Good morning girls ☕☕☕☕
Kod mene nista za prijavit, menga tece u potocima, m je na terenu.... Sve u svemu neki bzvz dani
Sta se tice spontanog nisam zeljela nista govorit ali ja sam pobacila bez apsolutno ikakvih bolova
Pa ni to nije mjerila
Strah je prirodna pa i pozeljna reakcija, ali trebalo bi ga znati kontrolirati jer kad pređe mjeru i preuzme zivot to vise nije zivot. Samo hrabro i pozitivno
Ionako ne mozemo utjecati na tijek zivota u tom smislu
Traveller vidim ff uredno oznacio o, brojimoooo 😁
Radis test kad ti zakasni ili?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
jutrooo i divna drzim fige!
Jutro Ancii, hvala ti ❤ Kako si mi ti?
Propratila sam da vi u sustini relativno kratko radite na bebici, zato nemoj sebi stvarati pritisak da odmah ides doktoru. Znam, mi zene bi odmah da znamo i da bude odmah kako mi zamislimo. Ali daj sebi slobodno par mjeseci i ja sam uvjerena da plusic stize. 🤞🤞🥰🥰
Ja evo dobro, radno, menstrualnomislila sam da cu umrijeti od bolova zadnja dva dana ali dobro je
hvala ti
Ma znas nas zene, jos pogotovo ja kad nesto naumim ako nije odmah onda je problem
vec ce biti, vjerujem da je Bozic nas :) ali sad cemo hopsat ne svaki dan nego svaki drugi, po app mi je O taman nekako vikendom pa se nadam dobrom poslicu
Mogla si si instalirati FF aplikaciju pa da pratimo i tvoju tempicu
Bice super ako ti O padne za vikend, to su najljepsi vikendi 🤩🤩
Instalirala sam FF, ali ovaj mjesec nisam redovito mjerila, znala sam spavati do 9, 10, zaboravim gdje se nalazim 😄 Od sljedeceg mjeseca cu od prvog DC krenuti pa cemo se pratiti🤗
👩🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫
Evo i mene. Joj temp mi je nekako pala. Jučer sam kupila bateriju i promijenila ju, i danas mjerim i vas se vidi pad a treba ne doći tek za nekih 6-7 dana.i osjećam malo da me grci ko inače pred M. Mislim da ni neću raditi test nek ću jednostavno pričekati da dođe. Bas nemam snage gledati bijeli test. I isto ćemo ko i Anci svaki drugi dan i kad vidim pik tri dana za redom.
Clio draga jedva čekamo da se pridruzimo💖💖 ti samo polako. Kad se pridružim temi onda ćeš ti mene tješiti od straha zbog prošlog iskustva😁 ali vidim da dobro napredujes i samo dan po dan odi. Sve će biti ok.♥️
Sanjarko kakva će tvoja strategija biti ovaj mjesec?😁
Watson kad tebi točno ne treba doći?
Traveller mislim da ću ko i ti, kad budem T ostati na ovoj temi jos neko vrijeme. Iako se nadam da ce se tema ugasiti i isorazniti zbog poplave pluseva uskoro😁🤭
Marty,Mokosh,piškilice oko 29. I 30. Kako ste?
👱♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
👱 sve ok
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze i adenomioze
8/2025 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
2.IVF⏳️
Ajme cure, bas ste se raspisale 😀
Masa i antonela cestitam vam od sveg ❤ i zelim da bude uredna i skolska!!
Maso, brzo ti se ispunila rodjendanska zelja 😃
Samoja, neopisovo mi je zao i saljem ti brdo zagrljaja i snage. Uzmi si malo vremena za sebe i onda samo hrabro dalje. Sigurna sam da cete ubrzo doci do svog cilja! 🤗❤
Kod mene nista posebno, M prosla napokon i sad nastupa pracenje O.
Grlim i ljubim vas sve i zeljno iscekujem rezultate grupe 29./30. 🙃😃
pokusavamo od 11/2018
oligoasthenoteratozoospermia 2% prog. pokretnih
Bella stigne temp jos narast. Mozda se tek događa implantacija 😁🤞🤞🤞🤞
Kakva strategija? Bit cu sretna ako nam se poklopi jedan odnos oko o 🙏😅
Bella stigne temp jos narast. Mozda se tek događa implantacija 😁🤞🤞🤞🤞
Kakva strategija? Bit cu sretna ako nam se poklopi jedan odnos oko o 🙏😅
Pa kako to Sanjarko? Muž je na terenu?
Upravo zvala za nalaze pape i sve je u redu😎😎bas mi je pao kamen sa srca.
Vidit ćemo za tempicu kaj će biti. Skroz sam se navukla na to mjerenje🤣 pita me muž da kaj ja to svako jutro mjerim, jer mi alarm zvoni i probudim i sebe i njega i vikendom i u tjednu već u 5.30🤭
👱 sve ok
8/2025 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
2.IVF⏳️
Bella, drzim fige da je implantacija 🤞🤞🥰🥰
👩🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫
Taman kad se zakuhalo culo se iz sobe kmeeee : di je moja mamaaaaa 🤣 pisi propalo 😅
I tako xy puta
Temp je navlakusa totalna 🤣
Ancioo samo 2 dana je na terenu ovaj put, inace ne ide cesto na teren, a kad ide bude 2 ili Max 3 dana
E da Bella bravo za dobru papu 🎉
Al dobro vama to ide Sanjarko obzirom na klince, imam dojam da stignete uhvatiti vrijeme za sebe,lijepo lijepo 🤗😁😁
Hvala žene 💖. Vidjet ćemo kaj će biti. Krećem danas sa temeljitim čišćenjem kuće da se malo zaokupim.
👱 sve ok
2.IVF⏳️
Sortiraj odgovore
Najstariji