Dobro jutro cure drage, kuham kavu za sve ☕☕☕
Jucer mi bio zadnji dan samoizolacije tako da danas odoh po poklonice, sutra je Sv. Nikola 🚂🚂🚂
SamoJa Slazem se s Tommyfame, mislim da nisi jos spremna.... Ako odmah zatrudnis bit ces u uzasnom strahu.... Pokusaj razmisljat na nacin da je tvoje tijelo divno i da je prepoznalo da nesto nije u redu i odbacilo plod koji je imao neki problem. .. Znaci apsolutno nisi nista kriva, naprotiv.
Nazalost mi koje smo imale takvo iskustvo ulazimo u sljedecu trudnocu puno hladnije glave i opreznije, ne zanosimo se, evo vec mi taj dio nedostaje
U prosloj t sam svima rekla cim sam test napravila, a bila trudna mozda nekih 15tt kad sam kolica kupila
To je bilo divno. I zaista se mislim potrudit Max opusti sljedeci put unatoc losem iskustvu.
Kako je jednom netko na forumu rekao cemu biti u strahu i tuzan dok se nije ni dogodilo, ako se dogodi onda cu imat vremena za sve to. Treba uzivat u trenutku. ... To mi onako postao moto u zivotu općenitom i Pokusavam sto vise promjenit.
Meni je ovo prvi ciklus pokusavanja nakon spontanog pa ne znam koliko ce nam trebat
Koliko ste se vi dugo trudili?
Cure koje love pik ovaj vikend, sretno ❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Divna, Jana, Belinda…. Kakva je situacija?
Sanjarkkooo kakav skok tempice 👏🏻👏🏻
Daaa. O je prosla
Sad duga 2tjedna uh
Radila sam test danas, i naravno negativan... 🥺🥺
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Jutro☕ pridružujem se kavi🤗
Marija i Tina žao mi je za negativne testove😔😔 šaljem zagrljaj 💕Tina ,koliko vidim po srijedu ti još imaš 4 dana do M?
Samoja pridružujemo se riječima Sanjarka i Tommyfame. Meni je ovo 5 mjesec pokusavanja, iako nismo u svim mjesecima azurno pratili kad je O. Recimo moje iskustvo je bilo da sam odmah na putu za bolnicu kad su mi rekli da sreceko više ne kuca i da je to to, odmah sam razmišljala kak idemo odmah probati ponovo. No meni se zakompliciralo malo,dobila sam upalu i završila u bolnici na antibioticima. I zato smo čekali 3 ciklusa i tek onda krenuli. Taj prvi period u kojem si je meni bio najgori. Prvo šok, bila nam je to prva beba, i onda si jednostavno 24 sata na dan intenzivno u razmišljanju što,kako,zašto. I svega toga je previše . Ne znam koliko godina imaš, no nije fer da se kriviš za takve stvari. Recimo, sad,i ja bih voljela da smo krenuli bar 3 godine prije s tim zbog dijagnoze. No jednostavno nismo bili spremni tad i ne može na silu ako ne ide. Svjesno smo pričekati i to je bila odluka čije posljedice sad snosimo, bile one pozitivne ili negativne. Ne treba ti sad još takav stres i krivljenje sebe. Najvjerojatnije je neka kromosomska greška i priroda je napravila tako. Druga stvar koja je bila teška, je kad nakon malo vremena što od toga prođe, ljudi oko tebe zatrudnjuju a ti više nemaš bebu. Mene je to znalo jako dotući. No ,s vremenom postane lakše. Stvarno da. Život ide dalje i treba gledati naprijed,ne nazad. No to ne znači zaboraviti. Recimo, ja svoj test s plusom još uvijek čuvam isto kao i dnevnik trudnoće i sliku ultrazvuka. I ponekad me zna sve preplaviti pa malo plačem i bude ok. I kako kaže sanjarka, ne zaletavas se više. Prvo sad ide strah pa radost. I to je tako. Ali možeš ti to i budeš ti to i gledaj samo naprijed. Šaljem veliki zagrljaj💖💖💖
Anci zelim ti skori pik😘😘
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Jutro! Cure koje su dobile negativni test, jako mi zao. Saljem zagrljaje. Pogotovo tebi Samoja. ❤❤❤
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Jutro cure! Evo i ja se pridružujem kavi. Malo sam duže spavala pa me sada boli glava zbog toga 😏
Stormy naša strategija za ovaj mjesec je svaki drugi 🥰 do kad si u samoizolaciji??
Anabela kud ces u Hercu?
Samoja💜💜
28.1. ➕🤰
28.9. Rita
🦔🍂
Ancioo moja trakica blijeda skroz
Mozda nam je ovo anovulatorni ciklus 🤣😂 i to je Bozicno cudo jer prvi puta to vidim na sebi 😂🤣
Ancioo moja trakica blijeda skroz
Mozda nam je ovo anovulatorni ciklus 🤣😂 i to je Bozicno cudo jer prvi puta to vidim na sebi 😂🤣
🤣🤣 ajoj ma ne mora biti. Možda će vam naglo potaknuti. Ako do 20 dc ne dobijete ništa onda se zabrinute. Držim fige da uskoro pokažu pik🤞🤞🤞
7/2025 prve mpo konzultacije
*naglo potamniti