Imate li vi osjecaj da vam sve iscuri poslije odnosa.😭Imam osjecaj da nista ne ostane unutra.Jos odlezim uvijek bar pola sata
To ne trebas niti gledat, sve sto treba zavrsilo je gdje treba 😊
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Anabellama ja mislim da ti nije prosla O,dosta je jos tamna …uglavnom Ovulacija nastupa 24h od pika, pokrivajte danas jos i sutra svakako. Ako su tamne obje crtice jednako to je pik ali ne i ovulacija nego ce ona tek nastupiti. Zelim ti od srca da bude uspjesno ❤
Lullaby slika testica i LH je top 😂😂😂 i da,samo ti budi u nasem drustvu 🙏❤
Stormy pa tko to brine za mene ?
Dobro sam,u iscekivanju vjestice kroz dan-dva…
Piskim LH do tada ahahhahha zarazile me i tocka.
I kakve su lh trakice? 😁
Mokosh grlim 🤗🤗🤗🤗 upadaj i ti 🚂🚂🚂🚂❤️
Koje sanse da test bilo sta pokaze na 10 DPO kad bih sad test uradila?? Padam u iskusenje da uradim pa da znam na cemu sam, ali bojim se da ne rano i opet cu se nadati…😔
Piški ako ti se piški 😀 ja vjerovatno bi na tvom mjestu, ali ako imas neki pouzdan test. Ja sam sad prosli ciklus piskila na 11DPO one plave trakice one step i vidjela sam sjenicu navecer i sljedece jutro ali svjetliju i kupila clearblue i na njemu nije bilo ni s od sjenice
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Mokosh grlim 🤗🤗🤗🤗 upadaj i ti 🚂🚂🚂🚂❤️
Evo, cim procurim, upadam 😁 ❤
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Jutro drage moje☕
Marty neka dočekati onda najljepši poklon za kraj ovakve grozne godine, držim 🤞🤞🤞💖
Mokosh sretnoo, buhtlice i tebi🤞🤞 nadam se da ćete grupu obasipati plusićima💖💖
Sanjarko ,super za kćer da je dobro sa simptomima. Moj brat prevodio isto i imao samo laganu temp i nakon par dana izgubio miris i okus i to je to.nista vise.
Žao mi je za ribicu Traveller, i neka ste već počeli sa ukrasima,stiže nam to prekrasno božićno razdoblje, 12. Mjesec mi je najdrazi💝💝
Stormy odlično za FF veselim se vidjeti tvoj graf😁
Lisa, nas dvije se ovaj mjesec pratimo u dan😁🤗 27.12. Nam je dan za razveseliti se🤭🤞🤞💖💝 Jana ,pridružujes se plusu pred kraj godine, pa ćemo dječjim šampanjcem napraviti kako smo dogovorile🍾🥂💝
Watson ,tvoj plus,i Andelin plus kad padne,jedva čekam taj dan😍😍😍❤
Anci jeste se zabavili ovaj vikend? Što ima kod tebe?
Bellice vjerujem da hoćemo ❤ imas neki poseban plan za ovaj ciklus?
Mokosh možda to nije još to, dok zapravo ne procuriš ima nade?
Jesi radila test? Nisam uspjela popratiti
Mokoshmožda to nije još to, dok zapravo ne procuriš ima nade?
U petak sam i bio je negativan. Sutra ujutro cu ako do tada ne budem procurila. Imala sam prilikom brisanja roza iscjedak tako da ce vjerojatno doci...
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Anabella moramo biti strpljive i jake jos malo ❤
Zujalice dobro se ponekad maknuti i nista ne citati...silne informacije dovode do ludila,barem mene,preispitivanja i fokusiranja samo na jednu stvar a toliko je ljepote oko nas🙏 hvala ti na prekrasnim rijecima, da vidim plusic pala bih u nesvijest ahaha
Sanjarka pa LH su pozitivne,znas da muku mucim sa zelenim trakicama...koma su, al tako volim vidjeti tu drugu crticu da me barem to malo razveseli 🙈
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Mokoshmožda to nije još to, dok zapravo ne procuriš ima nade?
U petak sam i bio je negativan. Sutra ujutro cu ako do tada ne budem procurila. Imala sam prilikom brisanja roza iscjedak tako da ce vjerojatno doci…
Drzim 🤞🏻🤞🏻 da vjestica ne dode i da nam svima sutra uljepsas ponedjeljak s pozitivnim testicem 🥰😊
👩🏻🦰 22
🧔🏻23
👶🏻18 mj
Krenuli po gumbica br2 11/20
11/20 Gin pregled,Uzv i papa ✅
👩❤️💋👨 5god
👰🏻🤵🏻 7mj
Sortiraj odgovore
Najstariji