Montera dobro dosla natrag 🤗🤗
Hvala Sanjarka88!
Nemaš pojma koliko sam čekala da se vratim i da me staviš na popis za ne dobiti 😆 Od ovog ciklusa ništa, ali ako mi se ništa nije poremetilo zbog operacije, ovulacija sljedi par dana prije Nove godine, tako da ja idem po svoje novogodišnje čudo 🤩
😍😍😍😍😍 Cekamo te 🤗🤗🤗
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Hvala svima na podrsci, nadam se da ovo nesto znaci. 🤗🤗🥰
Sad sam na poslu, nemam ni test a sumnjam da bi ista pokazao, vec sam par puta piskila.
Mozda sutra ujutro da piskim, imam gravignost i clear blue testove iz dm-a, pa vidjecu 🤞🤞🤲😬😬
👩🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Hvala svima na podrsci, nadam se da ovo nesto znaci. 🤗🤗🥰
Sad sam na poslu, nemam ni test a sumnjam da bi ista pokazao, vec sam par puta piskila.
Mozda sutra ujutro da piskim, imam gravignost i clear blue testove iz dm-a, pa vidjecu 🤞🤞🤲😬😬
Mislim da je gravignost slabije osjetljivosti, provjeri da piskis na osjetljiviji, mislim da je clear blue s vecom osjetljivosti
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Monstera, drago mi je da si uspjesno obavila zahvat i nadam se da sam ti barem malo pomogla.
Sto se tice menge, ja sam 2 dana poslije zahvata imala lagano krvaranje, to je normalno, obzirom da je izvadjen polip ( u mom slucaju 2). Zbog toga mi se ciklus pomjerio i dobila sam na 33 DC, a inace su mi ciklusi bili 26-27 dana. Prvi ciklus trajao 5 dana, bio normalan. Mjesec dana nakon zahvata kontrola UZ i sve uredno bilo, endometrij bio trolinijski 6.8 mm na 8DC, doktor odmah dao zelene svjetlo. Sretno!🤞🤞
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫
Da li su ti rekli da se polip može vratiti i šta bi mogla uzimati ili raditi da to spriječiš? Čitala sam o čuvarkući, pa sam mislila si napraviti smjesu čuvarkuće i meda, ali nisam pametna da li je to dobro ili ne 🤷🏼♀️
Vidim ti u potpisu da ubrzo ide testiranje, držim 🤞 da bude plusić 🤗
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Prijavljujem lagano buđenje lh trakice 😁
https://ibb.co/xhTg8RG
Trio gust, sta je kod vas?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Divna_Sa jesi, pomogla si mi tada jer sam nisam očekivala da ću morati to obaviti, tako da u onoj laganoj panici si mi puno pomogla 🤗
I ja sam 2 dana nakon zahvata krvarila, a danas mi je 5.dan od zahvata i još malo smeđarim.
Da li su ti rekli da se polip može vratiti i šta bi mogla uzimati ili raditi da to spriječiš? Čitala sam o čuvarkući, pa sam mislila si napraviti smjesu čuvarkuće i meda, ali nisam pametna da li je to dobro ili ne 🤷🏼♀️
Hvala ti 🥰
Vidi, ja sam svasta prirodno probala da bih se rijesila polipa i pola godine gubila vrijeme. Med i cuvarkica su zdravi i sigurno nece odmoci. Bas sam pitala doktora na kontroli o vracanju polipa i on mi je to potvrdio, jer ne znaju zasto nastaju. Njegove rijeci su bile da se to nece desiti uskoro, obzirom da radimo na bebi, brze ce beba nego polip 😁 a indirektno mi je dao savjet da ako zelim jos djece da ne odgadjam nakon prve trudnoce. Sad cekam prvu, lahko cu za drugu 😂
Mislim da je gravignost slabije osjetljivosti, provjeri da piskis na osjetljiviji, mislim da je clear blue s vecom osjetljivosti
Oba su mi osjetljivost 25 mlU 🤷♀️ bas sam bila tupava kad sam ih kupovala 😂
Hvala ti 🥰
Vidi, ja sam svasta prirodno probala da bih se rijesila polipa i pola godine gubila vrijeme. Med i cuvarkica su zdravi i sigurno nece odmoci. Bas sam pitala doktora na kontroli o vracanju polipa i on mi je to potvrdio, jer ne znaju zasto nastaju. Njegove rijeci su bile da se to nece desiti uskoro, obzirom da radimo na bebi, brze ce beba nego polip 😁 a indirektno mi je dao savjet da ako zelim jos djece da ne odgadjam nakon prve trudnoce. Sad cekam prvu, lahko cu za drugu 😂
Nadam se da je tako, da će prije doći bebica nego novi polip 😝 Iako je moj ginekolog meni rekao da ima žena koje imaju uspješno trudnoću i sa polipom, da nisu znale da ga imaju. Pitati ću ga ja malo više o tome kad dođem na pregled.
Ja bi svakako voljela još djece i da razlika između njih bude mala, ali kao šta si napisala samo neka ta prva trudnoća dođe i da se zadrži , za drugu ćemo lako 🙂
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Sortiraj odgovore
Najstariji