Hej Watson evo me. Testirala sam se na sars-cov -2 .
Nemam njuha i okusa ali moze biti i ne mora zato sto imam astmu pa veci dio zivota ne osjecam mirise i okuse 🤣 . Nemam temperaturu,malo kasljucam.
Naime,medicinski sam djelatnik i izlozeni smo u ogromnim razmjerima tako da me ne bi cudilo da nalaz bude pozitivan. Samo neka prodje u malim tegobama :))) jedva cekam tvoj testic ovaj mjesec 💪💪💪
Hvala vam drage cure,sve ste predivne...Svaki put kad procitam neke rijeci utjehe,rasplacem se...Zaista he lakse zapoceti novi mjesec uz vas ❤Vec smo dokazale koliko smo jake,I nema nista sto ce nas slomiti I sprijeciti da odustanemo od svojih snova.
Sretno nam svimaaaa🤞🤞
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Jel samo meni Šuputica ide na živce? Svako malo neka fotka pa nikad kraja člancima po netu
11/2017 missed ab 12tt
7/2018 missed ab 8tt
8/2020 missed ab 11tt
volim taj optimizam i tu energiju ❤
djeluju tako opustajuce 🤗
pokusavamo od 11/2018
oligoasthenoteratozoospermia 2% prog. pokretnih
Kod mene na poslu, zena 45 godina, nakon 3 meseca rada na bebi, trudna ….to je bilo pre dve godine…. sada ima 47 urednu mengu i super jajnike i moze roditi jos…. eto neke zene imaju blagoslov po tom pitanju.
Bas to sto kažeš. Meni to daje nadu. Jer imam vremena i živaca još za borbu.
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Travellerpa to je pozitivan test!!
Meni je danas 32.dc, ako kroz dan ne procurim kupit ću test za ujutro, nismo se čuvali, niti pratili plodne dane pa ni ne znam što da očekujem, u svakom slučaju razočarenja nema
Joy, kakvi su ti inače ciklusi? Koliko traju?
Točni ko švicarski sat, svakih 28 dana, i do sada sam uvijek na dan mjesečnice imala debeli plus kad je bila trudnoća u pitanju
Joj popiski test onda molim te. Od srca ti želim plus, nemaš pojma koliko. I konačno happy end. ❤️❤️❤️
Tek sam danas shvatila da mi kasnisutra piškim
I još te pitam jesi radila test, a ti iznenađena.. hm, imam bar kratku kavu ako bude pozitivan? :D
👸35;
4/2019 - spontani;
8/2020 - zadnja M;
Neredoviti ciklusi
Gynositol, Prenatal
Svaka čast ženi sa 45 godina da ima toliko snage za borbu, ja se nadam da ću sa 45 imat "odraslu" djecu, ili daj bože barem jedno, tek mi 25 godina
11/2017 missed ab 12tt
7/2018 missed ab 8tt
8/2020 missed ab 11tt
Ja sam se u trudnoci prijavila na onu neku app tjedni trudnoce
I sad mi na mail dolazi svaki tjedan a ne znam to iskljucit 🙄
Upravo mi doslo da sam sad trudna 14tj 😔
Bas me neke stvari izbace iz takta.....
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ja sam se u trudnoci prijavila na onu neku app tjedni trudnoce
I sad mi na mail dolazi svaki tjedan a ne znam to iskljucit 🙄
Upravo mi doslo da sam sad trudna 14tj 😔
Bas me neke stvari izbace iz takta…..
Posalji im upit na support email, mora svaka app da ima nesto tako da ti pomognu kako da iskljucis to. Ne treba ti svako malo da te rastuzi, vjerujem da je frustrirajuce...
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Pozdrav svima!
Imam jedno pitanje. Od 4 mjeseca radimo na bebi, i do sada sam svaki put iz prve ostala trudna (dva puta), ali je nažalost rezultiralo biokemijskima. Na konzultacijama mi je ginekolog preporučio da čim opet ostanem trudna počnem piti Duphastone 2x1, no što više razmišljam uviđam kako ima više smisla da ih pijem čim ovulacija počne. Kakva su vaša iskustva?
Ja ih pijem od 14 dana do 25 dana ciklusa . To znaci nakon ovulacije. I rekla mi je po 1 tabletu a ne 2 kako inace drugi preporucuju. Ja sam imala 5 spontanih al to zbog trombofilije. Otkrila u 5 mj ove godine. Pijem eutirox od 50 za stitnu folnu kiselinu vitamine premaman aspirin za crkulaciju dufaston. Osjecam se ko purica pred bizic kad je nasopaju 😂
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Sortiraj odgovore
Najstariji