Divna zvuci dobro 😁😁😁🤞🤞🤞🤞
Ako je implantacija mozda bolje za 2 dana test
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ma srce mi kuca toliko brzo... bojim se... ovo mi je prvi ciklus nakin zahvata, mozda je kakav zaostatak stare krvi.
Svijetlo smedje je sa ostalim sekretom pomijesano, kao zelatin 🤣 izvinite na opisu..
Morat cu cekati, ako je implantacija, bijim se da mi nece nista pokazati... aaaa
👩🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫
Anabelaaa vrištim na ovo s uzorkom. 😂😂😂😂😂
Piskim tek pri izostanku M, a buduci da se ciklus oduzio, ima jos nekih 6 dana :/ imam nekih kineza po kuci, ako ne pisnem prije :D
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Ma srce mi kuca toliko brzo… bojim se… ovo mi je prvi ciklus nakin zahvata, mozda je kakav zaostatak stare krvi.
Svijetlo smedje je sa ostalim sekretom pomijesano, kao zelatin 🤣 izvinite na opisu..
Morat cu cekati, ako je implantacija, bijim se da mi nece nista pokazati… aaaa
Ovo zvuci dobro :D
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Divna zvuci dobro 😁😁😁🤞🤞🤞🤞
Ako je implantacija mozda bolje za 2 dana test
Sta nije ako je smeđe da je to krv koja je malo odustajala? Ma nek piša i sutra i prekosutra i dan nakon. 😂😂
Nemam pojma 😅
Al nek ide na sigurno
Ja i ti bi pisale svaki dan Al to smo ja i ti 😅🤣🤣
Drage cure, veliki pozdrav svima!
Evo me nazad kod vas nakon obavljene histeroskopije. Danas sam baš zvala doktora koji me operirao da li su došli rezultati analize tkiva i sve je u najboljem redu 🤗
Slijedi mi još pregled kod svog ginekologa za 2 tjedna, i kad mi da zeleno svijetlo krećem i ja u lov na svoju bebicu 🤱🏼
Draga Divna_Sa tebe sam ispitivala kad sam saznala da moram na histeroskopiju, kako će to sve izgledati itd.pa me sad zanima da li ti je sljedeći ciklus došao normalno, kao i inače ili ti se malo poremetio zbog operacije?
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Montera dobro dosla natrag 🤗🤗
Divna_Sa Sarajko moja ajde pisni I pokreni tu lavinu plusica u nas kraj 🤗🤗 Molim 🙏🙏 da je implantacija...I da je na putu bebac👼👼
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Montera dobro dosla natrag 🤗🤗
Hvala Sanjarka88!
Nemaš pojma koliko sam čekala da se vratim i da me staviš na popis za ne dobiti 😆 Od ovog ciklusa ništa, ali ako mi se ništa nije poremetilo zbog operacije, ovulacija sljedi par dana prije Nove godine, tako da ja idem po svoje novogodišnje čudo 🤩
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Sortiraj odgovore
Najstariji