https://ibb.co/DYknvxR
Kaj je moguće 2 puta ovulaciju imat ili koji k je sa ovim trakicama, baš me ljute
Kad je pik ne znači da će se O i dogoditi.trakice ne mogu potvrditi da se ovulacija zapravo i dogodila. Moguće da je već bila pa da je ovo odraz nečeg drugog. Koji si dan ciklusa?
18 dc
A ovulacija je po tim trakicama bila 15 dc
Svaki dan ih radiš? Možda još nije bila. Jel mjeris temp?
👱♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
👱 sve ok
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze i adenomioze
8/2025 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
2.IVF⏳️
Kaj je moguće 2 puta ovulaciju imat ili koji k je sa ovim trakicama, baš me ljute
Kad je pik ne znači da će se O i dogoditi.trakice ne mogu potvrditi da se ovulacija zapravo i dogodila. Moguće da je već bila pa da je ovo odraz nečeg drugog. Koji si dan ciklusa?
18 dc
Ne mjerim temperaturu, da radila sam svaki dan za provjeru i u subotu je bila najjača crta, u nedjelju slabija i jučer skroz slaba i sad opet ovak jaka pa mi nije ništa jasno
🙋♀️23
🙋♂️27
Pokusavamo od 03/2020
Biokemijska 09/2020
05.02.2021 ➕
13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨👩👧
10.01.2023 ➕
18 dc
Ne mjerim temperaturu, da radila sam svaki dan za provjeru i u subotu je bila najjača crta, u nedjelju slabija i jučer skroz slaba i sad opet ovak jaka pa mi nije ništa jasno
Hmmm ne znam što bih rekla. Vjerujem da netko od cura zna zašto se to događa.
👱 sve ok
8/2025 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
2.IVF⏳️
Taman sam pomislila da smo sve pokrili, sad ako spomenem mužu Sex razbit će me 😂😂, ja sam danas popodne na poslu do 11 a on radi ujutro od 5 🥺
🙋♀️23
🙋♂️27
Pokusavamo od 03/2020
Biokemijska 09/2020
05.02.2021 ➕
10.01.2023 ➕
Taman sam pomislila da smo sve pokrili, sad ako spomenem mužu Sex razbit će me 😂😂, ja sam danas popodne na poslu do 11 a on radi ujutro od 5 🥺
Hahah🤣🤣
Vidjet ćeš još što cure kazu.
Kako su ti inače O. Oko kojeg dana ciklusa?
👱 sve ok
2.IVF⏳️
Heeej cure,
ja moram prijaviti nest cudno kod mene haha
Znaci O mi je def.bila ili možda ipak nije 🤷♀️ ja obicno nakon O imam napuhane cice,povisenu temp.
A saaaad nista,temp.mi je 36,1 (obicno mi nakon O ide od 36,7 do 37) cice nistaaaa,samo bole ako ih bas stisnem.
Kak vama bude nakon ovulacije?
Isto sam prije imala napuhana cice. Osim u dobitnom ciklusu i iduća sad iza spontanog. Daska daska. Ni prošli mjesec ni ovaj mjesec cica ni pod svijećom. Nada, nula, niente. 😂
Temperatura mi je skočila na 36.7 jutros,imam skok zadnja tri dana.
Prije nisam mjerila tako da ne znam.
Mozda ti skoči još sutra, prati pa javi. Još je rano nakon ovulacije, jesi pratila baš prvih par dana koliko bude?
Prosli mjesec sam cak i kod pika vec imala napuhane cice i temp.sam imala 36,5 min ali 36,1 nikaaaad!!
Ma da budem popratila..
Cek ako se desi implementacija onda bi temp.trebala past pa se opet dignut ili sam nest pobrkala?
Kod implantacije može doći do jednodnevnog pada ali nije pravilo i ne desava se svima.
Ja se ipak nadam da jesi ovulirala i da će ti skocit temp sutra. Ajde mjeri to redovno i instaliraj si graf da te mogu pratit. 😁
Nije mene tesko nagovorit 😂😂😂
Kak se zove app i kak da se pratimo?
Fertility friend. Tamo upisujes temperaturu svako jutro. Zalijepis BBC code tu u potpis i onda možemo vidjeti tvoj graf. Klikni dolje u moj potpis na ovaj grafikon sa suncem pa ćeš vidjeti kako to izgleda.
Jbte sad kad sam vidjela tvoj graf samo sam se ubedirala hahahah kod mene je zeznuto sto ja imam cudna spavanja haha
Odem kasno,probudim se jos kasnije pa onda imam dana di se probudim ranije..neznam koliko mi se da to 😂
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Hahah🤣🤣
Vidjet ćeš još što cure kazu.
Kako su ti inače O. Oko kojeg dana ciklusa?
Neznam stvarno, ovo je prvi mjesec da radim te trakice 🤔🙄
🙋♀️23
🙋♂️27
Pokusavamo od 03/2020
Biokemijska 09/2020
05.02.2021 ➕
10.01.2023 ➕
Hjooooj sad si i mene zamislila 🙈🙈
Ma mislim sigurno mi je bila..100%
Imala sam sluz,uzasnoooo bolne jajnike,pik..
Baaaaaa!!
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
Evo izmjerila I sad dnevnu, opet 37.1. Nabila bi taj toplomjer nekome u guzicu, da oprostite. 😂😂😂😂
Pa da i moja dnevna je oko 37. A evo sad je 36,4
Maaaah kak bude bit ce..al fkt sumnjam da nisam imala ovulaciju
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
Marija kužim. Voljela bih pomoći ali ne znam više od onoga što sam napisala.
Tommyfame ma vjerojatno ti je bila O, ne bediraj se. Samo sam htjela reći da trakice ne mogu reći je li se O dogodila,to može temperatura, folikulometrija i provjera progesterona 7 dpo. Trakice pokazuju porast lh koji prethodi O, no poslije toga ne znamo je li O zapravo i nastupila. Ako je sve ok ,većina ciklusa u godini je ovulatorna. Možda jedan dva godišnje nisu. I to je normalno. Jedino ako postoji neki problem onda može biti drugačije. Trakice ti pomažu da utvrdis kad bi O trebala biti. A temperatura da potvrdi da je O tad i bila kad su trakice pokazale.
👱 sve ok
2.IVF⏳️
Sortiraj odgovore
Najstariji