Tiha čitačica koja drži fige za sve vaše plusiće, se javlja i šalje pozdrave Lindsay.
Poprilično sam sigurna da smo bile u istim svatovcima, a ako si radila na nekim izborima onda i tamo
Kad nam se kroz godinu dvije sudare kolica na promenadi sjeti se foruma
Mene su tako emocije ponjele na ovo za promenadu i kolica 🥺🥺💞
Vrati se u nas predivan grad… Ima li posla za tebe ovdje ? ODAKLE JE DRAGI?
A ima ali za sitne novce. U Zagrebu dobijem puno više. Ali fali mi Osijek jako 🥺 dragi je baranjac 😅BM
Ja sam zivjela u Zg sitno, godinu i pol i evo vratila se. Srce, duša sve mi je ovdje ostalo.
Nadam se da ces u Zg naci zadovoljstinu isto kao sto bi ju imala ovdje i da ces se naviknuti <3 Vjerojatno vec jesi, a nostalgija je normalna stvar.
Moguce da i dragog poznam, stažirala sam u jednoj ljekarni u Baranji pa ako je nekada dosao po nesto sigurno smo se sretali.
Tiha čitačica koja drži fige za sve vaše plusiće, se javlja i šalje pozdrave Lindsay.
Poprilično sam sigurna da smo bile u istim svatovcima, a ako si radila na nekim izborima onda i tamo
Kad nam se kroz godinu dvije sudare kolica na promenadi sjeti se foruma
Mene su tako emocije ponjele na ovo za promenadu i kolica 🥺🥺💞
Vrati se u nas predivan grad… Ima li posla za tebe ovdje ? ODAKLE JE DRAGI?
A ima ali za sitne novce. U Zagrebu dobijem puno više. Ali fali mi Osijek jako 🥺 dragi je baranjac 😅BM
Ja sam zivjela u Zg sitno, godinu i pol i evo vratila se. Srce, duša sve mi je ovdje ostalo.
Nadam se da ces u Zg naci zadovoljstinu isto kao sto bi ju imala ovdje i da ces se naviknuti <3 Vjerojatno vec jesi, a nostalgija je normalna stvar.
Ma mislim, nemam zelju se vratit, zg kao grad mi bas odgovara, obojima ali eto cijeli zivot mi je u jednom gradu, svi prijatelji. Ovdje imam posao i iznajmljeni stan. Jos smo friski 3 godine i sitno smo tu pa eto. Dodem svaki put kad mogu, pa nije to strasno daleko 😅😁
Hvala ti na lijepim zeljama ❤💞
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Dobar dan cure ❤❤❤
Evo danas ranije s posla, kako dio posla radim na terenu a dio u uredu, ovaj dio u uredu mi je otpao jer sam zaboravila ključeve 😀 kako sam blesava 😀 moj svekar mi je šef i jako mi je dobar pa nije problem
Bella imam slican plan kao i ti! Kad uhvatim pik tri dana hopsanja pa ćemo vidjeti, planiram i piti vrkutu redovito a od one macine trave sam odustala jer navodno moze biti opasna ako na vrijeme ne stanes piti. Mozda onaj maca prah?
Neki dan sam čitala neki članak koji je pisala žena koja ima puno djece i kaže da je ključno imati odnose odmah ujutro nakon buđenja jer onda tijelo još nije pod stresom, možda bi to trebalo probati
Cure koliko vidim sve ste skoro iz sjevernijih krajeva, ima li koja iz Rijeke ili okolice? Pa da dogovorimo šetnju pod suncem i kavu za van 😀😀😀
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Piskila ja test da ga vise ne gledam. Naravno negativan, a gospođa jos nije dosla. 🤷♀️
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Piskila ja test da ga vise ne gledam. Naravno negativan, a gospođa jos nije dosla. 🤷♀️
😒😒😒
Jel ti prošao onaj okus u ustima?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Mokosh žao mi je, nadam se da će što prije stići i proći! Još stignemo u Ljetne bebe po kalendaru 🥰
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Prijavljujem glupacu 😭 tocna u dan, glupacaaa😔😔😔
Sanjarka molim te stavis me na listu za 28.12.? 😘
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Prijavljujem glupacu 😭 tocna u dan, glupacaaa😔😔😔
Sanjarka molim te stavis me na listu za 28.12.? 😘
😪😪😪😪.
Zao mi je! Ali uz sav taj stres mozda i bolje
Ides s nama u 🚂🚂🚂🚂 svoju radost! I radost cijele obitelji 🤗
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈