Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    29. Studeni 2020. 20:20

Watson, imam neki filingić za tebe - da bi mogla imati neocekivan plus jer si bas toliko uvjerena da nista od njega ☺️❤️ 

anabelaaaa
    29. Studeni 2020. 20:22

watson009

Anabellama ja mislim da ti nije prosla O,dosta je jos tamna …uglavnom Ovulacija nastupa 24h od pika, pokrivajte danas jos i sutra svakako. Ako su tamne obje crtice jednako to je pik ali ne i ovulacija nego ce ona tek nastupiti. Zelim ti od srca da bude uspjesno ❤
    Lullaby slika testica i LH je top 😂😂😂 i da,samo ti budi u nasem drustvu 🙏❤
    Stormy pa tko to brine za mene ?
    Dobro sam,u iscekivanju vjestice kroz dan-dva…
    Piskim LH do tada ahahhahha zarazile me i tocka.

Hvala ti❤❤ Daj Boze da dodjemo do svoga ceda na laksi nacin sto I tebi zelim🙏🙏

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

Mokosh
    29. Studeni 2020. 20:59

Tommyfame

Mokosh

Prijavljujem roza iscjedak. Maloprije kad sam se brisala ostalo na papiru. Vjestica je na putu, a tijelo me opet dobrano izigralo. 🤷‍♀️ Ahhhh, zivote… Tommy, mislim da je vrijeme za jos jedan vic.

Ideeeeeee ☺

Chuck Norris otvorio frižider i vidi puding kako se zatrese. Kaže on: 'Smiri se, došao sam po pivu!

Ja sam isto huging persona pa saljem i jedaaan veliki hug ❤❤❤

Haha, hvala ti ❤❤❤

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

Divna 🎀
    29. Studeni 2020. 21:05

Koje sanse da test bilo sta pokaze na   10 DPO kad bih sad test uradila?? Padam u iskusenje da uradim pa da znam na cemu sam, ali bojim se da ne rano i opet cu se nadati...😔

👩‍🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
    1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫

Divna 🎀
    29. Studeni 2020. 21:11

Od uzbudjenja sam gresaka bas napravila 😂 ne znam sta mi je, tako bih rado piskila test, ali bojim se da je rano...

1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫

Divna 🎀
    29. Studeni 2020. 21:15

anci000 🌸💞

Divna nemoj probaj još malo sačekati

Probacu, reci cu muzu da sakrije testove 😂

29. Studeni 2020. 21:16

Divna, nemoj ☺️ Pricekaj barem 12-13, mozda se jos ni implementacija nije dogodila. Drzim fige u svakom slucaju ❤️

Sanjarka88
    29. Studeni 2020. 21:26

Divna_Sa

Koje sanse da test bilo sta pokaze na 10 DPO kad bih sad test uradila?? Padam u iskusenje da uradim pa da znam na cemu sam, ali bojim se da ne rano i opet cu se nadati…😔

Napravis. Ako je nesto sreca do neba, ako je minus rano je 🤣
    Ja sam u prosloj t imala plusic na 11dpo a u ovoj sad 9dpo 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    29. Studeni 2020. 21:28

zuzuzujalica

Hvala Jana ❤️
    Vidjet cemo, da barem 12. mjesec bude jos kisovitiji - kad su plusici u pitanju ☺️

Sanjarka, kako je kcerkica? Jesu simptomi blagi?

Sve pet, blagi simptomi skroz 😊
    Mislim da ti 3dpo tamo za simptome ikakve, iako taj isjecdak zna biti u ranoj t 😊

Sanjarka88
    29. Studeni 2020. 21:28

Sanjarka88 🦋

zuzuzujalica

Hvala Jana ❤️
    Vidjet cemo, da barem 12. mjesec bude jos kisovitiji - kad su plusici u pitanju ☺️

Sanjarka, kako je kcerkica? Jesu simptomi blagi?

Sve pet, blagi simptomi skroz 😊
    Mislim da ti 3dpo tamo za simptome ikakve, iako taj isjecdak zna biti u ranoj t 😊

Rano *

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.