https://ibb.co/R39xBTQ
Kako dragi i ja samo o djeci pricamo i na koje smo sve prepreke naisli tako naravno ovi "pametni telefoni" sve prisluskuju i njemu izbace ovo. Danas mi je poslao. Par prolazi slicne stvari kao neke od nas ovdje. Trailer dobar. Pa pogledajmo :)
E ne razumijem ovo…po ovim ref vrijednostima je malo povisen ovamo kad trazim 19,2 je nisko skroz
Marty ❤❤
Provjeri jesu li to iste mjerne jedinice u kojima je izrazen
Prpgesteron bi bio idealan povise 50,tako su meni gun.rekli..meni je 69
Zavisi u kojoj je mjernoj jedinici izlaze.Ne Mora biti ta vrijednost qko je u ng ML
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Kriva slika 🤣
Ovo bi trebala biti prava
https://ibb.co/r7zpnKj
Ja trenutno nemam pravo na TV zbog tekme ali pogledati cu ga ovih dana dok sam jos doma😂
Javi jel dobar 😜
Jel ce tvoj dragi morati ponavljati spermiogram? Sto su ti rekli?
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Pozdrav cure, nova sam ovdje... Naime, jedno dijete imam ali muž i ja več godinu dana radimo na bebi, ima tu i poteškoća jer se radi posla nekad slabije vidimo ali radimo na tome. I svaki mjesec iščekivanje, pa simptomi menga ili eventualna trudnoća. Evo da vam opišem, ciklusi mi traju obično 26 dana i danas trebam dobiti ali još nisam. A sise bole ali nisu teške, u noći sanjala ribe u akvariju (goggle ih povezuje s trudnoćom) i jedino me probada u jajnicima. I jutros se kod buđenja osjećala grozno, glava očito od tlaka boljela, kiselina mi se dizala i osjećala da ću povračat ali je prošlo... Samo sam htjela se nekom izjadati 😭😭😭 i čekam dalje...
Majchi bok,dobro nam dosla 🙌 ja bih na tvom mjestu pisnula testic i rijesila se muka! Sada bi ti vec morao tocno pokazati dal je trudnoca ili nije...
Sretno !!! ❤
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Majchibok,dobro nam dosla 🙌 ja bih na tvom mjestu pisnula testic i rijesila se muka! Sada bi ti vec morao tocno pokazati dal je trudnoca ili nije…
Sretno !!! ❤
Hvala na dobrodošlici 🥰
Gledam tekmu i samo se zivciram 🙄 bolje mi je na forumu
Lora to sta boli ne znaci da ce gadura i doc 🤞 kad piskis?
Traveller ti si totalni optimist 🤣 temp mi je super, doduse sta jest jest, opet kazem da sam radila na tome sad bi vec piskila od uzbudenja 🤣
Freya bravo za muza! Takve muskarce volimo 💪
TSH ti je dobar 🙂
Majchi dobro nam dosla. Piski test 🤞🤞🤞🤞
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Lavanya gore u app desno na vrhu klik na one tri tockice/crte
Onda Share char and data
Onda create&share graphical ticker
Kad ga napraviš kopiras bbcode i zalipis ovdje u potpis
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore