Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    watson009
    28. Listopad 2020. 15:43

Evo meeee, ajme jedva sam sve procitala koliko me glava boli 😱 tu sam,samo cu malo rjede biti na mobu dok me ne prode...temp je pala danas(sinoc je isla do 38C )ali moram na testiranje na Covid jer sam kontakt pozitivne osobe.
    Od danas sam na bolovanju.
    Eto,tko zna sto ce biti i nikakve simptome T ne osluskujem jer me to bas pogodilo 😭
    Dobro dosle nove cure a starim prijateljicama saljem puno pusa ♥ cuvajte se ! 

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Mokosh
    28. Listopad 2020. 15:47

anabelaaaa

Evo da I ja prijavim par kapi sluzavo smejdjeg iscjedka…Po jednom kalendaru je uranila dan, po drugom dva…uglavnom ove godine nikad nisam dobila na 25 Dan.Sad se fatam za slamku 🤣moze li biti lazna menga.Imam pikanje u desnom jajniku trenutno ,a inace imam grceve I drugaciju bol pred mengu.Kako nisam ovaj ciklus nimalo umisljala simptome 🤣red je da se malo na kraju pocastim 🤣uglavnom dok fino ne procurim ne stavljajte me na listu .😁Sad cu ostatak dana provest u toaletu 😁

Joj draga, razumijem te skroz. Stalno trcim na wc i provjeravam. Jos uvijek me probada dolje... drzim 🤞

Novim curama zelim dobrodoslicu. 🤗

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

Mokosh
    28. Listopad 2020. 15:48

watson009

Evo meeee, ajme jedva sam sve procitala koliko me glava boli 😱 tu sam,samo cu malo rjede biti na mobu dok me ne prode…temp je pala danas(sinoc je isla do 38C )ali moram na testiranje na Covid jer sam kontakt pozitivne osobe.
    Od danas sam na bolovanju.
    Eto,tko zna sto ce biti i nikakve simptome T ne osluskujem jer me to bas pogodilo 😭
    Dobro dosle nove cure a starim prijateljicama saljem puno pusa ♥ cuvajte se !

Drzim 🤞 da ipak nije covid. 

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

watson009
    28. Listopad 2020. 15:53

Samo da vam javim za skidanje temp;  tusirala sam se mlakom vodom 20min...popila litru i pol caja  i legla u krevet pokrivena ratnom opremom ,preznojila sam se i danas nema ni traga temperaturi.

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Bella🌟
    28. Listopad 2020. 15:58

watson009

Samo da vam javim za skidanje temp; tusirala sam se mlakom vodom 20min…popila litru i pol caja i legla u krevet pokrivena ratnom opremom ,preznojila sam se i danas nema ni traga temperaturi.

Super❤ drzi se i javi se kad ćeš biti u mogućnosti 😘😘

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

joy
    28. Listopad 2020. 15:59

Susika

joy

SunnyS

Watson, drži se.. nadam se da nije nešto opasno i da će proći nakon čaja, meda, limuna i odmora..
    Joy, jesi napravila test na T? Žao mi je zbog ponavljanih missed ab.. kako se osjećaš sada?. sretno, šaljem zagrljaj!

Iskreno mi nije palo na pamet da radim test…Danas sam potonula jer sam saznala da mi neće produžiti ugovor na poslu te radim jos 3 dana, iako obožavam svoj posao…Nakon svih spontanih psihički sam loše, bila sam kod psihijatra privatno i ne osjećam pomak, sljedeći tjedan idem zajedno sa m na razgovor, nadam se da će biti bolje <3

jako mi je žao zbog tebe 😔
    drzi se i samo hrabro..Bog ima plan za tebe kao i za sve nas❤❤❤❤ doći će i bolji posao i beba u pravo vrijeme❤

M je najveća podrška i kaže hebeš posao barem u miru možemo raditi na bebi u svako doba dana  
    Ne brinu nas financije jer on vrlo dobro zarađuje pa je to barem olakšavajuća okolnost

11/2017 missed ab 12tt
    7/2018 missed ab 8tt
    8/2020 missed ab 11tt

SunnyS
    28. Listopad 2020. 16:02

Watson, sretno!
    Cure u izolaciji - Maša i Traveller , kako ste?
    Mislim da je bio još netko..
    Traveller se dugo nije javila..
    NeverGiveUp, kako ste ti i beba?

👸35;
    4/2019 - spontani;
    8/2020 - zadnja M;
    Neredoviti ciklusi
    Gynositol, Prenatal

SunnyS
    28. Listopad 2020. 16:04

joy

Susika

joy

SunnyS

Watson, drži se.. nadam se da nije nešto opasno i da će proći nakon čaja, meda, limuna i odmora..
    Joy, jesi napravila test na T? Žao mi je zbog ponavljanih missed ab.. kako se osjećaš sada?. sretno, šaljem zagrljaj!

Iskreno mi nije palo na pamet da radim test…Danas sam potonula jer sam saznala da mi neće produžiti ugovor na poslu te radim jos 3 dana, iako obožavam svoj posao…Nakon svih spontanih psihički sam loše, bila sam kod psihijatra privatno i ne osjećam pomak, sljedeći tjedan idem zajedno sa m na razgovor, nadam se da će biti bolje <3

drzi se i samo hrabro..Bog ima plan za tebe kao i za sve nas❤❤❤❤ doći će i bolji posao i beba u pravo vrijeme❤

M je najveća podrška i kaže hebeš posao barem u miru možemo raditi na bebi u svako doba dana
    Ne brinu nas financije jer on vrlo dobro zarađuje pa je to barem olakšavajuća okolnost

Ljubi muža! Cijeni takvu potporu..
    Puno znači kad ne moraš brinuti još i o financijama u ovom ludom vremenu.

👸35;
    4/2019 - spontani;
    8/2020 - zadnja M;
    Neredoviti ciklusi
    Gynositol, Prenatal

joy
    28. Listopad 2020. 16:29

SunnyS

joy

Susika

joy

SunnyS

Ljubi muža! Cijeni takvu potporu..
    Puno znači kad ne moraš brinuti još i o financijama u ovom ludom vremenu.

u potpunosti se slažem 

11/2017 missed ab 12tt
    7/2018 missed ab 8tt
    8/2020 missed ab 11tt

buhtlica23
    28. Listopad 2020. 16:34

Watson rekla sam ti nema do tusiranja sa mlakom vodom 😁
    Nadam se da nije Covid drzi se 😘

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.