Meni bi čak i bolje bilo da se dopisujemo svi preko Facebooka jer je jednostavnije sve poruke dobim i nemoram razmišljati na kojoj sam stranici stala 😂😂
🙋♀️23
🙋♂️27
Pokusavamo od 03/2020
Biokemijska 09/2020
05.02.2021 ➕
13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨👩👧
10.01.2023 ➕
Ma ne znam, meni je forum nekako drazi 😅
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Ma forum je super, jedino je to mana što nemam pojma di sam stala 😂😂
🙋♀️23
🙋♂️27
Pokusavamo od 03/2020
Biokemijska 09/2020
05.02.2021 ➕
13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨👩👧
10.01.2023 ➕
Ma forum je super, jedino je to mana što nemam pojma di sam stala 😂😂
Pa oznacis stranicu sebi u knjizne oznake
Ja sam na forumu 😊
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ja uvijek uletim na ovu vasu temu kad ste ultra zabavne i placem na vase istrazivanje po fejsu… CSI Miami vam nije ni do koljena 😂 samo zelim rec da sam nekoliko kilometara od tih vasih Sesveta, ali prije sam vrlo cesto tamo hodala oko kolodvora jer sam isla na uljepsavanja u jedan saloncic pa smo se mozda i okrznule u prolazu, pa eto cisto da se javim i pozdravim 🙋🏻♀️😁
Saloncic kod kolodvora? U Sesvetama? Kod Stipana?
Ko je Stipan? 😂😂
Aha znam koji Stipan…. Ne nisam obrve radila nikad 😂 ali ono ispod obrva volim imat lijepo dugo 🤭
Aaa trepuse hahaha da i ja ih imam..i obrve od Stipana 🙈 al trepavice radim na Dupcu
I nokte sam imala dok nisam pala na njih i slomila ih do mesa 🙈🙈🙈🙈 dobro pa sam tad isla u Vinogradsku pa svratila na kirurgiju haha
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Ja uvijek uletim na ovu vasu temu kad ste ultra zabavne i placem na vase istrazivanje po fejsu… CSI Miami vam nije ni do koljena 😂 samo zelim rec da sam nekoliko kilometara od tih vasih Sesveta, ali prije sam vrlo cesto tamo hodala oko kolodvora jer sam isla na uljepsavanja u jedan saloncic pa smo se mozda i okrznule u prolazu, pa eto cisto da se javim i pozdravim 🙋🏻♀️😁
Ko je Stipan? 😂😂
Aha znam koji Stipan…. Ne nisam obrve radila nikad 😂 ali ono ispod obrva volim imat lijepo dugo 🤭
Aaa trepuse hahaha da i ja ih imam..i obrve od Stipana 🙈 al trepavice radim na Dupcu
I nokte sam imala dok nisam pala na njih i slomila ih do mesa 🙈🙈🙈🙈 dobro pa sam tad isla u Vinogradsku pa svratila na kirurgiju haha
🙈🙈🙈🙈
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Pozdrav curke,
Muz i ja radimo na bebi. Radi njegovih godina (45) radili smo spermiogram dva puta. Prvi puta oligo 12,5 milona po ml, drugi puta oligoastenozo.. 5,6 mil/ml. Ja imam 33 g.
Doktori vise manje odmahuju rukom jer pokusavamo manje od 6 mjeseci i misle da mu je to od stresa. Ali meni je svaki mjesec ubitacan i citam po forumima sve probleme koje su zene imale i koliko su se mucile i placem.
Pijemo vitamine i on i ja. Nadamo se bebi u prirodnom ciklusu.Imate li neko dobro iskustvo?
👩🏼33, povisen tsh pijem Letrox
Amh 26,3, fsh 6,4
🧔🏻 45,
Svi hormoni uredni. Los spermiogram. Od oligo do oligoastenozoospermije.
Ko je Stipan? 😂😂
Da trepuse su moja strast 😂 i radila ih u sesvetama dok moja trepavicarka nije dala otkaz pa sam se preselila….inace odala si se sa tim tvojim Stipanom, a zaintrigirale ste me s tom potragom profila, pa sam te na instagramu vrlo lako nasla 🤭🤭😂😂
Hahahhaha da easy target je moj greh..a da a nemam ni jednu sliku njegovih obrva a fkt su dobre 😍😍 slobodno nabaci follow hahaha skupljam followere 🤣🤣🤣
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
Tommyfame nasla sam te i ja, prava si zgodnica 😁
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Ko je Stipan? 😂😂
Da trepuse su moja strast 😂 i radila ih u sesvetama dok moja trepavicarka nije dala otkaz pa sam se preselila….inace odala si se sa tim tvojim Stipanom, a zaintrigirale ste me s tom potragom profila, pa sam te na instagramu vrlo lako nasla 🤭🤭😂😂
Hahahhaha da easy target je moj greh..a da a nemam ni jednu sliku njegovih obrva a fkt su dobre 😍😍 slobodno nabaci follow hahaha skupljam followere 🤣🤣🤣
Evo follower +1 😂
Naprosto me zanimalo tko je ta cura koja ima najjace fore na forumu… Jos da Travellerku provalim i eto gac 😂
Aaaaa pa ti radiš trepuse 😍😍😍😍 hahaha imam ti dozvolu od doticne da sheram njen profil drugima (moj svekar je odusevljen 🤷♀️ hahahahahahh ) 🤣🤣🤣 tak da posaljem ti
buhtlica aaaa hvala tiii ❤ nemoj se ni ti skrivat haha
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
Sortiraj odgovore
Najstariji