Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tommyfame
    24. Studeni 2020. 11:04

Traveller

Tommyfame

Heeej cure,
    ja moram prijaviti nest cudno kod mene haha

Znaci O mi je def.bila ili možda ipak nije 🤷‍♀️ ja obicno nakon O imam napuhane cice,povisenu temp.
    A saaaad nista,temp.mi je 36,1 (obicno mi nakon O ide od 36,7 do 37) cice nistaaaa,samo bole ako ih bas stisnem.
    Kak vama bude nakon ovulacije?

Isto sam prije imala napuhana cice. Osim u dobitnom ciklusu i iduća sad iza spontanog. Daska daska. Ni prošli mjesec ni ovaj mjesec cica ni pod svijećom. Nada, nula, niente. 😂
    Temperatura mi je skočila na 36.7 jutros,imam skok zadnja tri dana.
    Prije nisam mjerila tako da ne znam.
    Mozda ti skoči još sutra, prati pa javi. Još je rano nakon ovulacije, jesi pratila baš prvih par dana koliko bude?

Prosli mjesec sam cak i kod pika vec imala napuhane cice i temp.sam imala 36,5 min ali 36,1 nikaaaad!! 
    Ma da budem popratila..
    Cek ako se desi implementacija onda bi temp.trebala past pa se opet dignut ili sam nest pobrkala?

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

Tommyfame
    24. Studeni 2020. 11:06

Traveller

Tommyfame

Traveller

Tommyfame

▪Marty

Cureeeee bok :D
    8 dpo… prijavljujem: i dalje bockanje na lijevoj strani, i primjećujem unatrag 3 dana osjetljivost, plačem svaki dan, jako se brzo rastužim, žedna više nisam to je bilo samo u nedjelju, cicke ništa. 29./30. i okolne kaj ima kod vas?
    Bella odlično za nalaze! baš mi je drago. ne brini, ovaj put ti grčići mogu značiti nešto drugo :) :) :)
    Lullaby ja sam ista kao ti.. sve kaj napišeš istooo isto ;) previše pratim simptome, mislim si dal umišljam il fakat nešt je..kaos u glavi
    Stormy jedan dan manjeeeee :) :) :) kako si?
    Antonela čestitam ti od srca!
    Clio i Maša mi ćemo se sve premjestiti s ove grupe k vama i podignuti tamo raspoloženje. sumnjate? pogotovo dok dođu T&T :D samo nam vi čuvajte mjesta ;)
    nego T&T vidim da spominjete moj kraj pa moram pitati, koja vina ste to pile i koje vinarije su u pitanju? ;) u međimurju imamo stvarno jako dobra vina, moram se pohvaliti ;)

Oooooo međimurka ❤ od mog muža familija je iz Goričana pa smo cesto tamo :)

A najbolje vino ikad sto sam pila (inace sam diplomirani enolog) je kod Vinarije Kojter,žuti muškat ❤❤❤ hjoj cim ga se sjetim osjetim okus u ustima haha

Pogodi tko ga ima doma, ajde pogodi.
    https://ibb.co/bL76JXc

😎🤠😂😂😂😂

E znaci ako me nije sad srcani strefio ❤❤❤❤❤
    Mi taman krenuli u dogovore za 4. karton kad ono moji dobili koronu i sad moramo cekaaatiii

Ajmeeee Kojter 😍😍😍 znaci mi kad smo bili kod njega smo se tak napili,a bome i on sa nama (stari) 😂 mislim da on samo ceka ekipu sa kojom ce popit haha legenda

Dala bih ti je ali trudnoća ti je u nastanku pa ne može. 😂😂😂 Cuvat ću ti ga pa će taman fino odležati dok rodiš. 😂😂❤️

Sve jasno,postujem sto brines za mene ❤❤❤ 
    Budemo skupa vozale po setnjici pa cemo cugat Kojtera usput 😂😂 bebe flasicu mi flasu haha bad moms haha

10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞

Tommyfame
    24. Studeni 2020. 11:27

Traveller

Tommyfame

Traveller

Tommyfame

Heeej cure,
    ja moram prijaviti nest cudno kod mene haha

Znaci O mi je def.bila ili možda ipak nije 🤷‍♀️ ja obicno nakon O imam napuhane cice,povisenu temp.
    A saaaad nista,temp.mi je 36,1 (obicno mi nakon O ide od 36,7 do 37) cice nistaaaa,samo bole ako ih bas stisnem.
    Kak vama bude nakon ovulacije?

Isto sam prije imala napuhana cice. Osim u dobitnom ciklusu i iduća sad iza spontanog. Daska daska. Ni prošli mjesec ni ovaj mjesec cica ni pod svijećom. Nada, nula, niente. 😂
    Temperatura mi je skočila na 36.7 jutros,imam skok zadnja tri dana.
    Prije nisam mjerila tako da ne znam.
    Mozda ti skoči još sutra, prati pa javi. Još je rano nakon ovulacije, jesi pratila baš prvih par dana koliko bude?

Prosli mjesec sam cak i kod pika vec imala napuhane cice i temp.sam imala 36,5 min ali 36,1 nikaaaad!!
    Ma da budem popratila..
    Cek ako se desi implementacija onda bi temp.trebala past pa se opet dignut ili sam nest pobrkala?

Kod implantacije može doći do jednodnevnog pada ali nije pravilo i ne desava se svima.
    Ja se ipak nadam da jesi ovulirala i da će ti skocit temp sutra. Ajde mjeri to redovno i instaliraj si graf da te mogu pratit. 😁

Nije mene tesko nagovorit 😂😂😂 

Kak se zove app i kak da se pratimo?

10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞

▪Marty
    24. Studeni 2020. 11:30

Tommyfame

▪Marty

8 dpo… prijavljujem: i dalje bockanje na lijevoj strani, i primjećujem unatrag 3 dana osjetljivost, plačem svaki dan, jako se brzo rastužim, žedna više nisam to je bilo samo u nedjelju, cicke ništa. 29./30. i okolne kaj ima kod vas?
    Bella odlično za nalaze! baš mi je drago. ne brini, ovaj put ti grčići mogu značiti nešto drugo :) :) :)
    Lullaby ja sam ista kao ti.. sve kaj napišeš istooo isto ;) previše pratim simptome, mislim si dal umišljam il fakat nešt je..kaos u glavi
    Clio i Maša mi ćemo se sve premjestiti s ove grupe k vama i podignuti tamo raspoloženje. sumnjate? pogotovo dok dođu T&T :D samo nam vi čuvajte mjesta ;)
    nego T&T vidim da spominjete moj kraj pa moram pitati, koja vina ste to pile i koje vinarije su u pitanju? ;) u međimurju imamo stvarno jako dobra vina, moram se pohvaliti ;)

A najbolje vino ikad sto sam pila (inace sam diplomirani enolog) je kod Vinarije Kojter,žuti muškat ❤❤❤ hjoj cim ga se sjetim osjetim okus u ustima haha

super tura, Traveller :)
    cure odličan izbor vina, muškat žuti je i meni najdraži, ali mi je malo bolji Kunčić :) i Tomšić isto finoćica.
    Tommy pa ne bih isključila mogućnost da poznam(o) nekog od tvojih Goričanci, mi se svi više manje u Međimurju poznamo hehe, ja sam isto rodom iz donjeg kraja ;)

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

Tommyfame
    24. Studeni 2020. 11:36

▪Marty

Tommyfame

▪Marty

super tura, Traveller :)
    cure odličan izbor vina, muškat žuti je i meni najdraži, ali mi je malo bolji Kunčić :) i Tomšić isto finoćica.
    Tommy pa ne bih isključila mogućnost da poznam(o) nekog od tvojih Goričanci, mi se svi više manje u Međimurju poznamo hehe, ja sam isto rodom iz donjeg kraja ;)

Tomišić sam probala al Kojter mi je finiji :) a Kunčića nisam 

A moguce da ih znas..sestre Čerepinko,Katarina i Lucija..imaju 2 brata,Lucija je udana za Ivanovića sto ima servis..to su sestricne od mog muža 

10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞

▪Marty
    24. Studeni 2020. 11:37

Mokosh

Jutro curke! Kava se ispija. Muz opet radi od kuce. Ovaj puta samoizolacija. Morala sam pobjec gore u sobu sa curama dok on ima video poziv. Al bitno da mi daju pit kavu.

Sanjarka, ja ne znam kada smo mi imali jutarnji seks. Jao to mi je uvijek bilo najdraze budenje. Bas mi fali to. Mlađa cura spava s nama u krevetu, a starija se cesto zavuce pred jutro. Tako da…ni ne pokusavamo. 😅 Nas vrijeme za takve akcije je nocu iza 21-22h kad cure zaspu. Da ti budem iskrena, toliko me nekad iscrpi natezanje a njima pred spavanje da izgubim volju za zivotom, a kamoli da mi je do seksa. 🤣🤣🤣

Bella, super za nalaze. 😊 Drzim fige da ti je ovaj ciklus uspjesan.

Sto se tice negative na forumu. Ja znam definitivno da bi se maknila ukoliko bi to pocelo lose utjecati na moju psihu. Treba biti pozitivna koliko kod je to moguce. Na oprezu, svjesna mogucih komplikacija, ali pozitivna prije svega. Potpuno razumijem strah, ali mora se zena fokusirati na lijepe stvari. Toliko je toga. Od nekih laganih vjezbi, yoge, trbusnog plesa (ima za trudnice), vjezbi disanja, meditacije, setnji, citanje knjiga, gledanja robice, krevetica i svih potrebnih stvari za bebice. U prvoj trudnoci je puno lakse odvojiti vrijeme za sebe. Tako da, moja topla preporuka curama koje su trudne prvi put, uzivajte maksimalno, ugadajte si maksimalno. Razmazite se i neka vas razmaze. 😃

Meni i dalje prisutan taj okus u ustima. Sinoc me uhvatila mucnina, nesto izmedu gladi i mucnine. Nisam bila sigurna jesam li gladna. 😅 Popila malo mlijeka uz keks i prestalo je. To je takoder tipicno za trudnocu. Ugl sve me to baca u proslost, osjecam se trudno. Mislim da zaista jesam trudna. Sinoc smo muz i ja toliko zeljeli pricati o svemu, ali jednostavno nas koci strah da nebi opet bilo da sam sve umislila. Ali mislim da je ovo nemoguce umisliti. Jedino ako necu biti bolesna ili nesto. I mislim da to niau simptomi covida. Hranu osjecam jako dobro. I dok jedem meni super, cim prestanem, eto bljakastog osjecaja u ustima. Ma nema sta drugi biti… ajme, treba sad izdrzati barem do petka. 😁

dobro se tu nesto kuhaa🍀🍀🤞🤞 izdrzi jos malo i onda nas razveseli plusicem 💜

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

marija3998
    24. Studeni 2020. 11:51

https://ibb.co/DYknvxR
    Kaj je moguće 2 puta ovulaciju imat ili koji k je sa ovim trakicama, baš me ljute

🙋‍♀️23
    🙋‍♂️27
    Pokusavamo od 03/2020
    Biokemijska 09/2020
    05.02.2021 ➕

13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨‍👩‍👧
    10.01.2023 ➕

Bella🌟
    24. Studeni 2020. 11:57

marija3998

Kaj je moguće 2 puta ovulaciju imat ili koji k je sa ovim trakicama, baš me ljute

Kad je pik ne znači da će se O i dogoditi.trakice ne mogu potvrditi da se ovulacija zapravo i dogodila. Moguće da je već bila pa da je ovo odraz nečeg drugog. Koji si dan ciklusa?

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
    👱 sve ok
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze i adenomioze
    8/2025 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
    2.IVF⏳️

marija3998
    24. Studeni 2020. 11:58

Bella🍁

marija3998

Kad je pik ne znači da će se O i dogoditi.trakice ne mogu potvrditi da se ovulacija zapravo i dogodila. Moguće da je već bila pa da je ovo odraz nečeg drugog. Koji si dan ciklusa?

18 dc 
    A ovulacija je po tim trakicama bila 15 dc

🙋‍♀️23
    🙋‍♂️27
    Pokusavamo od 03/2020
    Biokemijska 09/2020
    05.02.2021 ➕

10.01.2023 ➕

marija3998
    24. Studeni 2020. 11:59

marija3998

Bella🍁

marija3998

18 dc
    A ovulacija je po tim trakicama bila 15 dc

Jučer sam radila isto i bila je baš blijeda crtica i sad tamnija nego ikad

🙋‍♀️23
    🙋‍♂️27
    Pokusavamo od 03/2020
    Biokemijska 09/2020
    05.02.2021 ➕

10.01.2023 ➕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.