Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sassy
    30. Studeni 2020. 19:07

buhtlica23

Cure eto me iz ljekarne kupila sam i neki Infolic jel tko koristio?
    Ova u ljekarnoj kao uzmite si to za ovulaciju, ja reko daj to 😅 muz se smije kaze mozete joj i brasno podvalit ako kazete da je za ovulaciju kupuje 🤣🤣🤣

Ako je u pitanju Inofolic, meni je doktorica propisala da uzimam od nedavno jer imam disbalans hormona, koliko znam obicno se daje kao lijecenje policisticnih jaknika ili insulinske resistencije, svakako provjeri s svojim ginekologom 😊  a ukoliko imas probleme slicne mojim, vjerovatno je preporucen

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

Tommyfame
    30. Studeni 2020. 19:09

Lucky🍀

Tommyfame

Lucky🍀

Tommyfame

Lucky🍀

Tommyfame

Lucky🍀

Lucky🍀

Tommyfame

Lucky🍀

Ja uvijek uletim na ovu vasu temu kad ste ultra zabavne i placem na vase istrazivanje po fejsu… CSI Miami vam nije ni do koljena 😂 samo zelim rec da sam nekoliko kilometara od tih vasih Sesveta, ali prije sam vrlo cesto tamo hodala oko kolodvora jer sam isla na uljepsavanja u jedan saloncic pa smo se mozda i okrznule u prolazu, pa eto cisto da se javim i pozdravim 🙋🏻‍♀️😁

Saloncic kod kolodvora? U Sesvetama? Kod Stipana?

Ko je Stipan? 😂😂

Aha znam koji Stipan…. Ne nisam obrve radila nikad 😂 ali ono ispod obrva volim imat lijepo dugo 🤭

Aaa trepuse hahaha da i ja ih imam..i obrve od Stipana 🙈 al trepavice radim na Dupcu
    I nokte sam imala dok nisam pala na njih i slomila ih do mesa 🙈🙈🙈🙈 dobro pa sam tad isla u Vinogradsku pa svratila na kirurgiju haha

Da trepuse su moja strast 😂 i radila ih u sesvetama dok moja trepavicarka nije dala otkaz pa sam se preselila….inace odala si se sa tim tvojim Stipanom, a zaintrigirale ste me s tom potragom profila, pa sam te na instagramu vrlo lako nasla 🤭🤭😂😂

Hahahhaha da easy target je moj greh..a da a nemam ni jednu sliku njegovih obrva a fkt su dobre 😍😍 slobodno nabaci follow hahaha skupljam followere 🤣🤣🤣

Evo follower +1 😂
    Naprosto me zanimalo tko je ta cura koja ima najjace fore na forumu… Jos da Travellerku provalim i eto gac 😂

Aaaaa pa ti radiš trepuse 😍😍😍😍 hahaha imam ti dozvolu od doticne da sheram njen profil drugima (moj svekar je odusevljen 🤷‍♀️ hahahahahahh ) 🤣🤣🤣 tak da posaljem ti

buhtlica aaaa hvala tiii ❤ nemoj se ni ti skrivat haha

Ma trepuse radim u fušu uz posao jer mi treba nekakvo opustanje mozga nakon ludog dana 😁 i da dobro buhtlica kaze - zgodnica si 😉

Znaci ocekuje od tebe da rodis Barbie ni manje ni više 😍😍😍 ti ne da si zgodna ti si bas lijepaaaa 😍 jos uvijek sam pod dojmom hahaha

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

Lindsay
    30. Studeni 2020. 19:19

Ancioo a daj sebe

buhtlica23
    30. Studeni 2020. 19:19

sassy

buhtlica23

Cure eto me iz ljekarne kupila sam i neki Infolic jel tko koristio?
    Ova u ljekarnoj kao uzmite si to za ovulaciju, ja reko daj to 😅 muz se smije kaze mozete joj i brasno podvalit ako kazete da je za ovulaciju kupuje 🤣🤣🤣

Ako je u pitanju Inofolic, meni je doktorica propisala da uzimam od nedavno jer imam disbalans hormona, koliko znam obicno se daje kao lijecenje policisticnih jaknika ili insulinske resistencije, svakako provjeri s svojim ginekologom 😊 a ukoliko imas probleme slicne mojim, vjerovatno je preporucen

Meni je teta u ljekarnoj rekla da to pomaze pri regulaciji ovulacija i d aju pospjesuje 😀

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Lindsay
    30. Studeni 2020. 19:21

Ostajemo i mi samo se vizualiziramo

buhtlica23
    30. Studeni 2020. 19:30

Lucky🍀

Dobro znaci volite trepavice, onda vas pozivam da budete moje nove klijentice 😂 jos se probijam u mnostvu dobrih trepavicarki, ali trenutno to radim vise iz hobija 🤗 i tako da imam sto manje vremena mislit o simptomima 😂

Navrni do Os, i imas sigurne 3 klijentice 😆

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Lindsay
    30. Studeni 2020. 19:52

Lucky🍀

buhtlica23

Lucky🍀

Dobro znaci volite trepavice, onda vas pozivam da budete moje nove klijentice 😂 jos se probijam u mnostvu dobrih trepavicarki, ali trenutno to radim vise iz hobija 🤗 i tako da imam sto manje vremena mislit o simptomima 😂

Navrni do Os, i imas sigurne 3 klijentice 😆

Nema problema, samo mi dok dodem narezite nekog dobrog slavonskog kulena jer cu bit gladna od puta 😂

Imamo svega, samo dodji. Kod mene cemo ti otvoriti salon imam kucu od 250 kvadrata 😘😘😘

Lindsay
    30. Studeni 2020. 19:53

Jel smijem ja u salonu okaciti uzorke domace kobasice i slanine da musterije probaju pa kupe?

Lindsay
    30. Studeni 2020. 20:07

Lucky🍀

Lindsay hahhaha moze kako ne, dolazit ce i oni koji vole trepavice, a i oni koji vole kobasice 😂 pa dok im pikam dlacice na oci nek grickaju kobaju 😂😂

Biznis godine

Bella🌟
    30. Studeni 2020. 20:32

LadyDi

Pozdrav curke,
    Muz i ja radimo na bebi. Radi njegovih godina (45) radili smo spermiogram dva puta. Prvi puta oligo 12,5 milona po ml, drugi puta oligoastenozo.. 5,6 mil/ml. Ja imam 33 g.

Doktori vise manje odmahuju rukom jer pokusavamo manje od 6 mjeseci i misle da mu je to od stresa. Ali meni je svaki mjesec ubitacan i citam po forumima sve probleme koje su zene imale i koliko su se mucile i placem.

Pijemo vitamine i on i ja. Nadamo se bebi u prirodnom ciklusu.Imate li neko dobro iskustvo?

Pozdrav i dobrodošla 🤗🤗 nemam iskustva s navedenim no zelim ti sreću da uspijete što prije😘🤞🤞💖

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.