Ljubim vas sve! Kao što sam već rekla, uz mene ste otkad smo pokušavali, dobili i izgubili…
Uhvatio me trenutak "slabosti", nemam se kome pojadati, niti imam ikoga tko bi to mogao razumjeti…
Proći će i ovaj period, i idemo dalje… Još neka prođe kontrolni pregled i gotovo više s tim… Možda me to toliko i muči jer nikad kraja s tim… Taj spontani se odužio na punih tjedan dana, pa krvari još tjedan i nešto, pa onda kontrolni pregled… U biti ti cijeli mjesec prođe u tome, ne možeš krenuti dalje…
Ma jooooj ne brini :) bit ce bolje vjerujem ❤ sad si me zaintrigirala hahaha koliko imas godina?
E bome ti se oteglo,nadam se da ce ti se smirit uskoro 🤞
Punih 30! 🙉
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Ljubim vas sve! Kao što sam već rekla, uz mene ste otkad smo pokušavali, dobili i izgubili…
Uhvatio me trenutak "slabosti", nemam se kome pojadati, niti imam ikoga tko bi to mogao razumjeti…
Proći će i ovaj period, i idemo dalje… Još neka prođe kontrolni pregled i gotovo više s tim… Možda me to toliko i muči jer nikad kraja s tim… Taj spontani se odužio na punih tjedan dana, pa krvari još tjedan i nešto, pa onda kontrolni pregled… U biti ti cijeli mjesec prođe u tome, ne možeš krenuti dalje…
Ma jooooj ne brini :) bit ce bolje vjerujem ❤ sad si me zaintrigirala hahaha koliko imas godina?
E bome ti se oteglo,nadam se da ce ti se smirit uskoro 🤞
Punih 30! 🙉
Ooo jbte ja mislila da imas 45 🤣🤣🤣🤣
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Morala sam doci popratit koliko Samoja ima godina. 🙈
Zeno mi smo u cvjetu mladosti 😛
🙅♀️30, 🙋♂️29
Morala sam doci popratit koliko Samojaima godina. 🙈
Hahah taman najzreliiji jajnici 😍
Kako si ti? Jel ti krenilo blazeno 'mucine' stanje?
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Morala sam doci popratit koliko Samojaima godina. 🙈
Hahah taman najzreliiji jajnici 😍
Kako si ti? Jel ti krenilo blazeno 'mucine' stanje?
Pa je da... 🤢 ubiti nema povracanja, nego je samu muka glad...kao da se vozim pa imam zelju popit draminu 😅
A sto se tice zdrave prehranr i mojih zobica i ostalih pomodnih stvari..jedem kifle 😂
🙅♀️30, 🙋♂️29
tommyfame, lovely lidl u ❤
samoja proći će i ovo razdoblje ❤ dosta nas tu ima u 30ima i da planiramo prvo dijete hej pa to su nove 20te
isplaci se, odtuguj, uzmi si vremena koliko trebaš i onda idemo skupa u novi lov na pik i umišljene simptome ❤
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Prijavljujem dolazak vjestice. Jucer sam znala da dolazi, bukvalno su svi simptomi izcezli, vjerovatno s padom progesterona... idemo dalje 💪💪 sljedeca ne dolazi 01.01.2021. 🤪 vesela festa ce to biti 🥳🥳😁😁
👩🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫
Divna i traveller zao mi je zbog M, idemo po novogodisnje cudo 😍
Samoja slazem se sa svim sta su curke napisale, drzi se i samo pozitivno❤
Watson zelim ti sto prije da dodje M, pa da te iznenadi dobitan ciklus s prohodnim🤞🤞🤞
Trio gust sad ce pik, pa vam zelim sexy vikend🙊🙊
🙉🙈😀 Znam, znam ja to, ali kad oko vas cure od 27 god imaju već dvoje djece, isto se zapitate...
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Leah i ja isto razmišljam da idući ciklus pijem te kapsule. Jel piješ ti neke prenatalne vitamine? Ja pijem premama duo, a općenito ne volim neko pretjerano kljukanje tabletama i vitaminima bespotrebno pa nisam sigurna ... razmišljam na glas
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji