Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Monstera
    01. Prosinac 2020. 20:05

watson009

Monstera dobro dosla nazad k nama ❤
    Ivek oprosti nikako da ti napisem da mi je drago sto nam dodes ponekad i ne brini ,sve ce se posloziti da prode u najboljem redu 🙏
    Bella cekam da dode gospoda da se narucim na obuku za pikanje, krecem s time kada dode iduca gospoda krajem 12.mj😅

Hvala draga Watson009 🤗😍

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

Monstera
    01. Prosinac 2020. 20:13

anci000 🌸💞

Monstera drago mi je da je sve ok 🥰🔜🤰🏼🤰🏼

Draga Anciooo, hvala ti, ono najgore sam obavila, sad nestrpljivo čekam 14.12.za pregled i onda dolazim na listu sa vama ostalim curama 🤞🤗

♀️33 ♂️35
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

Lisa27 👶🧸🎀
    01. Prosinac 2020. 20:32

Monstera dobro došla natrag ❤ jedva čekam da odbrojavamo zajedno 🙂
    Cure mene zanima kako se vaši MM snalaze sa iščekivanjima do O, do M? Da li su nervozni,uzbuđeni ili flegma? 😀😀 ja neznam što da više mislim moj je toliko opušten i sve mu je tako laganini i sve bez žurbe 😀, a ja ko tempirana bomba hahahha
    Bella drago mi je da si se naoružala testovima 🙂 ja imam još oko 15 od prošlog ciklusa onih zelenih pa se nadam da će biti dovoljno 😀

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Monstera
    01. Prosinac 2020. 20:44

Lisa27

Monsteradobro došla natrag ❤ jedva čekam da odbrojavamo zajedno 🙂
    Curemene zanima kako se vaši MM snalaze sa iščekivanjima do O, do M? Da li su nervozni,uzbuđeni ili flegma? 😀😀 ja neznam što da više mislim moj je toliko opušten i sve mu je tako laganini i sve bez žurbe 😀, a ja ko tempirana bomba hahahha
    Bella drago mi je da si se naoružala testovima 🙂 ja imam još oko 15 od prošlog ciklusa onih zelenih pa se nadam da će biti dovoljno 😀

Hvala ti draga Lisa27! 🤗
    Moj je kad su plodni dani sav sretan i uzbuđen jer zna šta ga čeka sljedećih par dana, a kod iščekivanja M je flegma. Ali mi ne radimo dugo na bebaču tako da ćemo vidjeti za par mjeseci kakav će biti 😆

♀️33 ♂️35
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

Sanjarka88
    01. Prosinac 2020. 21:25

Lisa27

Curemene zanima kako se vaši MM snalaze sa iščekivanjima do O, do M? Da li su nervozni,uzbuđeni ili flegma? 😀😀 ja neznam što da više mislim moj je toliko opušten i sve mu je tako laganini i sve bez žurbe 😀, a ja ko tempirana bomba hahahha

Moj svako malo pita jesam li trudna i kad mogu najranije saznat 
    I to je to. Nema puno price o tome a posebno ne nervoze neke i iscekivanja

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Lisa27 👶🧸🎀
    01. Prosinac 2020. 21:36

Sanjarka eto tu smo negdje otprilike haha, ako ja kažem ništa ovaj mjesec on kaže ništa bit će drugi 😀 ili ako spomenem da me boli trbuh on vec misli da sam trudna 🤣

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Bella🌟
    01. Prosinac 2020. 21:58

Watson draga možeš ti to. ❤ al neka ti gospođa ni ne dođe sad🤞🤞🤞
    Ne opterećujem muža previše time jer dosta je moje ludosti oko toga😅 pa da i on o tome toliko razmišlja i svako malo pazi na simptome to ne bi bilo dobro, mora biti neka ravnoteža.  Tako da zna okvirno što su trakice,kad je O ,kad treba M ne doći i tako je I meni i njemu najbolje. I bude mu naravno žao kad dođe M. No,ohrabri me pa idemo dalje. Nemamo druge.

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

▪Marty
    01. Prosinac 2020. 22:22

anabelaaaa

lavanya 🌷

Mia333

lavanya 🌷

Malo cu uletiti….😁😁
    Tko je u spermiogram vodama 😂😂 Progresivno pokretni su najbitniji? 39,47% je lose? Ok?

😊😊

Dobar rezultat! A ukupni broj i postotak normalnih formi?

Ukupno 30,40
    Koncentracija 38
    Uredni 21,05

S tim da nije uspio cijeli uzorak prikupit. Pa cemo ponavljati. Al obzirom na to mislili smo da ce bit komaaaaa, skoro nije odnio

Ako nije cijeli uzorak tu onda ce to l sljedeci put biti jos bolje.Meni he zadnji put ispala bocica uzorka na pod 😂 nije se prosulo,bila he zatvorena.On ubjedjen da sam ih pobila i da su im otpadale glave o repovi 😂😂

mislim da smo danas sve ovo oplakale 😂👌😜 Anabelaaa kraljice! 👑👑 
    ja sam se narucila ginicki tocno na dan ocekivane ovulacije, pa da ona meni kaze sto se tu zbiva ili ne zbiva.. bas me zanima jakoo🙂

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

01. Prosinac 2020. 23:00

Lisa27

Lisa, ja sam ta koja je ultra nervozna. M mi kasni, ali imam grčeve kao da ce doći, a zbilja se ne zelim razocarati testom dok je mm flegma hahaha jedan dio govori da ne dodje, a drugi mene me uvjerava da je pitanje trenutka

Loza 💙😇
    02. Prosinac 2020. 00:04

s obzirom da ni mi ne radimo dugo na bebici, moj muž nije nervozan ali je stvarno pun razumijevanja kad ja imam svoje ispade kad dobijem M 😁 uzbuđen je oko svega toga da ćemo imati dijete, pita za plodne dane kad su i to je to, šro mislim i da je okej :) netko mora bit normalan u svemu tome i držati ravnotežu 😁😁

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.