Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    marija3998
    30. Studeni 2020. 18:09

Meni bi čak i bolje bilo da se dopisujemo svi preko Facebooka jer je jednostavnije sve poruke dobim i nemoram razmišljati na kojoj sam stranici stala 😂😂

🙋‍♀️23
    🙋‍♂️27
    Pokusavamo od 03/2020
    Biokemijska 09/2020
    05.02.2021 ➕

13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨‍👩‍👧
    10.01.2023 ➕

buhtlica23
    30. Studeni 2020. 18:14

Ma ne znam, meni je forum nekako drazi 😅

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

marija3998
    30. Studeni 2020. 18:15

buhtlica23

Ma forum je super, jedino je to mana što nemam pojma di sam stala 😂😂

🙋‍♀️23
    🙋‍♂️27
    Pokusavamo od 03/2020
    Biokemijska 09/2020
    05.02.2021 ➕

13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨‍👩‍👧
    10.01.2023 ➕

Sanjarka88
    30. Studeni 2020. 18:16

marija3998

buhtlica23

Ma forum je super, jedino je to mana što nemam pojma di sam stala 😂😂

Pa oznacis stranicu sebi u knjizne oznake

Ja sam na forumu 😊

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Tommyfame
    30. Studeni 2020. 18:26

Lucky🍀

Lucky🍀

Tommyfame

Lucky🍀

Ja uvijek uletim na ovu vasu temu kad ste ultra zabavne i placem na vase istrazivanje po fejsu… CSI Miami vam nije ni do koljena 😂 samo zelim rec da sam nekoliko kilometara od tih vasih Sesveta, ali prije sam vrlo cesto tamo hodala oko kolodvora jer sam isla na uljepsavanja u jedan saloncic pa smo se mozda i okrznule u prolazu, pa eto cisto da se javim i pozdravim 🙋🏻‍♀️😁

Saloncic kod kolodvora? U Sesvetama? Kod Stipana?

Ko je Stipan? 😂😂

Aha znam koji Stipan…. Ne nisam obrve radila nikad 😂 ali ono ispod obrva volim imat lijepo dugo 🤭

Aaa trepuse hahaha da i ja ih imam..i obrve od Stipana 🙈 al trepavice radim na Dupcu
    I nokte sam imala dok nisam pala na njih i slomila ih do mesa 🙈🙈🙈🙈 dobro pa sam tad isla u Vinogradsku pa svratila na kirurgiju haha

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

Sanjarka88
    30. Studeni 2020. 18:35

Tommyfame

Lucky🍀

Lucky🍀

Tommyfame

Lucky🍀

Ja uvijek uletim na ovu vasu temu kad ste ultra zabavne i placem na vase istrazivanje po fejsu… CSI Miami vam nije ni do koljena 😂 samo zelim rec da sam nekoliko kilometara od tih vasih Sesveta, ali prije sam vrlo cesto tamo hodala oko kolodvora jer sam isla na uljepsavanja u jedan saloncic pa smo se mozda i okrznule u prolazu, pa eto cisto da se javim i pozdravim 🙋🏻‍♀️😁

Ko je Stipan? 😂😂

Aha znam koji Stipan…. Ne nisam obrve radila nikad 😂 ali ono ispod obrva volim imat lijepo dugo 🤭

Aaa trepuse hahaha da i ja ih imam..i obrve od Stipana 🙈 al trepavice radim na Dupcu
    I nokte sam imala dok nisam pala na njih i slomila ih do mesa 🙈🙈🙈🙈 dobro pa sam tad isla u Vinogradsku pa svratila na kirurgiju haha

🙈🙈🙈🙈

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• LadyDiana
    30. Studeni 2020. 18:37

Pozdrav curke,
    Muz i ja radimo na bebi. Radi njegovih godina (45) radili smo spermiogram dva puta. Prvi puta oligo 12,5 milona po ml, drugi puta oligoastenozo.. 5,6 mil/ml. Ja imam 33 g.

Doktori vise manje odmahuju rukom jer pokusavamo manje od 6 mjeseci i misle da mu je to od stresa. Ali meni je svaki mjesec ubitacan i citam po forumima sve probleme koje su zene imale i koliko su se mucile i placem. 

Pijemo vitamine i on i ja. Nadamo se bebi u prirodnom ciklusu.Imate li neko dobro iskustvo?

👩🏼33, povisen tsh pijem Letrox
    Amh 26,3, fsh 6,4

🧔🏻 45,
    Svi hormoni uredni. Los spermiogram. Od oligo do oligoastenozoospermije.

Tommyfame
    30. Studeni 2020. 18:43

Lucky🍀

Tommyfame

Lucky🍀

Lucky🍀

Tommyfame

Lucky🍀

Ko je Stipan? 😂😂

Da trepuse su moja strast 😂 i radila ih u sesvetama dok moja trepavicarka nije dala otkaz pa sam se preselila….inace odala si se sa tim tvojim Stipanom, a zaintrigirale ste me s tom potragom profila, pa sam te na instagramu vrlo lako nasla 🤭🤭😂😂

Hahahhaha da easy target je moj greh..a da a nemam ni jednu sliku njegovih obrva a fkt su dobre 😍😍 slobodno nabaci follow hahaha skupljam followere 🤣🤣🤣 

10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞

buhtlica23
    30. Studeni 2020. 18:50

Tommyfame nasla sam te i ja, prava si zgodnica 😁

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Tommyfame
    30. Studeni 2020. 18:57

Lucky🍀

Tommyfame

Lucky🍀

Tommyfame

Lucky🍀

Lucky🍀

Tommyfame

Lucky🍀

Ko je Stipan? 😂😂

Da trepuse su moja strast 😂 i radila ih u sesvetama dok moja trepavicarka nije dala otkaz pa sam se preselila….inace odala si se sa tim tvojim Stipanom, a zaintrigirale ste me s tom potragom profila, pa sam te na instagramu vrlo lako nasla 🤭🤭😂😂

Hahahhaha da easy target je moj greh..a da a nemam ni jednu sliku njegovih obrva a fkt su dobre 😍😍 slobodno nabaci follow hahaha skupljam followere 🤣🤣🤣

Evo follower +1 😂
    Naprosto me zanimalo tko je ta cura koja ima najjace fore na forumu… Jos da Travellerku provalim i eto gac 😂

Aaaaa pa ti radiš trepuse 😍😍😍😍 hahaha imam ti dozvolu od doticne da sheram njen profil drugima (moj svekar je odusevljen 🤷‍♀️ hahahahahahh ) 🤣🤣🤣 tak da posaljem ti 

buhtlica aaaa hvala tiii ❤ nemoj se ni ti skrivat haha

10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.