Zene moje....ja sam danas uvjerena bila da m dolazi....od kad sam se dogla boli bas kao da ce svaki tren stici i prije pola sata poceli takvi grcevi da sam sagnuta hodala do kreveta, nekih 10 min i sada samo lagano boli kao pred m. Mislim da ni ovaj mjesec nista😩
👩 26
🧑31
➡️🤰 9/2020
➕ 17.11.2020.
https://ibb.co/WGkzpp3
Jel vidite i vi ili sam ja luda?
Cestitke od srca😊😊
👩 26
🧑31
➡️🤰 9/2020
➕ 17.11.2020.
Zene moje….ja sam danas uvjerena bila da m dolazi….od kad sam se dogla boli bas kao da ce svaki tren stici i prije pola sata poceli takvi grcevi da sam sagnuta hodala do kreveta, nekih 10 min i sada samo lagano boli kao pred m. Mislim da ni ovaj mjesec nista😩
Lora mene ti isto boli vec par dana kao da ce stic. Mozda je i tebi tako. Jel ti kasni?
🧔31 👩30 🧒4 👶1
Zene moje….ja sam danas uvjerena bila da m dolazi….od kad sam se dogla boli bas kao da ce svaki tren stici i prije pola sata poceli takvi grcevi da sam sagnuta hodala do kreveta, nekih 10 min i sada samo lagano boli kao pred m. Mislim da ni ovaj mjesec nista😩
Lora mene ti isto boli vec par dana kao da ce stic. Mozda je i tebi tako. Jel ti kasni?
Jok, u ponedjeljak (ne) bi trebala doci😏
👩 26
🧑31
➡️🤰 9/2020
➕ 17.11.2020.
Napokon sam stala, prigusila svijetlo, ususkala se ispod dekice na kauc, i jos sam solo. Tako rijetki trenuci, koje iznimno cijenim 😁
Al necu dugo, moram zamijesiti tijesto za pizzu, tj 3 pizze, bude nas vise danas na veceri.
Stormy po temp bas ne zvuci kao da je bila o 🙁 koliko dugo mjeris vec bazalnu?
Tommyfame onda je mozda moj vitamin d dobar, ja sam svijetle puti i nikako pocrnit 😅
Marty super salica!
Ja sam Mickey & minnie fan! Jedno vrijeme bio malac od glave do pete obucen u Mickeya, muz sizio 😅
Ina85 ja nazalost nista ne vidim 🙁
Anabelaaaa sta sad s tim progesteronom? Bas me zanima sta ce ti dr rec. Muzevi nalazi skroz solidni osim te upale
Inana1 sretno sutra 😍🙏
Watson brzo ce 1mj 🤗 ali ja virujem u cuda, posebno Bozicna tako Daaaaa….. S nama si u igri 🤗🤗🤗
Lavanya odlican skok 😍 nek ostane tako visoko 🤞🤞🤞 stavi taj graf u potpis da te mogu pratit 🙂
Traveller dobra je to trakica. Moja tako izgleda neka 3 dana prije pika, samo ti piski i dalje 🤞
Freya_444 tsh idealno mora biti ispod 2.5, cak ispod 2 za t
Sanjarka, kako da stavim graf u potpis?
https://ibb.co/WGkzpp3
Jel vidite i vi ili sam ja luda?
Cestitaaam, neka tamni i bude uredna trudnoca 🤞🥳🥳🤩🤩
👩🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫
Stormy po temp bas ne zvuci kao da je bila o 🙁 koliko dugo mjeris vec bazalnu?
Tommyfame onda je mozda moj vitamin d dobar, ja sam svijetle puti i nikako pocrnit 😅
Marty super salica!
Ja sam Mickey & minnie fan! Jedno vrijeme bio malac od glave do pete obucen u Mickeya, muz sizio 😅
Ina85 ja nazalost nista ne vidim 🙁
Anabelaaaa sta sad s tim progesteronom? Bas me zanima sta ce ti dr rec. Muzevi nalazi skroz solidni osim te upale
Inana1 sretno sutra 😍🙏
Watson brzo ce 1mj 🤗 ali ja virujem u cuda, posebno Bozicna tako Daaaaa….. S nama si u igri 🤗🤗🤗
Lavanya odlican skok 😍 nek ostane tako visoko 🤞🤞🤞 stavi taj graf u potpis da te mogu pratit 🙂
Traveller dobra je to trakica. Moja tako izgleda neka 3 dana prije pika, samo ti piski i dalje 🤞
Freya_444 tsh idealno mora biti ispod 2.5, cak ispod 2 za t
Meni je TSH 2.47 . Narucit cu se kod svoje ginekologice pa cu joj odnijet nalaze i vidjet sto ona kaze na to.
M ce napravit spermiogram, na svoju inicijativu, bas je velika podrska i daje se maksimalno u sve sto treba jako sam sretna sto ga imam ❤🥰
Lucija 16.12.2021.💗
E ne razumijem ovo…po ovim ref vrijednostima je malo povisen ovamo kad trazim 19,2 je nisko skroz
Marty ❤❤
Provjeri jesu li to iste mjerne jedinice u kojima je izrazen
Prpgesteron bi bio idealan povise 50,tako su meni gun.rekli..meni je 69
....pokusavamo od 08 2018
Spontani u 9 tj.02 2020
Uzimam gynositol,maca prah,cink
Joj cure, ja sam sad pojela vocnu salatu (ananas,jabuka,banana,naranca,peceni ljesnjaci,mandarina) bas mi je sjela 😁
Sto se tice O,po aplikaciji bi trebala biti u ponedjeljak, ono sto mene muci sto sam da me prostite suha ko barut 😒 pise mi visoka mogucnost trudnoce, corak.
A nemam Lh trakica narucila sam nikako da dodu 🙄 pretuzna sam
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Sortiraj odgovore
Najstariji