Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    buhtlica23
    08. Studeni 2020. 18:43

Anabelaaa meni taj nalaz izgleda okej 🤔

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Bella🌟
    08. Studeni 2020. 18:45

buhtlica23

https://ibb.co/FWRTnk6

Uuuu fino fino🤩😁

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
    👱 sve ok
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze i adenomioze
    2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
    2025/ 2.IVF dugi protokol (Decapeptyl, Menopur)

watson009
    08. Studeni 2020. 19:20

buhtlica23

https://ibb.co/FWRTnk6

Ajmeeee njami su 😍 I ja sam pekla danas kolacic s visnjama,biti cu svinjica prije nego se pocnem debljati  za ozbiljno😅😂😂😂

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

mara5
    08. Studeni 2020. 19:23

https://ibb.co/YB0VcGj

Ajmo svinjice 🐽🐽
    Zavrsimo slatko ovu nedilju 😋

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

buhtlica23
    08. Studeni 2020. 19:39

Auu Maraa to ti pravila? Predobro izgleda 😁
    Kazem ja ko svinjice smo moj dragi i ja 😀
    On vam drzi neku djetu kao, i sad pojede 3 krofne dode gore na kat kod mene i kaze de mi jos 2 krofne donesi, ali samo 2 jer sam na djeti 😂😂😂
    A ja koja nisam na djeti pojela 2 i mislila sam da ce mi stomak puknit kad sma 8h nafilovala sa linoladom ko luda . Ali su prefino ispale prezadovoljna sam, vidit cemo kako ce drugi put ispast posto su ove prvijenac 😀

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

mara5
    08. Studeni 2020. 19:50

Da da kesten roladica,  i moj pazi... 😅 
    Ja ne znam raditi krofne, ali rado bi jednu pojel 🤤🤤🤤

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Mokosh
    08. Studeni 2020. 20:01

Bella🍁

Jutro drage žene☕❤🤗
    Haha Sanjarko🤣💛
    Hvala na info Marty za ime grupe na fb, ja ću zasad na forumu ostati. Sviđa mi se ta anonimnost u ovom stadiju kao i način komunikacije. No jednog dana, kada ćemo s trbusima biti onda bi se možda i mogla priključiti u otvoreniji tip grupe, ali zasad ostajem.
    Divna ma to ti je redovna kontrola nakon operacije. Iskreno, meni je to bilo žali bože. Dosla sam nakon mjesec dana poslije operacije na kontrolu, uzbuđena i mislila sad ćemo mi to sve prokomentirati, čekala 2sata na pregled a kad ono 3 minute bila unutra. Pitao me kako se osjećam, pogledao šavove i poslao van. Nije me ni pogledao ultrazvučno. Tako da sam bila bas ljuta😤 al nadam se da će tebi taj pregled biti bolji. M ti zna kasniti i to se sve može poremetiti al brzo će se vratiti u normalu.
    Mokosh draga kako si ti inače,jel ti bolji mjesec u odnosu na prosli što se tiče općeg stanja i emocija?
    Mi danas kod mojih na ručak, svaka nedjelje smo ili kod mojih ili kod muževih tako da ne moram kuhati danas😁
    Što ima kod vas ostalih? Ancioo jel krenulo odbrojavanje?😁😁

Hvala na pitanju! Ma ok sam, inace mene uhvati depra tjedan dana prije vjestice. Postanem nemirna i svakakva. Ubije me to iscekivanje i silna zelja za trudnocom. Malo sam si cudna zadnjih par dana. Nekako zamisljena, u svom svijetu. Treba mi neka promjena... Kako si ti? Ostale cure? Djeluje mi da je ovdje opet porastao optimizam, sto mi je jako drago. 🙂
    Danas sam bila u prisustvu jedne trudnice i toliko mi je to sve slatko i onda to zelim jos vise. Ovaj mjesec znam da cu hladne glave, al vec iduci mjesec, vrijeme oko Bozica, znam da cu se ponadati pa ce me to sve jace pogoditi ako ne upali. Luda glava, sta reci... 

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

buhtlica23
    08. Studeni 2020. 20:12

Mokosh

Bella🍁

Jutro drage žene☕❤🤗
    Haha Sanjarko🤣💛
    Hvala na info Marty za ime grupe na fb, ja ću zasad na forumu ostati. Sviđa mi se ta anonimnost u ovom stadiju kao i način komunikacije. No jednog dana, kada ćemo s trbusima biti onda bi se možda i mogla priključiti u otvoreniji tip grupe, ali zasad ostajem.
    Divna ma to ti je redovna kontrola nakon operacije. Iskreno, meni je to bilo žali bože. Dosla sam nakon mjesec dana poslije operacije na kontrolu, uzbuđena i mislila sad ćemo mi to sve prokomentirati, čekala 2sata na pregled a kad ono 3 minute bila unutra. Pitao me kako se osjećam, pogledao šavove i poslao van. Nije me ni pogledao ultrazvučno. Tako da sam bila bas ljuta😤 al nadam se da će tebi taj pregled biti bolji. M ti zna kasniti i to se sve može poremetiti al brzo će se vratiti u normalu.
    Mokosh draga kako si ti inače,jel ti bolji mjesec u odnosu na prosli što se tiče općeg stanja i emocija?
    Mi danas kod mojih na ručak, svaka nedjelje smo ili kod mojih ili kod muževih tako da ne moram kuhati danas😁

Hvala na pitanju! Ma ok sam, inace mene uhvati depra tjedan dana prije vjestice. Postanem nemirna i svakakva. Ubije me to iscekivanje i silna zelja za trudnocom. Malo sam si cudna zadnjih par dana. Nekako zamisljena, u svom svijetu. Treba mi neka promjena… Kako si ti? Ostale cure? Djeluje mi da je ovdje opet porastao optimizam, sto mi je jako drago. 🙂
    Danas sam bila u prisustvu jedne trudnice i toliko mi je to sve slatko i onda to zelim jos vise. Ovaj mjesec znam da cu hladne glave, al vec iduci mjesec, vrijeme oko Bozica, znam da cu se ponadati pa ce me to sve jace pogoditi ako ne upali. Luda glava, sta reci…

Totalno suosjecam,koliko se obradujem svakom +,toliko me sekira sto i ja nemam +. Jako mi je drago zbog svih,ali bi i ja i svaki mjesec sto odmice,zelja je sve veca. 
    Bas se nadam da ce biti ovaj mj ali svaki put se toliko ponadam da kad bude - bas padnem u depru. Vec cu izludit od iscekvanja 😂 a najgore mi bude vrijeme M samo razmisljam o tome kako ce proci i brojim dane, i hvatam O i tako u krug i uz to izludujem muza.

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Angeleyes
    08. Studeni 2020. 20:19

Ne treba se previse opterecivat jer je to najgore. I ja jedva cekam napokon neke simptome koji ce me natjerat da uzmem taj test napokon, ali evo jos nista. Trebam dobiti m za 3 dana i vec vidim da ce doc, nista posebno ne osjecam i sve je regularno kao i svaki mjesec. 😒 Umara to s plodnim danima, ali nema odustajanja, mozemo mi to 💪🏻! Posao, stres i sve ostalo stavit sa strane. 

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

Bella🌟
    08. Studeni 2020. 20:24

Mokosh

Bella🍁

Jutro drage žene☕❤🤗
    Haha Sanjarko🤣💛

Hvala na pitanju! Ma ok sam, inace mene uhvati depra tjedan dana prije vjestice. Postanem nemirna i svakakva. Ubije me to iscekivanje i silna zelja za trudnocom. Malo sam si cudna zadnjih par dana. Nekako zamisljena, u svom svijetu. Treba mi neka promjena… Kako si ti? Ostale cure? Djeluje mi da je ovdje opet porastao optimizam, sto mi je jako drago. 🙂
    Danas sam bila u prisustvu jedne trudnice i toliko mi je to sve slatko i onda to zelim jos vise. Ovaj mjesec znam da cu hladne glave, al vec iduci mjesec, vrijeme oko Bozica, znam da cu se ponadati pa ce me to sve jace pogoditi ako ne upali. Luda glava, sta reci…

Je tesko je to sve skupa. Ne odustaj samo i probaj čim više hladne glave biti kako i sama kažeš. Navijam za plus i nadam se da će doći čim prije🤞❤
    Ja sam dobro,guram i isti jedva čekam svoju bebicu. 

Maro super je kolac,svaka cast🤩🤩🤩

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
    👱 sve ok
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze i adenomioze
    2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
    2025/ 2.IVF dugi protokol (Decapeptyl, Menopur)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.