Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    08. Studeni 2020. 13:19

Svi ste lipo papali danas 😁 moji su rostiljali
    Traveller vrijeme nam je ovdje predivno, kasno proljece 🌞

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    08. Studeni 2020. 13:39

Gotovo 😁 izdrzala sam 🤣

https://ibb.co/2WXCKCB

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Štrudlica
    08. Studeni 2020. 13:51

Sanjarka svaka cast na samokontroli!!😍😍 ancio navijamo za pluscinu sad💪💪💪

08. Studeni 2020. 14:30

anci000

Hvala leah drzte fige da ovaj puta uspije, ovo nam je općenito prvi puta da smo uhvatili PIK i uspjeli uz sve to hopsat 💗💞

Sretno 🍀🍀🍀🙏🤞🤞

08. Studeni 2020. 14:31

anci000

Hvala leah drzte fige da ovaj puta uspije, ovo nam je općenito prvi puta da smo uhvatili PIK i uspjeli uz sve to hopsat 💗💞

I ja sam 16 dan / 30.... i isto prvi put ulovili pik

08. Studeni 2020. 14:36

Cure koje se vaginalete/kreme mogu koristi kod gljivica...a ne smetaju potencijalnoj trudnoci?

• ana1994
    08. Studeni 2020. 14:42

Pozdrav curke, 
    Uletih na ovu temu da vas malo ohrabrim i da vam svima pozelim srecu 🥰🙏
    Opustite se, to je kljuc uspjeha, zvuci tesko ali je stvarno tako.
    Ja sam trudna 20 tjedana, pa sam malo zabrinuta jer me zanima dali je ijedna od vas koristila tj koristi lubrikante? Ja sam koristila prirodni od proizvodjaca Yes. I ostala sam trudna, mada to ne prepisujem lubrikantu jer ja sam ga morala koristit zbog vaginale suhoce. Ali evo poceli su mi neki strahovi, mozda smjesno zvuci da ti lubrikanti mogu utjecati na plod itd. Nikad to nigdje nisam procitala osim da utjecu na zacece al svejedno trudnicki mozak ⛏
    Trudnoca je dosad zdrava sve super, al svejedno voljela bih da me umirite ako koristite ❤️ Hvala vam cure

Ivo& Ivana💙♥️
    08. Studeni 2020. 14:48

lavanya

Cure koje se vaginalete/kreme mogu koristi kod gljivica…a ne smetaju potencijalnoj trudnoci?

Mozes slobodno kupiti plyimcol vaginalete. Meni ih je prepisala gin. a trudna sam. 

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Bella🌟
    08. Studeni 2020. 14:59

Evo i mene na odmoru na kauču malo😁 muž i ja bili cijelo prijepodne vani u prirodi pa na ručak kod mojih i sad na odmor. 😊
    Bas jeste uhvatila pikove ovaj mjesec. Nadam se da ću i ja slijedeći tjedan.
    Nemam niš drugo novoga prijaviti.
    Andela samo hopsajte. 🤞🤞

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
    👱 sve ok
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze i adenomioze
    2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
    2025/ 2.IVF dugi protokol (Decapeptyl, Menopur)

Maja1102
    08. Studeni 2020. 15:06

Meni je danas 5 dana do menge 💪🏻 imam neki uzasno gusti bijeli iscjedak(kao puding) 😀🤞🏻 nema mirisa, temp mi je od O 37,-37,2 cekamoo jos par dana pa radim testic 🙏🏻💛

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.