Hvala vam žene moje❤❤jako sam nervozna. Počeo me malo trbuh boljeti pa ne znam dal da se nadam. Ili si to umisljam od straha,ne znam ni sama😫😫 al nema što kako bude bit će.🤞
Sretnoooo 🍀🍀💕
Bella, sretno draga. Mislit cu na tebe. 🤞🤗
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Cure da vas pitam (one koje su bile)…u 11.mj bih trebala otici prvi puta na humanu. Kako to izgleda, je li to pregled ili konzultacije i sl.?
Ne znam je li ti netko već odgovorio, ali ću ti napisati kako je meni bilo u KBC Rijeka. Obavila sam prije konzultacija cervikalne briseve, sono HSG, hormone i papa test. Muž je napravio spermiogram. Sa svim tim nalazima smo išli na prve konzultacije i dobili popis što još trebamo, a to su bili markeri na HIV i hepatitise. Također, predloži se postupak (IVF, inseminacija…) temeljem uvida u nalaze. Pitaj ako te još nešto zanima😉Pupapuno ti hvala na odgovoru. Zanima me je li te na briseve i sono uputila ginekologica ili?
Mi za sada imamo ovo što mi stoji u "potpisu".
Planiram još friški tsh (štitnjača) i krvnu sliku.
Koliko ste čekali za ove pretrage (markeri HIV i hepatitis)?
Oprosti što tek sad odgovaram. Ludi dan je bio jučer pa nisam stigla. Mene je uputila na briseve moja gin. i rekla da idem na konzultacije na humanu da vidim što dalje. Tamo sam saznala da moram napraviti sono HSG koji sam radila u bolnici, a ne kod svoje gin. Nakon tog nalaza, dobila sam popis što još treba, a to su bili samo markeri jer smo sve drugo napravili. Nalaz markera se dobije za par dana.Pupa ma sve pet, i meni je ludnica ovih dana 😉
Misliš li možda da bih trebala i ja napravit briseve prije tih prvih konzultacija na humanoj?
Svakako napravi briseve prije svega jer nećeš bez toga moći na HSG. Brisevi ti vrijede 3 mjeseca, a markeri 6 mjeseci.Pupaok, hvala ti 😊💕 Upravo sam poslala upit svojoj ginekologici. Još jedno možda blesavo pitanje, na taj prvi pregled/konzultacije, idem sama ili oboje? Njegov spermiogram je u redu (mislim uzeti taj nalaz, naravno).
Ovisi u kojoj bolnici. Mi smo išli oboje, ali ovisi o ovoj pandemiji. Neki su susretljivi, a neki ne. I da, nije glupo pitanje, pitaj slobodno 😘
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn
9 / 2020 vanmaternična trudnoća
6 / 2021 prirodni IVF
https://ibb.co/cr4dcZN
Ovako cemo svi uskoro 😅🤣🤣🤣🤣🤣
Da, slatka zrtva 🤣
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Hvala vam žene moje❤❤jako sam nervozna. Počeo me malo trbuh boljeti pa ne znam dal da se nadam. Ili si to umisljam od straha,ne znam ni sama😫😫 al nema što kako bude bit će.🤞
Sretno, draga Bella 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn
9 / 2020 vanmaternična trudnoća
6 / 2021 prirodni IVF
Zenske evo i mene, danas me glavobolja i slabost oprali na najjace, imam osjecaj da me neka prehlada hvata,pa sam prespavala pol dana da ne moram piti tablete.
Preletila sam nabrzaka poruke.
Watsonoo9 drzim fige da nije corona.
Tko nam sutra piskiiii? Bella?
Aha sad vidim da zadnje 3 stranice nisam opce procitala. Sretno Bella neka bude pravi plusic🙏🙏🤞🤞
Joj curke moje, sta je mene danas sve snaslo 😪
Ukljestilo me u ledima odma iznad trtice uzasna bol🥵
I jos sad iodem na wc i izgleda imam hemeroide ( to nikad nisma imala al boli u pm ) uzas 😅
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Jako mi je drago što sam dio ove zajednice bas mi pomazete, hvala vam žene❤❤ javim se odmah ujutro oko 6😁piškim čim se probudim.
Watson javi se kad obavi testiranje. Držim 🤞🤞 da nije covid.
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Joj curke moje, sta je mene danas sve snaslo 😪
Ukljestilo me u ledima odma iznad trtice uzasna bol🥵
I jos sad iodem na wc i izgleda imam hemeroide ( to nikad nisma imala al boli u pm ) uzas 😅
Ajooj draga buhtlice. Imala sam hemeroide prije tjedan dana negdje, zapravo od prošle T su mi se pojavili i nekako su cijelo vrijeme prisutni i proslo tjedan su čak prokrvarili i toliko sam se prepala što se dogadja jer ih nikad do sad nisam imala. Kupi si kremu i maži😁 nije ni ugodno i katastrofa su al nemres iz svoje kože. Uzela sam Hemerin od Nutripharma. I super je kremica.
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Sortiraj odgovore
Najstariji