Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sassy
    29. Listopad 2020. 16:50

Traveller

sassy

Mene ubija neizvjesnost do subote ujutro kada bih trebala radit testvrijeme taaaaaako sporo prolazi

Jos sutra u eto gac. Pokušaj se zaokupirati s nečim drugim.

Moj muž zaboravio kupiti test. 😂🥴

Meni moj kaze, sacekaj da zakasni 3-4 dana pa tek onda radi test, mislim sama: "Jesi li ti lud "

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

Leah
    29. Listopad 2020. 17:00

Evo i mene curee, bas me s vremena na vrijeme probadaju jajnici, M ne treba doci za tocno tjedan dana, sta mislite jel prerano da piskim u nedelju? To bi bio 11dpo

Leah
    29. Listopad 2020. 17:09

Imam ih 3 komada. Pa ajde mogla bi se mozda pocastiti u ned/pon. Stvarno mi je ovo cekanje najgoree, ali imam dobar osjecaj za ovaj mjesec, samo da se ne razocaram i dobim M, to nam je trenutno najveca nocna mora. 

SunnyS
    29. Listopad 2020. 17:14

Leah

Evo i mene curee, bas me s vremena na vrijeme probadaju jajnici, M ne treba doci za tocno tjedan dana, sta mislite jel prerano da piskim u nedelju? To bi bio 11dpo

To bi bio 25. DC. A da probaš piškiti LH trakicu, ako baš nisi za hcg? Baš me zanima što bi pokazalo..

👸35;
    4/2019 - spontani;
    8/2020 - zadnja M;
    Neredoviti ciklusi
    Gynositol, Prenatal

SunnyS
    29. Listopad 2020. 17:17

Pitanje za sve:

Radite test na T. Pozitivan je. To je 14 dana od O. Biste li išli slikati (rentgen) zube kod stomatologa? Kažu da je zračenje malo.. nisam stomatolog niti radiolog, možda tu ima stručnijih od mene..

👸35;
    4/2019 - spontani;
    8/2020 - zadnja M;
    Neredoviti ciklusi
    Gynositol, Prenatal

Leah
    29. Listopad 2020. 17:21

Taveller hvala tii, i ja tebi i svima zelim debele plusice.
    SunnyS a sta mi pokazuje ta LH trakica? Sta nije to za ovulaciju? Mislim da za rengen zuba nije tako strasno, a mozda i mozes dobiti onu tesku pregacu (neznam.kak se to zove), ali kao stiti abdomen i sve od zracenja, tak sam ja dobila kad sam slikala ruku(nisam tad bila trudna), ne znam kak je za zube.

SunnyS
    29. Listopad 2020. 17:26

Leah

Taveller hvala tii, i ja tebi i svima zelim debele plusice.
    SunnySa sta mi pokazuje ta LH trakica? Sta nije to za ovulaciju? Mislim da za rengen zuba nije tako strasno, a mozda i mozes dobiti onu tesku pregacu (neznam.kak se to zove), ali kao stiti abdomen i sve od zracenja, tak sam ja dobila kad sam slikala ruku(nisam tad bila trudna), ne znam kak je za zube.

Je za ovulaciju, ali pokaže tamnu testnu ako se radi o T. Samo ga valjda nije dobro ni prerano piškiti.

👸35;
    4/2019 - spontani;
    8/2020 - zadnja M;
    Neredoviti ciklusi
    Gynositol, Prenatal

Lindsay
    29. Listopad 2020. 17:31

Ja sam odbila rtg zuba a samo sam umislila da sam trudna 🤣😂 prije par mj.
    To ti kazem kao zdravstveni djelatnik.

Leah
    29. Listopad 2020. 17:35

Bas cu onda prvo probati s LH. Pa da vidimo sta ce biti

Ivo& Ivana💙♥️
    29. Listopad 2020. 18:29

Cure moje evo da vam se javim, sad došla sa pregleda, znaci ginekologica je totalno temeljita. Po zadnjoj M sam 6+4 ali kako sam imala kasnu ovulaciju ona vidi gestacijsku vrećicu i žumanjčanu za 5+4 i to se tocno poklapa sa, mojom ovulacijom. Plod jos ne vidi. Sutra moram ici vadit krv, šečer i hormone štitnjaće i na razgovor za heparin jer sam preboljela trombozu sinusa prije 10 god. 
    Stalno me smirivala jer je vidjela koliko sam preplašena zbog proslog puta. Rekla je da to zaboravim i da je ovo nova prica i da se opustim i pustim tijelo da radi svoje. Naručila me za tjedan dana da vidi kako plod napreduje. Sad sve u Božje ruke

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.