Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    29. Listopad 2020. 08:54

Meni je popodnevni lipo pokazao na 8/9dpo tako da.... 😁

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• blahblah
    29. Listopad 2020. 08:55

Pozdrav svima! 
    Imam jedno pitanje. Od 4 mjeseca radimo na bebi, i do sada sam svaki put iz prve ostala trudna (dva puta), ali je nažalost rezultiralo biokemijskima. Na konzultacijama mi je ginekolog preporučio da čim opet ostanem trudna počnem piti Duphastone 2x1, no što više razmišljam uviđam kako ima više smisla da ih pijem čim ovulacija počne. Kakva su vaša iskustva? 

Maša🤰🏼
    29. Listopad 2020. 08:57

Da trebala sam ic po upitnicu za vadit krv i za urin , ali onda sam skuzila da nije jos proslo ni godinu dana od kad sam vadila i da dok dodem do termina od ginekologice 11.12. Ce opet bit nalaz “star” pa sam onda odlucila uzet taj vidit sta ce ona rec pa onda ic vadit ponovo ako ona preporuci terapiju. A u meduvremenu sam ipak odlucila privatno ali isto cu odnijet taj nalaz pa po porebi naknadno vadit ponovno :) 

Bas cu malo googlat tocno za tu prehranu pa cu definitivno primjenit. 
    Hvala ti puno ❤️

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Mia333
    29. Listopad 2020. 08:57

Bella i anabelaaa uzasno mi je zao! Znam vrlo dobro kako vam je i suosjecam s vama. Izbacite danas sve negativno iz sebe, a sutra se probudite lakse s novom snagom za novi pokusaj. Ja si tako sljedeci dan uvijek pomislim da ne vrijedi ocajavati jer ne pomaze niti imam vremena za to, jer je novi ciklus vec u tijeku. Saljem vam brdo pozitivne energije kroz ovaj mali ekran!

Ciribu-ciriba neka ovaj mjesec sve i jedna od vas ostane trudna!! 😊🤗❤

pokusavamo od 11/2018
    oligoasthenoteratozoospermia 2% prog. pokretnih

Kiflica
    29. Listopad 2020. 09:01

Bella i anabela, drage, strasno mi je zao :( Bas sam se nadala da ce vam danas biti najsretniji dan. Ali doci ce, vrlo brzo taj dan :* 
    Traveller i Joy, moglo bi to biti to! Wuhu, Traveler, meni su u prosloj T grcici kao da cu dobiti stvari puno prije nego sto ih ocekujem bili prvi simptom trudnoce. :) 

joy
    29. Listopad 2020. 09:06

Traveller

Kiflica

Bella i anabela, drage, strasno mi je zao :( Bas sam se nadala da ce vam danas biti najsretniji dan. Ali doci ce, vrlo brzo taj dan :*
    Traveller i Joy, moglo bi to biti to! Wuhu, Traveler, meni su u prosloj T grcici kao da cu dobiti stvari puno prije nego sto ih ocekujem bili prvi simptom trudnoce. :)

Je, zivahno mi je oko jajnika jutros. Kao da cu procuriti svaki čas.

e meni je tako zadnjih 3 dana 

11/2017 missed ab 12tt
    7/2018 missed ab 8tt
    8/2020 missed ab 11tt

watson009
    29. Listopad 2020. 09:07

Anabela zao mi je zbog vjestice 😭
    Samo hrabro zeno! Kao sto sam i Belli rekla-mi smo lavice, grizemo,cupamo i ne stajemo dok ne dodemo do zeljenog cilja👆♥
    Cure hvala na pitanju,temp nemam vise, grlobolja i dalje prisutna i danas su me pocela leda "trgati",nije kao kada se zalezis nego drugacije.
    Jos cekam termin za testiranje...katastrofa.
    Ja sam 4DPO i nemam nista pametno za napisati, govorim mrvici svaki dan ako je tu da ju cuvam i sve cu izdrzati♥
    Gdje nam je Lindsay ?
    Andela ?? Sto se kod tebe dogada ? 
    Traveller al fakat daj neki pouzdaniji testic piski, ako je vidljiv na ovom kinezu pa biti ce i na nekom osjetljivijem.

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

mara5
    29. Listopad 2020. 09:09

jutro trudilice :)
    ja sam zatrpana od posla, na brzinu sam preletila sve stranice..
    Bella žao mi je, hrabro dalje!
    Traveller bit će pravi plus 
    Mašo sretno sa svim pretragama, zanemari sve strahove i glupe ljude misli na cilj 
    Ancio  nadam se da će kod tebe svi dodatci urodit plodom, prije neg muž krene na put.

nove cure dobro došle,  što prije ošle 

Watson  jel se lječiš? kako temp?

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Maša🤰🏼
    29. Listopad 2020. 09:09

Ajmeeee googlala sam ali ovo je ful rigorozno 😂
    Meni je T4 13.1 U intervalu od 12-22

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Sanjarka88
    29. Listopad 2020. 09:16

Traveller

22 dana mi je prošlo otkad mi je bio uzv na dan kad sam baš prokrvarila. Od prvog dana smeđarenja je prošlo 24 dana, a od prestanka 19 dana.

Znaci ti si sad 22dc, a ja sam pozitivan test imala 21dc popodne 😁
    Aj aj strpit cu se do sutra 😁🤞🤞🤞🤞

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.