Anabela nazalost se ne kuzim u to, vidim da su referentni intervali drugaciji od mojih nalaza pa ne mogu ni usporediti, grlim te lavice i sve ce biti u redu! Dovoljna je jedna jajna stanica i imati ces ju-ne sumnjam ❤
Stormy ma tako treba,go girl! Odmah zakazati termin pa nece tebe izolacija zezati 😉
Nisi jedina koja jos nema djecu,ima nas tu dosta koji smo prvi put u tim vodama...
Hvala ti sto mi dajes nadu ali nema je, eto luda glava je svasta istrazivala i doista je nekim zenama vjestica kasnila nakon HSG-a i po 10 dana, neke su odmah i ostale trudne ali znam da nisam u toj kategoriji s obzirom na jutarnji testic, nije bio kinez-u Dmu sam kupila 25 je osjetljivost, ne sumnjam u njegovu ispravnost.
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Ancioo veceras ne ici blizu muzu, ostavi do sutra da se oporavi...uloviti ces taj pik !!! Evo navijam za ovaj tvoj ciklus jako jako❤
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
https://ibb.co/3mHcVDr
Izgleda skroz los nalaz 🙄Ne znam ni kako ce ici ta podpomognuta, jeli moguca uopce?
Uhh jel ti povišen FSH? Hmmmm neznam jel tu onda ide posupak sa doniranom jajnom stanicom..
Jesi zvala gin?
Ostali spolni hormoni su mi odlucni I ni po cemu ne ukazuju na perimenopauzi.Zvacu dr..I brzo s naruciti, ionako mi je planirana kolposkopija nakon menge.Ne zna kakve su ovo vrijed .nisam ni uspjela nista proguglat jer sam u gostima...samo znam da sam u soku I da mi je vikend bas unisten
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Anabela nazalost se ne kuzim u to, vidim da su referentni intervali drugaciji od mojih nalaza pa ne mogu ni usporediti, grlim te lavice i sve ce biti u redu! Dovoljna je jedna jajna stanica i imati ces ju-ne sumnjam ❤
Stormy ma tako treba,go girl! Odmah zakazati termin pa nece tebe izolacija zezati 😉
Nisi jedina koja jos nema djecu,ima nas tu dosta koji smo prvi put u tim vodama…
Hvala ti sto mi dajes nadu ali nema je, eto luda glava je svasta istrazivala i doista je nekim zenama vjestica kasnila nakon HSG-a i po 10 dana, neke su odmah i ostale trudne ali znam da nisam u toj kategoriji s obzirom na jutarnji testic, nije bio kinez-u Dmu sam kupila 25 je osjetljivost, ne sumnjam u njegovu ispravnoshva
Hvala ti draga moja❤❤Nadamo se najboljem.
38god.
Nemamo vise smrzlica...😏
Izgleda skroz los nalaz 🙄Ne znam ni kako ce ici ta podpomognuta, jeli moguca uopce?
Uhh jel ti povišen FSH? Hmmmm neznam jel tu onda ide posupak sa doniranom jajnom stanicom..
Jesi zvala gin?
Ostali spolni hormoni su mi odlucni I ni po cemu ne ukazuju na perimenopauzi.Zvacu dr..I brzo s naruciti, ionako mi je planirana kolposkopija nakon menge.Ne zna kakve su ovo vrijed .nisam ni uspjela nista proguglat jer sam u gostima…samo znam da sam u soku I da mi je vikend bas unisten
Grlim te jako 🤗🤗🤗🤗
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Anci nadam se da ces se drzat dalje od muza a ne kao ja 😂
Jesi zvala gin?
Ostali spolni hormoni su mi odlucni I ni po cemu ne ukazuju na perimenopauzi.Zvacu dr..I brzo s naruciti, ionako mi je planirana kolposkopija nakon menge.Ne zna kakve su ovo vrijed .nisam ni uspjela nista proguglat jer sam u gostima…samo znam da sam u soku I da mi je vikend bas unisten
Grlim te jako 🤗🤗🤗🤗
♥️♥️♥️
38god.
Nemamo vise smrzlica...😏
Anabela drzi se i javi što ti je dr. rekla. 💕
Anci haha, sutra onda navali😁😘 al super je to da nije moranje. Odmah je lijepse. Zelim ti skori pik i pozitivan rezultat za 2 tjedna😁
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Anci ne daj se, ne budi laka kao ja 😂😂
Bella kako si ti? Piskis li?
Evo me Stormy ❤ ma renoviramo doma i cijelo vrijeme radovi pa nemam vremena za nist. sad oprala kosu, drzim masku pa reko idem u meduvremenu vas procitati..na preskokce.
evo prijavljujem zadnji dan menge, pocinju predbozicni hopsiciiii 😉😁🎉
kaj ima kod tebe, u kojoj si fazi? 😊 Bella? hopsas ili? oprostite ako ste vec napisale ali stvarno nisam stigla sad sve citati..😑
Uh Sanjarkaaa bad girl 😈 ima da se uhvati, nema druge 😁🤞🤞
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Sortiraj odgovore
Najstariji