana kad je bila implantacija 😁😁😁🤞🤞🤞🤞

Sanjarka ne znam ja ništa, čim te nema reko sigurno betoniraju 😂😂

😂 Pa da hodat ne mogu sutra 😂

freya_444
    05. Prosinac 2020. 19:23

buhtlica23

https://ibb.co/kx2g8ps
    🤣🤣

Hahahha 🤣🤣🤣🤣👍👍👍

Lucija 16.12.2021.💗

freya_444
    05. Prosinac 2020. 19:25

Sanjarka88 🦋

Jaooo daj boze da je to ludilo znak 🤣🤞🤞🤞
    Tebi se bas lijepo digla tempica, sad cekanjeeee 🤞🤞🤞🤞🤞🤞

Lucija 16.12.2021.💗

Sanjarka88
    05. Prosinac 2020. 19:37

anci000 🌸💞

Sanjarko da da, na dan pika je bila
    Misliš da hopsam večeras? Sinoć smo pa sam mislila mozd ujutro bolje?
    Buhtlice ovaj mi se sviđa sa buketom cvijeća
    Izgleda mi kao moj m kad je jučer s posla došao 🤣🤣

Aj pisni jos jednu trakicu veceras 
    Moguce da ce pik sutra a mozda i o ako bude kao zadnji put 
    Tako da svakako nije kasno ujutro 🙂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.