Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    01. Prosinac 2020. 14:25

Monstera

Sanjarka88 🦋

Montera dobro dosla natrag 🤗🤗

Hvala Sanjarka88!
    Nemaš pojma koliko sam čekala da se vratim i da me staviš na popis za ne dobiti 😆 Od ovog ciklusa ništa, ali ako mi se ništa nije poremetilo zbog operacije, ovulacija sljedi par dana prije Nove godine, tako da ja idem po svoje novogodišnje čudo 🤩

😍😍😍😍😍 Cekamo te 🤗🤗🤗

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Divna 🎀
    01. Prosinac 2020. 14:35

Hvala svima na podrsci, nadam se da ovo nesto znaci. 🤗🤗🥰
    Sad sam na poslu, nemam ni test a sumnjam da bi ista pokazao, vec sam par puta piskila.
    Mozda sutra ujutro da piskim, imam gravignost i clear blue testove iz dm-a, pa vidjecu 🤞🤞🤲😬😬

👩‍🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
    1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫

Sunny_🐣
    01. Prosinac 2020. 14:38

Divna_Sa nadam se da ćeš sutra prva iskočiti iz našeg božićnog vlakića sa plusom 🤞

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

sassy
    01. Prosinac 2020. 14:39

Divna_Sa

Sad sam na poslu, nemam ni test a sumnjam da bi ista pokazao, vec sam par puta piskila.
    Mozda sutra ujutro da piskim, imam gravignost i clear blue testove iz dm-a, pa vidjecu 🤞🤞🤲😬😬

Mislim da je gravignost slabije osjetljivosti, provjeri da piskis na osjetljiviji, mislim da je clear blue s vecom osjetljivosti

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

Divna 🎀
    01. Prosinac 2020. 14:41

Monstera, drago mi je da si uspjesno obavila zahvat i nadam se da sam ti barem malo pomogla.
    Sto se tice menge, ja sam 2 dana poslije zahvata imala lagano krvaranje, to je normalno, obzirom da je izvadjen polip ( u mom slucaju 2). Zbog toga mi se ciklus pomjerio i dobila sam na 33 DC, a inace su mi ciklusi bili 26-27 dana. Prvi ciklus trajao 5 dana, bio normalan. Mjesec dana nakon zahvata kontrola UZ i sve uredno bilo, endometrij bio trolinijski 6.8 mm na 8DC, doktor odmah dao zelene svjetlo.  Sretno!🤞🤞

1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫

Monstera
    01. Prosinac 2020. 14:50

Divna_Sa jesi, pomogla si mi tada jer sam nisam očekivala da ću morati to obaviti, tako da u onoj laganoj panici si mi puno pomogla 🤗
    I ja sam 2 dana nakon zahvata krvarila, a danas mi je 5.dan od zahvata i još malo smeđarim.
    Da li su ti rekli da se polip može vratiti i šta bi mogla uzimati ili raditi da to spriječiš? Čitala sam o čuvarkući, pa sam mislila si napraviti smjesu čuvarkuće i meda, ali nisam pametna da li je to dobro ili ne 🤷🏼‍♀️
    Vidim ti u potpisu da ubrzo ide testiranje, držim 🤞 da bude plusić 🤗

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

Sanjarka88
    01. Prosinac 2020. 14:53

Prijavljujem lagano buđenje lh trakice 😁

https://ibb.co/xhTg8RG

Trio gust, sta je kod vas? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Divna 🎀
    01. Prosinac 2020. 14:56

Monstera

Divna_Sa jesi, pomogla si mi tada jer sam nisam očekivala da ću morati to obaviti, tako da u onoj laganoj panici si mi puno pomogla 🤗
    I ja sam 2 dana nakon zahvata krvarila, a danas mi je 5.dan od zahvata i još malo smeđarim.
    Da li su ti rekli da se polip može vratiti i šta bi mogla uzimati ili raditi da to spriječiš? Čitala sam o čuvarkući, pa sam mislila si napraviti smjesu čuvarkuće i meda, ali nisam pametna da li je to dobro ili ne 🤷🏼‍♀️

Hvala ti 🥰
    Vidi, ja sam svasta prirodno probala da bih se rijesila polipa i pola godine gubila vrijeme.  Med i cuvarkica su zdravi i sigurno nece odmoci. Bas sam pitala doktora na kontroli o vracanju polipa i on mi je to potvrdio, jer ne znaju zasto nastaju.  Njegove rijeci su bile da se to nece desiti uskoro, obzirom da radimo na bebi, brze ce beba nego polip 😁 a indirektno mi je dao savjet da ako zelim jos djece da ne odgadjam nakon prve trudnoce.  Sad cekam prvu, lahko cu za drugu 😂

Divna 🎀
    01. Prosinac 2020. 14:59

sassy

Divna_Sa

Mislim da je gravignost slabije osjetljivosti, provjeri da piskis na osjetljiviji, mislim da je clear blue s vecom osjetljivosti

Oba su mi osjetljivost 25 mlU 🤷‍♀️  bas sam bila tupava kad sam ih kupovala 😂

Monstera
    01. Prosinac 2020. 15:03

Divna_Sa

Monstera

Hvala ti 🥰
    Vidi, ja sam svasta prirodno probala da bih se rijesila polipa i pola godine gubila vrijeme. Med i cuvarkica su zdravi i sigurno nece odmoci. Bas sam pitala doktora na kontroli o vracanju polipa i on mi je to potvrdio, jer ne znaju zasto nastaju. Njegove rijeci su bile da se to nece desiti uskoro, obzirom da radimo na bebi, brze ce beba nego polip 😁 a indirektno mi je dao savjet da ako zelim jos djece da ne odgadjam nakon prve trudnoce. Sad cekam prvu, lahko cu za drugu 😂

Nadam se da je tako, da će prije doći bebica nego novi polip 😝 Iako je moj ginekolog meni rekao da ima žena koje imaju uspješno trudnoću i sa polipom, da nisu znale da ga imaju. Pitati ću ga  ja malo više o tome kad dođem na pregled.
    Ja bi svakako voljela još djece i da razlika između njih bude mala, ali kao šta si napisala samo neka ta prva trudnoća dođe i da se zadrži , za drugu ćemo lako 🙂

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.