Pozdrav cure, već vas dugo čitam i prvi put komentiram. Zanima me da li je koja imala iskustvo da joj je test na trudnocu pokazao pozitivno tek nakon više dana izostanka menstruacije? Inače mi je ciklus točan svaki mjesec na 30.dan ciklusa dobijem, ovaj put nisam dobila i odmah sam napravila test i ispao je negativan 😕 malo sam zbunjena. Simptome nisam imala neke posebne kao jači pms.
Ovo je bio prvi ciklus da smo radili na bebi 🙂
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Dobro jutro svima,
Bella zao je, novi mjesec, nova sansa za, idemo u nove pokusaje ❤️
Traveller iskreno se nadam da ce za par dana biti jasniji i veliki plus 🥰
Hvala Sassy. Kako si ti? 😍
Ja sam dobro, nemam simptoma ni M ni T (osim malo boli u bradavicama) :D a za dva dana je (ne) ocekujem, nekako nemam osjecaj da sam trudna za razliku od proslog mjeseca kad sam zaista mislila da jesam.
Temp mi se drzi od 36.7-37.3, sto je normalno, grlo mi se vec smirilo al i dalje uzimam vitamine i borim se, jer ne zelim da se razbolim jace.
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Sassy , Lavanya, Kiflice, Mara hvala zene drage❤😘😘
Mašo hvala kaj misliš na mene❤❤javi kako će proći ti pregledi. Bas me zanima što će ti reći.
Sanjarka draga hvala,bit će slijedeci❤ meni je prva nakon spontanog bila takva. Jako jaka bez bolova.
Mia333❤❤
Blahblah meni je ovaj ciklus nakon O uveden duphastonu. I sad kako nije plus, prestanem ga piti. Vidjet ću s ginekologicom da mi i slijedeći tako uvedu. Možeš ih pitati za to.
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Bella, proći će i ovo.. onda imate novu priliku! Sve je to s razlogom.. žao mi je! Baš bi bilo lijepo kad bi ovaj tmuran dan razveselio jedan plusić.. ma ne treba, nek je podrške i lijepih riječi ovdje pa će već biti ljepše..
👸35;
4/2019 - spontani;
8/2020 - zadnja M;
Neredoviti ciklusi
Gynositol, Prenatal
Bella, saljem ti zagrljaje i snagu za novi borbu. Tko zna, mozda bas sljedeci ciklus bude dobitan 🤗🤗🥰🥰 ali imas puno pravo da places, da budes tuzna, odtuguj svoje sto ti je na dusi ❤
Traveller i Joy sutra cekamo vase testice i navijam da budu pluscine samo takve! 🤞🤞
Lisa, mozda je bila kasna ovulacija, ponovi za 2 dana ako ne dodje m. Obicno kada se krene raditi na bebi, ciklusi se znaju malo poremetiti.
👩🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫
4/2019 - spontani;
8/2020 - zadnja M;
Neredoviti ciklusi
Gynositol, Prenatal
Pozdrav cure, već vas dugo čitam i prvi put komentiram. Zanima me da li je koja imala iskustvo da joj je test na trudnocu pokazao pozitivno tek nakon više dana izostanka menstruacije? Inače mi je ciklus točan svaki mjesec na 30.dan ciklusa dobijem, ovaj put nisam dobila i odmah sam napravila test i ispao je negativan 😕 malo sam zbunjena. Simptome nisam imala neke posebne kao jači pms.
Ovo je bio prvi ciklus da smo radili na bebi 🙂
Bilo je slučajeva, ako ne dobiješ ponovi za koji dan. Beta se dupla svaka dva dana pa možda da prekosutra pokušaš. Inače školski bi se test trebao raditi mislim prvi dan nakon izostanka.
Hvala ti ❤
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Traveller , sjenaaaaa! Ajme.. samo nek tamni!! Koji si DC?
Divna, hvala ti. 😊
Sunny, ne znam radi spontanog. Ali evo Sanjarka kaže 22 dan, a njoj vjerujemo. 😊
😅
Prvi dan krvarenja (ne smeđarenja) u spontanom se smatra prvi dan ciklusa 🙂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Bella meni je evo druga menga nakon spontanog a i prva je bila takva 🤷♀️
Al bitno mi da dolazi uredno na vrijeme
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sunnys I Divna Hvala zenice❤❤
Sanjarka bas šta kažeš, samo da dolazi na vrijeme.
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Sortiraj odgovore
Najstariji