Watson, imam neki filingić za tebe - da bi mogla imati neocekivan plus jer si bas toliko uvjerena da nista od njega ☺️❤️
Anabellama ja mislim da ti nije prosla O,dosta je jos tamna …uglavnom Ovulacija nastupa 24h od pika, pokrivajte danas jos i sutra svakako. Ako su tamne obje crtice jednako to je pik ali ne i ovulacija nego ce ona tek nastupiti. Zelim ti od srca da bude uspjesno ❤
Lullaby slika testica i LH je top 😂😂😂 i da,samo ti budi u nasem drustvu 🙏❤
Stormy pa tko to brine za mene ?
Dobro sam,u iscekivanju vjestice kroz dan-dva…
Piskim LH do tada ahahhahha zarazile me i tocka.
Hvala ti❤❤ Daj Boze da dodjemo do svoga ceda na laksi nacin sto I tebi zelim🙏🙏
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Prijavljujem roza iscjedak. Maloprije kad sam se brisala ostalo na papiru. Vjestica je na putu, a tijelo me opet dobrano izigralo. 🤷♀️ Ahhhh, zivote… Tommy, mislim da je vrijeme za jos jedan vic.
Ideeeeeee ☺
Chuck Norris otvorio frižider i vidi puding kako se zatrese. Kaže on: 'Smiri se, došao sam po pivu!
Ja sam isto huging persona pa saljem i jedaaan veliki hug ❤❤❤
Haha, hvala ti ❤❤❤
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Koje sanse da test bilo sta pokaze na 10 DPO kad bih sad test uradila?? Padam u iskusenje da uradim pa da znam na cemu sam, ali bojim se da ne rano i opet cu se nadati...😔
👩🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫
👩🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
Napravis. Ako je nesto sreca do neba, ako je minus rano je 🤣
Ja sam u prosloj t imala plusic na 11dpo a u ovoj sad 9dpo
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Hvala Jana ❤️
Vidjet cemo, da barem 12. mjesec bude jos kisovitiji - kad su plusici u pitanju ☺️
Sanjarka, kako je kcerkica? Jesu simptomi blagi?
Sve pet, blagi simptomi skroz 😊
Mislim da ti 3dpo tamo za simptome ikakve, iako taj isjecdak zna biti u ranoj t 😊
Hvala Jana ❤️
Vidjet cemo, da barem 12. mjesec bude jos kisovitiji - kad su plusici u pitanju ☺️
Sanjarka, kako je kcerkica? Jesu simptomi blagi?
Sve pet, blagi simptomi skroz 😊
Mislim da ti 3dpo tamo za simptome ikakve, iako taj isjecdak zna biti u ranoj t 😊
Rano *
Sortiraj odgovore
Najstariji