ancio i lindsay sigurno ćete imati nagli pik🤞 nadam se da je vojska u pripravnostiTina i marija žao mi je za negativne testove
i ja sam jutros potopila bijelog kinezawatson nadam se da nam spremaš čudo za sv. nikolu
tommyfame tvoja temp danas pala
cure uživajteeee u vikendu
Jes,jes obukla sam menga gace i sad cekam 🤣
A vidim da je tvoja super skocilaaa 🤞🤞 ima nadeee a? Sutra ti je dan D ili?
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Dobro jutro cure, ovo bolovanje me natjeralo da suže spavam, tek sam se maloprije probudila i sad se napokon pije kavica ☕🤗
Draga Samoja, ja sam prvu biokemijsku imala prošle godine u 8.mjesecu i nisam htjela pokušavati dalje sve do ljeta ove godine. Jednostavno nisam bila spremna. Kad sam 2.put zatrudnila, nije me prala euforija, nisam plakala od sreće niti išta, jer sam znala da postoji mogućnost da mi se dogodi isto kao i prvi put. I tako je i bilo. Sigurna sam da kad zatrudnim i 3.put da opet neću skakati od sreće i vjerojatno se neću opustiti do kraja trudnoće. Jednostavno sam realna oko toga da mi se opet može dogoditi, ali spremna sam na taj rizik jer je želja za bebom jača od straha kojeg osjećam. I spremna sam napraviti sve da dobijem svoju bebicu 🤗🤞🤱🏼
Kao šta su ti cure već napisale, i ja također mislim da nisi još spremna. Ne znam koliko imaš godina, ali godine ne možeš vratiti, tako da neka te one ne brinu, znaš da ima puno žena koje su ostale trudne kasnije i bilo je sve u redu. Uzmi si vremena koliko ti treba, ako niste ranije razmišljali o bebi, znači da jednostavno niste bili spremni i to je sasvim ok. Ovo šta ti se dogodilo nećeš nikad zaboraviti, ali isto tako moraš u sebi naći onu snagu koja će te tjerati da opet pokušaš. Šaljem ti puno virtualnih zagrljala 🤗🤗🤗
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Tommyfame menga gaće 🤣😅🤣🤭 ja svoje za mengu zovem bubregare hahahahahah😆😅
Sto se tice bazalbe ja sam ju lrestala mjeriti na 18DC mi je bila 36.6, a na 21 DC 36.4. Pad vec tad pa sam odustala 🤣
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Jutro cure vidim da ste vec aktivne 👆❤
Cure koje su dobile vjesticu ili negativne testice zao mi je jako 😭 Drzite se 🙏
Jutros sam skocila do Dm-a po njhove trakice HCG-a i negativna mi je, nema ni menge...okej,skuhala sam si kavu rekla skuliraj se i sto god da se dogada rijesiti cemo.
Ako gadura ne dode do sutra opet cu piskiti, imam Clear blue u pripravnosti.
Stormy ajmeeee propao ti termin za briseve 😱😱😱😱 pa to je za poluditi!!!!! Zao mi je mila!!! Ako mozes vec se sada naruci na briseve pa skoci odmah iz izolacije.
Pitala si za moju ovulaciju-ovaj mjesec je bila iz neprohodnog jajovoda zato sam i zabrinuta.
Ljubim te i probaj barem odmarati i posvetiti se sebi u ovim iducim danima .
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
ancio i lindsay sigurno ćete imati nagli pik🤞 nadam se da je vojska u pripravnostiTina i marija žao mi je za negativne testove
i ja sam jutros potopila bijelog kinezawatson nadam se da nam spremaš čudo za sv. nikolu
tommyfame tvoja temp danas pala
cure uživajteeee u vikendu
Jes,jes obukla sam menga gace i sad cekam 🤣
A vidim da je tvoja super skocilaaa 🤞🤞 ima nadeee a? Sutra ti je dan D ili?
hahaha menga gace. Jesu iz lidla? moje najdraže m gace su iz lidla haha
tommyfame i lindsay ne znam šta bi rekla za svoju temp prvi put mjerim pa ne znam ni sama kako da je tumacim
sad vec pocinjem sumnjat da ja to krivo mjerim
a i ne znam koji sam dpo. Piše mi 13. ali ja bi rekla da mi je ovulacija ipak bila kasnije. Ugl strpljivo čekam glupaču pa ću možda iduci ciklus bit pametnija kako moja temp funkcionira
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Hahahahaha naravno da su iz Lidla (ubiti su mi vecinom sve gace iz lidla hahaa).🤣🤣🤣 to su one gace koje nije pozeljno da muz vidi 🤣
Sunny ja bi rekla da je sve okej dok temp.raste 🤞
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
Drage moje, pratim vas i citam. I sve probleme koje imate suosjecam s njima. Zao mi je curki koje su imale spontani. Mora da je uzasno. 😢😖
Meni menga treba (ne) doc sjedecu subotu. Naravno imam sve simptome. 🤪 Ova dva tjedna su za ne izdrzat. Iskreno, nekad toliko poludim od svega, citanja, gledanja i ostalo. Dode mi da odustanem, al lako je to rec. Uvijek mi je to negdje iza u glavi.
Imam osjecaj da nama sta bas zelimo se tesko dogada, a kad netko ne planira ili nece mu se desi. Ali treba razmisljat da cesto ljudi koji ne planiraju su ful mladi, a s time cesto i ful plodni.
Jebi ga... drzite se. Molim boga za vase plusice, to mi daje nadu. 🥰
Btw ja koristim Clear blue ovulacijske testove koji pokazu smajlija. Oni obicni me izlude. Znate li mogu li se negdje kupit samo trakice pa da je jeftinije?
👩🏼33, povisen tsh pijem Letrox
Amh 26,3, fsh 6,4
🧔🏻 45,
Svi hormoni uredni. Los spermiogram. Od oligo do oligoastenozoospermije.
Ljubim vas sve! Kao što sam već rekla, uz mene ste otkad smo pokušavali, dobili i izgubili...
Uhvatio me trenutak "slabosti", nemam se kome pojadati, niti imam ikoga tko bi to mogao razumjeti...
Proći će i ovaj period, i idemo dalje... Još neka prođe kontrolni pregled i gotovo više s tim... Možda me to toliko i muči jer nikad kraja s tim... Taj spontani se odužio na punih tjedan dana, pa krvari još tjedan i nešto, pa onda kontrolni pregled... U biti ti cijeli mjesec prođe u tome, ne možeš krenuti dalje...
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Ljubim vas sve! Kao što sam već rekla, uz mene ste otkad smo pokušavali, dobili i izgubili…
Uhvatio me trenutak "slabosti", nemam se kome pojadati, niti imam ikoga tko bi to mogao razumjeti…
Proći će i ovaj period, i idemo dalje… Još neka prođe kontrolni pregled i gotovo više s tim… Možda me to toliko i muči jer nikad kraja s tim… Taj spontani se odužio na punih tjedan dana, pa krvari još tjedan i nešto, pa onda kontrolni pregled… U biti ti cijeli mjesec prođe u tome, ne možeš krenuti dalje…
Ma jooooj ne brini :) bit ce bolje vjerujem ❤ sad si me zaintrigirala hahaha koliko imas godina?
E bome ti se oteglo,nadam se da ce ti se smirit uskoro 🤞
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
Sortiraj odgovore
Najstariji