Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Samoja6
    05. Prosinac 2020. 11:29

Tommyfame

Samoja6

Ljubim vas sve! Kao što sam već rekla, uz mene ste otkad smo pokušavali, dobili i izgubili…
    Uhvatio me trenutak "slabosti", nemam se kome pojadati, niti imam ikoga tko bi to mogao razumjeti…
    Proći će i ovaj period, i idemo dalje… Još neka prođe kontrolni pregled i gotovo više s tim… Možda me to toliko i muči jer nikad kraja s tim… Taj spontani se odužio na punih tjedan dana, pa krvari još tjedan i nešto, pa onda kontrolni pregled… U biti ti cijeli mjesec prođe u tome, ne možeš krenuti dalje…

Ma jooooj ne brini :) bit ce bolje vjerujem ❤ sad si me zaintrigirala hahaha koliko imas godina?

E bome ti se oteglo,nadam se da ce ti se smirit uskoro 🤞

Punih 30! 🙉 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Tommyfame
    05. Prosinac 2020. 11:33

Samoja6

Tommyfame

Samoja6

Ljubim vas sve! Kao što sam već rekla, uz mene ste otkad smo pokušavali, dobili i izgubili…
    Uhvatio me trenutak "slabosti", nemam se kome pojadati, niti imam ikoga tko bi to mogao razumjeti…
    Proći će i ovaj period, i idemo dalje… Još neka prođe kontrolni pregled i gotovo više s tim… Možda me to toliko i muči jer nikad kraja s tim… Taj spontani se odužio na punih tjedan dana, pa krvari još tjedan i nešto, pa onda kontrolni pregled… U biti ti cijeli mjesec prođe u tome, ne možeš krenuti dalje…

Ma jooooj ne brini :) bit ce bolje vjerujem ❤ sad si me zaintrigirala hahaha koliko imas godina?

E bome ti se oteglo,nadam se da ce ti se smirit uskoro 🤞

Punih 30! 🙉

Ooo jbte ja mislila da imas 45 🤣🤣🤣🤣 

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

mara5
    05. Prosinac 2020. 11:37

Morala sam doci popratit koliko Samoja ima godina. 🙈
    Zeno mi smo u cvjetu mladosti 😛

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Tommyfame
    05. Prosinac 2020. 11:46

mara5

Morala sam doci popratit koliko Samojaima godina. 🙈

Hahah taman najzreliiji jajnici 😍 

Kako si ti? Jel ti krenilo blazeno 'mucine' stanje?

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

mara5
    05. Prosinac 2020. 11:52

Tommyfame

mara5

Morala sam doci popratit koliko Samojaima godina. 🙈

Hahah taman najzreliiji jajnici 😍

Kako si ti? Jel ti krenilo blazeno 'mucine' stanje?

Pa  je da... 🤢 ubiti nema povracanja, nego je samu muka glad...kao da se vozim pa imam zelju popit draminu 😅
    A sto se tice zdrave prehranr i mojih zobica i ostalih pomodnih stvari..jedem kifle 😂

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Sunny_🐣
    05. Prosinac 2020. 11:56

tommyfame, lovely lidl u ❤ 
    samoja proći će i ovo razdoblje ❤ dosta nas tu ima u 30ima i da planiramo prvo dijete  hej pa to su nove 20te  isplaci se, odtuguj, uzmi si vremena koliko trebaš i onda idemo skupa u novi lov na pik i umišljene simptome ❤ 

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

Divna 🎀
    05. Prosinac 2020. 11:57

Prijavljujem dolazak vjestice. Jucer sam znala da dolazi, bukvalno su svi simptomi izcezli, vjerovatno s padom progesterona... idemo dalje 💪💪 sljedeca ne dolazi 01.01.2021. 🤪 vesela festa ce to biti 🥳🥳😁😁

👩‍🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
    1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫

Leah
    05. Prosinac 2020. 12:02

Evo zenske ako nekog zanimaju femisan a kapsule, imaju dosta bogat sastav, danas pocinjem ih koristiti.
    https://ibb.co/0nXdr8Z
    Divna i traveller zao mi je zbog M, idemo po novogodisnje cudo 😍
    Samoja slazem se sa svim sta su curke napisale, drzi se i samo pozitivno❤
    Watson zelim ti sto prije da dodje M, pa da te iznenadi dobitan ciklus s prohodnim🤞🤞🤞
    Trio gust sad ce pik, pa vam zelim sexy vikend🙊🙊

Samoja6
    05. Prosinac 2020. 12:22

🙉🙈😀 Znam, znam ja to, ali kad oko vas cure od 27 god imaju već dvoje djece, isto se zapitate... 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Sunny_🐣
    05. Prosinac 2020. 12:25

Leah i ja isto razmišljam da idući ciklus pijem te kapsule. Jel piješ ti neke prenatalne vitamine? Ja pijem premama duo, a općenito ne volim neko pretjerano kljukanje tabletama i vitaminima bespotrebno pa nisam sigurna ... razmišljam na glas 

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.