Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    29. Studeni 2020. 21:30

anabelaaaa

Imate li vi osjecaj da vam sve iscuri poslije odnosa.😭Imam osjecaj da nista ne ostane unutra.Jos odlezim uvijek bar pola sata

To ne trebas niti gledat, sve sto treba zavrsilo je gdje treba 😊

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    29. Studeni 2020. 21:30

watson009

Anabellama ja mislim da ti nije prosla O,dosta je jos tamna …uglavnom Ovulacija nastupa 24h od pika, pokrivajte danas jos i sutra svakako. Ako su tamne obje crtice jednako to je pik ali ne i ovulacija nego ce ona tek nastupiti. Zelim ti od srca da bude uspjesno ❤
    Lullaby slika testica i LH je top 😂😂😂 i da,samo ti budi u nasem drustvu 🙏❤
    Stormy pa tko to brine za mene ?
    Dobro sam,u iscekivanju vjestice kroz dan-dva…
    Piskim LH do tada ahahhahha zarazile me i tocka.

I kakve su lh trakice? 😁

Sanjarka88
    29. Studeni 2020. 21:31

Mokosh grlim 🤗🤗🤗🤗 upadaj i ti 🚂🚂🚂🚂❤️

Lisa27 👶🧸🎀
    29. Studeni 2020. 21:42

Divna_Sa

Koje sanse da test bilo sta pokaze na 10 DPO kad bih sad test uradila?? Padam u iskusenje da uradim pa da znam na cemu sam, ali bojim se da ne rano i opet cu se nadati…😔

Piški ako ti se piški 😀 ja vjerovatno bi na tvom mjestu, ali ako imas neki pouzdan test. Ja sam sad prosli ciklus piskila na 11DPO one plave trakice one step i vidjela sam sjenicu navecer i sljedece jutro ali svjetliju i kupila clearblue i na njemu nije bilo ni s od sjenice 

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Mokosh
    29. Studeni 2020. 21:42

Sanjarka88 🦋

Mokosh grlim 🤗🤗🤗🤗 upadaj i ti 🚂🚂🚂🚂❤️

Evo, cim procurim, upadam 😁 ❤

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

Lisa27 👶🧸🎀
    29. Studeni 2020. 21:48

Bella🌟

Jutro drage moje☕
    Marty neka dočekati onda najljepši poklon za kraj ovakve grozne godine, držim 🤞🤞🤞💖
    Mokosh sretnoo, buhtlice i tebi🤞🤞 nadam se da ćete grupu obasipati plusićima💖💖
    Sanjarko ,super za kćer da je dobro sa simptomima. Moj brat prevodio isto i imao samo laganu temp i nakon par dana izgubio miris i okus i to je to.nista vise.
    Žao mi je za ribicu Traveller, i neka ste već počeli sa ukrasima,stiže nam to prekrasno božićno razdoblje, 12. Mjesec mi je najdrazi💝💝
    Stormy odlično za FF veselim se vidjeti tvoj graf😁
    Lisa, nas dvije se ovaj mjesec pratimo u dan😁🤗 27.12. Nam je dan za razveseliti se🤭🤞🤞💖💝 Jana ,pridružujes se plusu pred kraj godine, pa ćemo dječjim šampanjcem napraviti kako smo dogovorile🍾🥂💝
    Watson ,tvoj plus,i Andelin plus kad padne,jedva čekam taj dan😍😍😍❤
    Anci jeste se zabavili ovaj vikend? Što ima kod tebe?

Bellice vjerujem da hoćemo ❤ imas neki poseban plan za ovaj ciklus?

Lisa27 👶🧸🎀
    29. Studeni 2020. 21:49

Mokosh možda to nije još to, dok zapravo ne procuriš ima nade?
    Jesi radila test? Nisam uspjela popratiti

Mokosh
    29. Studeni 2020. 21:56

Lisa27

Mokoshmožda to nije još to, dok zapravo ne procuriš ima nade?

U petak sam i bio je negativan. Sutra ujutro cu ako do tada ne budem procurila. Imala sam prilikom brisanja roza iscjedak tako da ce vjerojatno doci...

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

watson009
    29. Studeni 2020. 22:07

Anabella moramo biti strpljive i jake jos malo ❤
    Zujalice dobro se ponekad maknuti i nista ne citati...silne informacije dovode do ludila,barem mene,preispitivanja i fokusiranja samo na jednu stvar a toliko je ljepote oko nas🙏 hvala ti na prekrasnim rijecima, da vidim plusic pala bih u nesvijest ahaha 
    Sanjarka pa LH su pozitivne,znas da muku mucim sa zelenim trakicama...koma su, al tako volim vidjeti tu drugu crticu da me barem to malo razveseli 🙈

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Gumbica
    29. Studeni 2020. 22:09

Mokosh

Lisa27

Mokoshmožda to nije još to, dok zapravo ne procuriš ima nade?

U petak sam i bio je negativan. Sutra ujutro cu ako do tada ne budem procurila. Imala sam prilikom brisanja roza iscjedak tako da ce vjerojatno doci…

Drzim 🤞🏻🤞🏻 da vjestica ne dode i da nam svima sutra uljepsas ponedjeljak s pozitivnim testicem 🥰😊

👩🏻‍🦰 22
    🧔🏻23
    👶🏻18 mj
    Krenuli po gumbica br2 11/20
    11/20 Gin pregled,Uzv i papa ✅
    👩‍❤️‍💋‍👨 5god
    👰🏻🤵🏻 7mj

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.