pozdrav cure, nadam se da će biti plusića uskoro 🤞🤞🥰
kod mene ništa zanimljivog trenutno, čekam O.
O sam uvijek pratila preko iscjetka, tek sam prošli mjesec počela mjeriti bazalnu, ali taman sam pred 21 dc prestala mjeriti jer sam rekla da se neću opterećivati s time još, ali evo mene opet s toplomjerommu ustima svako jutro 😁😁
ugl, inače mi ciklusi traju 31-32 dana, ali prošli mi je trajao 27 dana, što mi se dogodi cca jednom godišnje.
kako plodne dane pratim preko iscjetka, primjetila sam da je prošli mjesec iscjedak izostao, uopće ga nisam imala i pomislila sam da nisam imala O taj ciklus a temperatura je svejedno pala i porasla na dan ovulacije koji mi je označila aplikacija.
zanima me jel moguće da sam ipak ovulirala iako nisam imala iscjedak, ako se još netko susreo s tim?
isprike na dugačkom postu 😊😊
Od kad ja “radim na bebi” imam osjecaj, odnosno vidim da nema uopce te plodne sluzi kako je prije bilo. Ne znam koji vrag. Kupit cu sljedeci mj ulje nocurka.
Ali koliko sam citala moze bit ovulacija i bez toga, odnosno nemaju zene sve isti iscjedak.
👩🏼33, povisen tsh pijem Letrox
Amh 26,3, fsh 6,4
🧔🏻 45,
Svi hormoni uredni. Los spermiogram. Od oligo do oligoastenozoospermije.
LadyDiana i Sanjarka hvala na odgovorima :) znači imam nepouzdanu metodu praćenja O 😅😅
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
LadyDiana i Sanjarka hvala na odgovorima :) znači imam nepouzdanu metodu praćenja O 😅😅
A nije ti metoda losa, to je indikacija plodnih dana. Ali bolje bi bilo koristiti lh trakice koje prate porast lh.
Ovulacija je kompleksna stvar i nekad moze bit da imas i pozitivnu lh trakicu a ovulacije nema. Najbolje je pratit folikulometrijom i utvrdit dogada li se ovulacija/koliki je folikul/endometrij i da li je ovulacija prosla (vidi se na ultrazvuku tocno).
Sexaj se svaki drugi dan cijeli ciklus i pogodit ces kad tad ako ti se ne da pratit.
Ako vise volis planirat probaj smep metodu. Sex svaki drugi dan nakon menge, kreni piskit na trakice od 10 dpo. Kad ti pokaze 😀 seksaj se taj dan i sljedeca dva dana. Jedan dan pauziraj (ovo je vise jer ljudima dozlogrdi toliko sexa🤣) i onda probaj jos jedan.
https://spermmeetseggplan.com/
👩🏼33, povisen tsh pijem Letrox
Amh 26,3, fsh 6,4
🧔🏻 45,
Svi hormoni uredni. Los spermiogram. Od oligo do oligoastenozoospermije.
Danas te svi nesto utihnuli, dosadno mi je bez vas, ili se nista ne dogada ili ste sve zauzete hopsanjem
🙍♀️33
🙎♂️33
💞9mj 2020
Folna kiselina
Femisan A kapi
Sok cikle
Papa test 3/2021✅
Spermiogram 5/2021✅
Brisevi 9/21✅
SonoHSG✅
Hormoni-stitnjaca povisena(terapija euthyrox50)
Brisevi-izolirana ureaplasma✅
-tablete bromergon
-povisen secer(tablete glucophage xr750mg)
Tri gust prijavljujehttps://ibb.co/7RTFsck
Počela je tamniti, hvala Bogu 🥰🥰 pik bi mogao sutra
Dakle danas ništa od hopsanja, budem ujutro obavila bračnu dužnost i onda idući tjedan biti na bolovanju da potvrdim u miru ovulaciju 🤣🤣
Bravo macko ❤
A nije ti metoda losa, to je indikacija plodnih dana. Ali bolje bi bilo koristiti lh trakice koje prate porast lh.
Ovulacija je kompleksna stvar i nekad moze bit da imas i pozitivnu lh trakicu a ovulacije nema. Najbolje je pratit folikulometrijom i utvrdit dogada li se ovulacija/koliki je folikul/endometrij i da li je ovulacija prosla (vidi se na ultrazvuku tocno).
Sexaj se svaki drugi dan cijeli ciklus i pogodit ces kad tad ako ti se ne da pratit.
Ako vise volis planirat probaj smep metodu. Sex svaki drugi dan nakon menge, kreni piskit na trakice od 10 dpo. Kad ti pokaze 😀 seksaj se taj dan i sljedeca dva dana. Jedan dan pauziraj (ovo je vise jer ljudima dozlogrdi toliko sexa🤣) i onda probaj jos jedan.
https://spermmeetseggplan.com/
takva je bila strategija prošli mjesec (kad je došla M protumačila sam to kao godišnji odmor 😂) pa sam se na kraju razočarala, M je čak i uranila, nisam stigla ni pomisliti na test... pripisala sam to nedostatku iscjetka a time i ovulacije, ma da mi je to sve skupa bilo nejasno, al ajde...
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
Tri gust prijavljujehttps://ibb.co/7RTFsck
Počela je tamniti, hvala Bogu 🥰🥰 pik bi mogao sutra
Dakle danas ništa od hopsanja, budem ujutro obavila bračnu dužnost i onda idući tjedan biti na bolovanju da potvrdim u miru ovulaciju 🤣🤣
Jeeeej!!! Etoooo vidis..bit ceeee 🤞🤞 lajkam ideju sa bolovanjem to sam i ja napravila ovaj ciklus..doduse bezuspješno no odmor je odmor hahaa
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
tloza55 ja skoro nikad nemam neki obilniji iscjedak, primijetim ga samo nakon piškenja na papiru ili iznutra, a nekad ni to. Ali su mi ovulacije potvrđene od ginekologa. Tako da ne mora značit da ne ovuliraš, ako nemaš iscjedak. Ja po metodi iscjedka nikad sebi ne bi mogla odredit ovulaciju 🤷♀️
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
tloza55 ja skoro nikad nemam neki obilniji iscjedak, primijetim ga samo nakon piškenja na papiru ili iznutra, a nekad ni to. Ali su mi ovulacije potvrđene od ginekologa. Tako da ne mora značit da ne ovuliraš, ako nemaš iscjedak. Ja po metodi iscjedka nikad sebi ne bi mogla odredit ovulaciju🤷♀️
meni bude dosta obilan iscjedak tako da sam se uvijek nekako mogla pouzdati u to, očito me moja metoda iznevjerila 😂 s obzirom da mi je sad sredina ciklusa i vjerujem da će mi O biti sad za vikend prema iscjetku, dok ja u oonedjeljak kupim LH trakice proć će baba s kolačima... počet ću tu metodu onda od sljedećeg ciklusa, ma da se nadam da neće bit potrebe 🤞🤭
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
tloza55 ja skoro nikad nemam neki obilniji iscjedak, primijetim ga samo nakon piškenja na papiru ili iznutra, a nekad ni to. Ali su mi ovulacije potvrđene od ginekologa. Tako da ne mora značit da ne ovuliraš, ako nemaš iscjedak. Ja po metodi iscjedka nikad sebi ne bi mogla odredit ovulaciju🤷♀️
meni bude dosta obilan iscjedak tako da sam se uvijek nekako mogla pouzdati u to, očito me moja metoda iznevjerila 😂 s obzirom da mi je sad sredina ciklusa i vjerujem da će mi O biti sad za vikend prema iscjetku, dok ja u oonedjeljak kupim LH trakice proć će baba s kolačima… počet ću tu metodu onda od sljedećeg ciklusa, ma da se nadam da neće bit potrebe 🤞🤭
neće ti trebati i uživaj u sexy vikendu 🤞
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji