Pozdrav curke,
Muz i ja radimo na bebi. Radi njegovih godina (45) radili smo spermiogram dva puta. Prvi puta oligo 12,5 milona po ml, drugi puta oligoastenozo.. 5,6 mil/ml. Ja imam 33 g.
Doktori vise manje odmahuju rukom jer pokusavamo manje od 6 mjeseci i misle da mu je to od stresa. Ali meni je svaki mjesec ubitacan i citam po forumima sve probleme koje su zene imale i koliko su se mucile i placem.
Pijemo vitamine i on i ja. Nadamo se bebi u prirodnom ciklusu.Imate li neko dobro iskustvo?
Pozdrav. Ja imam info da se spermio s godinama moze samo pogorsati. U mom potpisu imas sta moj dragi sve uzima jer je njemu nesto unistilo spermije u mladosti. Preporuke su svjeza maticna mlijec, fertil up kapsule l caritene provjerene kvalitete i tako. Minimum 3 mjeseca koristiti pa ponoviti spermio a fo tada se truditi. 🤞🤞🤞
Večer, cure. Lindsay, hvala draga na komplimentu. 😍😘
Jos nisam stigla provesti istragu tko je tko, ali pričekajte da mi se na poslu smiri malo kroz koji dan i ima da vas nema. 😂😂
Lucky, šta si ti lijepa žena, ostala sam paf!!! Zeno, reklame bi mogla snimati. Nevjerojatno nešto. 😍 Tebe isto hoću na kavi u Sesvetama. 😂😂 E moj dragi ne voli umjetne trepavice pa iz solidarnosti prema njemu nisam nikad stavljala. A inače imam prirodne duge pa ni nema potrebe.
TommyFame, neću ni pitati kako si uspjela pasti na nokte. 🙄🤣 Valjda karton Kojtera učinio svoje. 😂😂😂 Pazi da opet ne padneš dok svekru prosljedujes moj profil. 😛😛😛
Meni je isto slika Watson od Lucy Lu I tocka. Baš je isto zamišljam. ❤️
Sad bi i ja htijela vidjeti kako lucky izgleda 😂😂
🙋♀️23
🙋♂️27
Pokusavamo od 03/2020
Biokemijska 09/2020
05.02.2021 ➕
13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨👩👧
10.01.2023 ➕
Jos nisam stigla provesti istragu tko je tko, ali pričekajte da mi se na poslu smiri malo kroz koji dan i ima da vas nema. 😂😂
Lucky, šta si ti lijepa žena, ostala sam paf!!! Zeno, reklame bi mogla snimati. Nevjerojatno nešto. 😍 Tebe isto hoću na kavi u Sesvetama. 😂😂 E moj dragi ne voli umjetne trepavice pa iz solidarnosti prema njemu nisam nikad stavljala. A inače imam prirodne duge pa ni nema potrebe.
TommyFame, neću ni pitati kako si uspjela pasti na nokte. 🙄🤣 Valjda karton Kojtera učinio svoje. 😂😂😂 Pazi da opet ne padneš dok svekru prosljedujes moj profil. 😛😛😛
E bio onaj prvi lockdown i moja cura nije radila trepavice i ofc meni sve spale..a moje prirodne su nikakve,izgledam ko da sam plakalala 30godina. I sad gleda mene muz i odjednom veli 'pff nisam ja ovo potpisao' i pokaze prstom na facu 🤣🤣🤣
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Inače samo da kažem da nemam pojma di je kolodvor u Sesvetama, ali s obzirom da su došla vremena da Stipani rade obrve, mogu i ja živjeti u Sesvetama i ne znati gdje je kolodvor. 😂😂🤣
🤣🤣🤣
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Lako vam bit lijep uz sve to. Trepavice, obrvice, nokti....
Ja se necu pokazat 🤣🤣🤣
Inače samo da kažem da nemam pojma di je kolodvor u Sesvetama, ali s obzirom da su došla vremena da Stipani rade obrve, mogu i ja živjeti u Sesvetama i ne znati gdje je kolodvor. 😂😂🤣
Tamo ce nam biti prvi dejt ❤❤❤
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
Lako vam bit lijep uz sve to. Trepavice, obrvice, nokti….
Ja se necu pokazat 🤣🤣🤣
Nemaš izbora, ja ću te naći. Imam ime, znam da su dva prezimena, istocno od Splita. Nemaš šanse mene. Da nije mjesec koji je na poslu, već bi ti pregledali profil prije tri, četiri sata. 😂😂😂 Ja nemam isto ni nokte trenutno, ni ništa drugo umjetno. 😁
Tommy, dobro I kaže čovjek. 🤣🤣🤣
Pa da al on je mislio na umjetne stvari na meni hahah e ni ja nemam nokte.
Samo obrve trepavice cak ni filere nemam vise hahah za mene samo prirodno to me cini ljepsom hahaha
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
Ja se necu pokazat 🤣🤣🤣
Nemaš izbora, ja ću te naći. Imam ime, znam da su dva prezimena, istocno od Splita. Nemaš šanse mene. Da nije mjesec koji je na poslu, već bi ti pregledali profil prije tri, četiri sata. 😂😂😂 Ja nemam isto ni nokte trenutno, ni ništa drugo umjetno. 😁
Tommy, dobro I kaže čovjek. 🤣🤣🤣
Hahhaha da! Zaboravila sam da ti znas imena mjesta istocno od Splita 🤣
Ja se necu pokazat 🤣🤣🤣
Sanjarka mi te zeeeelimo!!!! I bez dodataka!!!!!
E bio onaj prvi lockdown i moja cura nije radila trepavice i ofc meni sve spale..a moje prirodne su nikakve,izgledam ko da sam plakalala 30godina. I sad gleda mene muz i odjednom veli 'pff nisam ja ovo potpisao' i pokaze prstom na facu 🤣🤣🤣
Hahahahaha
Sortiraj odgovore
Najstariji