Ja sam se u trudnoci prijavila na onu neku app tjedni trudnoce
I sad mi na mail dolazi svaki tjedan a ne znam to iskljucit 🙄
Upravo mi doslo da sam sad trudna 14tj 😔
Bas me neke stvari izbace iz takta…..
Jesi deaktivirala aplikaciju?
Jesam. Tj nemam je na novom mob mozda mi je ostala na starom 🤔
Vidit cu.
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Traveller ma ne brinem se, ja sam isto zdravstveni djelatnik kao i Lindsay i bas to-bilo je pitanje vremena...samo sam sad malo manje usredotocena na razmisljanja o bebi jer stalnoo nesto telefonom obavljam. 😭
Tebi drzim palceve da nastavis niz plusica jer se bas lijepo tablica popunjava ovaj mjesec.
Andela mila ma nista jos,barem tjedan dana mora jos proci do testa, mislim da cu ovaj mjesec zbog izolacije preskociti vadenje spolnih hormona i bas me to frustrira 😱
Sanjarko iskljuci to kako god znas, ajme bas frustrirajuce...! 💖
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Ancioo kad ide na teren i kad se vraća? Sve između pokrijte i postoji šansa da se primi. A sad ćeš još mjeriti i temperaturu pa ćeš vidjeti kad je O. Mislim da ću i ja kupiti taj toplomjer.
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Ancioo kad ide na teren i kad se vraća? Sve između pokrijte i postoji šansa da se primi. A sad ćeš još mjeriti i temperaturu pa ćeš vidjeti kad je O. Mislim da ću i ja kupiti taj toplomjer.
Ide u pnedjeljak drugog i vraca se petkom znaci sestog navecer, hopsamo od danas pa onda cim dode
Jedva cekam da mi sutra stigne toplomjer
Sretnoo🤞🤞🤞🤞
Jel samo meni Šuputica ide na živce?Svako malo neka fotka pa nikad kraja člancima po netu
Daaaaa! Užas! 🤣😂
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Ja neznam dali je iti jednoj uspjelo ono što kažu, opusti se, ne misli toliko o tome i doći će...
Stvarno pokušavam, zadnjih par mjeseci sam puno opuštenija nego prije, prijatelji nam dolaze pa i ne mislim toliko o tome, ali ne pali! 😂
Za koji dan radim test, čim mi stignu jer mi kasni i još uvijek osjetim neko probadanje na trenutke i to je to... Kao da ću dobiti, ali ne dobivam.
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Ja neznam dali je iti jednoj uspjelo ono što kažu, opusti se, ne misli toliko o tome i doći će…
Stvarno pokušavam, zadnjih par mjeseci sam puno opuštenija nego prije, prijatelji nam dolaze pa i ne mislim toliko o tome, ali ne pali! 😂
Za koji dan radim test, čim mi stignu jer mi kasni i još uvijek osjetim neko probadanje na trenutke i to je to… Kao da ću dobiti, ali ne dobivam.
mozda je bas sad zbog opustenosti plusic :) sto ne piskis sutra kad ti vec kasni?
Nisu mi još stigli testovi i mogu se strpiti... 😀
U biti, nekako sam si stavila u glavu da se ne nadam previše pa onda mogu još koji dan izdržati...
Nekako mi nisu baš neki "simptomi". Svi pričaju o nekom povraćanju, gadljivost na određenu hranu,itd.
Znam da nije kod svih isto, ali osim kašnjenja i probadanja nema ništa.
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Ja neznam dali je iti jednoj uspjelo ono što kažu, opusti se, ne misli toliko o tome i doći će…
Za koji dan radim test, čim mi stignu jer mi kasni i još uvijek osjetim neko probadanje na trenutke i to je to… Kao da ću dobiti, ali ne dobivam.
mozda je bas sad zbog opustenosti plusic :) sto ne piskis sutra kad ti vec kasni?
Nisu mi još stigli testovi i mogu se strpiti… 😀
U biti, nekako sam si stavila u glavu da se ne nadam previše pa onda mogu još koji dan izdržati…
Nekako mi nisu baš neki "simptomi". Svi pričaju o nekom povraćanju, gadljivost na određenu hranu,itd.
Znam da nije kod svih isto, ali osim kašnjenja i probadanja nema ništa.
Drzim figice 😀
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Izašla sam na pauzu i kupila test za sutra. Naglasila da trebam za rano otkrivanje. Dođem nazad, vidim dala mi je obični test. 🤣🤣🤣
Koji si uzela? Koja osjetljivost?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Izašla sam na pauzu i kupila test za sutra. Naglasila da trebam za rano otkrivanje. Dođem nazad, vidim dala mi je obični test. 🤣🤣🤣
😂😁 sretnoooo🤞🤞🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji