https://ibb.co/SvGGvxL Kako vam se ovo cini? Danas mi je cijeli dan i tjelesna temp visoka... od simptoma, boli donji dio leđa...tu i tamo osjetim jajnike...
Anci i ja vodim borbu sama sa sobom da ne piskim😂
Zelim lijep vikend svima 😊
Watsono kako je rekla jedna cura ovdje, bitno da postoji plan, ja ti od srca zelim puno snage i da sto prije ugledas svoj plusic!!❤️❤️
Freya_444 to je stav 💪 ides s nama po Bozicno cudo 😍❤️🙏
Da uzdam se u 12.mjesec 😇😊🤞🤞🤞
To bi mi bio najljepši bozićni poklon ☃️⛄❄🎊
Malo sam bila tužna, ali prošlo me. Nedavno radila papu i ultrazvuk, kaze doktor sve super izgleda. Hormoni štitnjače super! Zanima me samo TSH, koliki bi bilo idealan kad se planira trudnoca jer znam da on u trudnoci raste...
Lucija 16.12.2021.💗
Sanjarka, mozes li me zapisat za 11.12. Za ne dobit 🤞
Lucija 16.12.2021.💗
Mara5 i Divna al tocno to,vinceka u potocima bude ovih mj dana, i svakako zubara rjesavam dok mogu😂😂😂
E drage moje nisam se ni ja kuzila pa da vam objasnim zasto tako idemo😊
Stimulirani ciklus nosi do 60% uspjesnosti dok prirodni samo 15% uspjesnosti...kuzite veliku razliku? To je zbog toga sto se u prirodnom ciklusu proizvede jedno jajasce a u stimuliranom puno veci broj jajasaca, i po 10x veci. Zato su vece sanse za zacece. U 12.mj idem po lijekove a mislim da cu se morati i pikati injekcijama pa negdje sredinom 1.mj bi trebao biti postupak,sve ovisi o iduce dvije M.
Odnose smijemo imati i dalje,dapace, u 12.mj mi je cak i prilika za prirodan uspjeh jer cu ovulirati iz desnog-prohodnog jajovoda/jajnika.
Andela za cijenu nisam ni pitala, prodati cu auto mila ako bude trebalo. Imaju cjenik na stranici pa znamo okvirno no ima tu jako puno faktora koji mogu utjecati na cijenu a to cemo znati u samom postupku...
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Svima vam zelim srecu u ovom i iducem ciklusu 🙌❤ molim za vas trudilice...saljem vam zagrljaj veliki 🙏 mi smo prije u borbi-kako kaze Toncica.
Toncice tvoja tempica zvuci obecavajuce, uskoro ces i ti moci piskiti 😎
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Zelim vam svima sve najbolje,da 2021 bude nasa godina sa punim rodilistima i vjerujem uvik da se cuda dogadaju
Piskim za 3 dana pa cemo vidit :)
1.8.2021 Curetak stigao 💗
Toncica nadam se da ćeš ugledati jedan veliki + 😊
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Mara5 i Divnaal tocno to,vinceka u potocima bude ovih mj dana, i svakako zubara rjesavam dok mogu😂😂😂
E drage moje nisam se ni ja kuzila pa da vam objasnim zasto tako idemo😊
Stimulirani ciklus nosi do 60% uspjesnosti dok prirodni samo 15% uspjesnosti…kuzite veliku razliku? To je zbog toga sto se u prirodnom ciklusu proizvede jedno jajasce a u stimuliranom puno veci broj jajasaca, i po 10x veci. Zato su vece sanse za zacece. U 12.mj idem po lijekove a mislim da cu se morati i pikati injekcijama pa negdje sredinom 1.mj bi trebao biti postupak,sve ovisi o iduce dvije M.
Odnose smijemo imati i dalje,dapace, u 12.mj mi je cak i prilika za prirodan uspjeh jer cu ovulirati iz desnog-prohodnog jajovoda/jajnika.
Andela za cijenu nisam ni pitala, prodati cu auto mila ako bude trebalo. Imaju cjenik na stranici pa znamo okvirno no ima tu jako puno faktora koji mogu utjecati na cijenu a to cemo znati u samom postupku…
To će ubrzo Watson, bas će brzo doći i svu sreću ti zelim💛❤😘
👱♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
👱 sve ok
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze i adenomioze
2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
2025/ 2.IVF dugi protokol (Decapeptyl, Menopur)
Zelim vam svima sve najbolje,da 2021 bude nasa godina sa punim rodilistima i vjerujem uvik da se cuda dogadaju
Piskim za 3 dana pa cemo vidit :)
Sretnooo 🤞🤞🤞
👱♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
👱 sve ok
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze i adenomioze
2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
2025/ 2.IVF dugi protokol (Decapeptyl, Menopur)
Sortiraj odgovore
Najstariji