Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    08. Studeni 2020. 11:57

marija3998

Stormy

marija3998

Baš sam čitala o Maca prahu i to si mislim naručiti, neznam više šta bi, ne želim pretjerivati pa počet 100 stvari odjednom koristiti 😂

Uzimaš li kakvu terapiju? Recimo maca prah nije dobar za one koji imaju problema sa štitnjačom…
    Jesi li možda osim uobičajenih hormona kontrolirala i štitnjaču?

Jesam i nalazi su svaki put drugačiji, imam usporen rad štitnjače ali je još uvijek u granici normale pa nema potrebe za tabletama 🤷‍♀️

Koliki ti je tsh? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

marija3998
    08. Studeni 2020. 12:01

Sanjarka88 🦋

marija3998

Stormy

marija3998

Baš sam čitala o Maca prahu i to si mislim naručiti, neznam više šta bi, ne želim pretjerivati pa počet 100 stvari odjednom koristiti 😂

Uzimaš li kakvu terapiju? Recimo maca prah nije dobar za one koji imaju problema sa štitnjačom…

Jesam i nalazi su svaki put drugačiji, imam usporen rad štitnjače ali je još uvijek u granici normale pa nema potrebe za tabletama 🤷‍♀️

Koliki ti je tsh?

Stvarno neznam više, zadnji put sam kontrolirala u 4 mjesecu i tad je bio uredu, nalaz uvijek ostaje kod doktorice

🙋‍♀️23
    🙋‍♂️27
    Pokusavamo od 03/2020
    Biokemijska 09/2020
    05.02.2021 ➕

13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨‍👩‍👧
    10.01.2023 ➕

marija3998
    08. Studeni 2020. 12:04

Stormy

Sanjarka88 🦋

marija3998

Stormy

marija3998

Koliki ti je tsh?

To sam ju htjela i ja pitati…cak i za one koji rade na bebi endokrinolog cesto prepise malu dozu za pocetak…

Naručena sam opet 09.12 na pretrage pa ću onda znat više napisat, rekla mi je doktorica zadnji put da probamo ovako i onda ako ne ide da se javim za 6 mjeseci pa ćemo opet napravit nalaze i vidjet da li treba terapija, zvala sam i dobila termin 09. 12, nadam se da ću tad već bit trudna pa da neće bit potrebe za tabletama

🙋‍♀️23
    🙋‍♂️27
    Pokusavamo od 03/2020
    Biokemijska 09/2020
    05.02.2021 ➕

10.01.2023 ➕

Maša🤰🏼
    08. Studeni 2020. 12:04

Jutro trudilice ❤️ 
    Ancio sretno ❤️
    Ja isto ne kuham danas, svekrva i svekrv su isto dobili temperaturu hahaha tako da se bar imamo s kim druzit pa cemo kod njih 😂 evo M vec danas nema temperaturu. Jake li korone 😂 da mi je imat koronu 3 puta godisnje umjesto svih drugih sranja 😂

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

08. Studeni 2020. 12:19

Stormy

lavanya

Stormy

lavanya

https://ibb.co/C7Rs4Vc

Danas!

Navali i danas 😂❤

Jesmo🤭
    Jooj da barem bude to to 🙏🙏🙏

Bit ce bit, skupa cemo odbrojavati uz tebe 🥰 Baš se veselim!

💕💕💕

Divna 🎀
    08. Studeni 2020. 12:22

Sanjarka, Hazel i Bella, hvala za pozitivnu vibru, vjestica je napokon dosla 😁😁😁 nikad joj se ovako nisam obradovala. Tek lagano krece i ne znam kakvog ce intenziteta biti, kontrola bi trebala biti u petak,  posto sam pitala ginekologa hocu li odgoditi ako budem krvarila i on rekao da pomjerim, pretpostavljam da ce mi raditi UZ.
    Ja se ionako nikad ne nadam puno na tim pregledima, nekako smo sve mi njima kao na traci. Zato kad sve prodje idem kod mog privatno, na UZ, papu i briseve.  Poslije toga pauza od svih mogucih pregleda i pretraga do ➕😊

👩‍🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
    1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫

buhtlica23
    08. Studeni 2020. 12:47

Evo mene sa rucka, naravno da smo se pretrpali. Imali finu juhicu, pecenu prasetinu poljevanu pivom i  krompire, kupus salatu i rostilj kobasice za mene jer ja ne jedem prasetinu 🤗
    Nekako si mislim zamjesit krofne 🐷🐷 imam kilu linolade steta da stoji 😅🤣

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

marija3998
    08. Studeni 2020. 12:59

Stormy

marija3998

Stormy

Sanjarka88 🦋

marija3998

Stormy

marija3998

Koliki ti je tsh?

To sam ju htjela i ja pitati…cak i za one koji rade na bebi endokrinolog cesto prepise malu dozu za pocetak…

Naručena sam opet 09.12 na pretrage pa ću onda znat više napisat, rekla mi je doktorica zadnji put da probamo ovako i onda ako ne ide da se javim za 6 mjeseci pa ćemo opet napravit nalaze i vidjet da li treba terapija, zvala sam i dobila termin 09. 12, nadam se da ću tad već bit trudna pa da neće bit potrebe za tabletama

Čudno mi je da ti ne isprintaju nalaz. Tsh varira u danu, kamo li od 4.mj, ne kazem da je to problem kod tebe, nego cisto da znas…
    Nadam se i ja da ces ostati trudna🤞 kada imas za ne dobiti? 😊
    U svakom slucaju ako ostanes, spomeni da ti je tsh bio tada na granici i to odmah provjeri 😉

Taman mi je jučer završila, tako da imam cijeli mjesec pred sobom, budem hvala puno na savjetima, uopće nisam obracala pozornost na štitnjaču jer sam mislila da je to okej, ali evo sad ću se malo i sa time pozabaviti 

🙋‍♀️23
    🙋‍♂️27
    Pokusavamo od 03/2020
    Biokemijska 09/2020
    05.02.2021 ➕

10.01.2023 ➕

Sanjarka88
    08. Studeni 2020. 13:16

Divna_Sa

Sanjarka, Hazel i Bella, hvala za pozitivnu vibru, vjestica je napokon dosla 😁😁😁 nikad joj se ovako nisam obradovala. Tek lagano krece i ne znam kakvog ce intenziteta biti, kontrola bi trebala biti u petak, posto sam pitala ginekologa hocu li odgoditi ako budem krvarila i on rekao da pomjerim, pretpostavljam da ce mi raditi UZ.
    Ja se ionako nikad ne nadam puno na tim pregledima, nekako smo sve mi njima kao na traci. Zato kad sve prodje idem kod mog privatno, na UZ, papu i briseve. Poslije toga pauza od svih mogucih pregleda i pretraga do ➕😊

Ajde neka je stigla 💪💪💪 sad u nove pobjede ❤️

Sanjarka88
    08. Studeni 2020. 13:18

Marija svakako provjeri tsh, za planiranje trudnoce treba biti ispod 2.5 vrlo je moguce da te to koci s i moze biti uzrok spontanog

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.