Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    08. Studeni 2020. 11:37

marija3998

Bok curke, imam jedno pitanje
    Znači ja i muž od 03/2020 radimo na bebi i u 9 mjesecu imala sam pozitivan test na trudnoću, nažalost ipak se nije ostvarila trudnoća, doktorica je rekla da je bila biokemijska trudnoća, sad me zanima jel imate kakav savjet kako lakše ostati u drugom stanju, jel koristite kakve dodatke prehrani?
    Svi nalazi su mi uredni znači nemam nekih problema ali jednostavno nam ne ide, svaki savijet je dobrodošao ☺️

Ja koristim samo Novalac Prenatal

08. Studeni 2020. 11:38

https://ibb.co/C7Rs4Vc

Danas!

Sanjarka88
    08. Studeni 2020. 11:39

lavanya

Danas!

Pik i dalje. Jucer je pak bila pikcina
    Mislim da ti je o danas 🙂
    Koji si DC?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    08. Studeni 2020. 11:40

Stormy

Sanjarka88 🦋

Stormy

Jutro svima 😊 i simptome na 🌞 Piški li tko?
    Što se danas kuha?

Ja sam muza poslala na cjelodnevno biranje maslina 😁
    Ja i klinci smo kod mojih na rucku 💪
    Sanjarka i Bellalijepo 😊 bome i ja bi do mojih il njegovih da su nam bliže. Sanjarka tebi na dan ovulacije padne temp?
    Ja danas kuham noklice od batata u umaku od vrganja (ako kome treba ideja 😉).

Zadnja 2 ciklusa da, prije i ne bas 🤔
    Al s obzirom na pikcinu jucer mislim da je ovo danas oculacijski pad, dan nakon o krene rast temp 
    Pa vidit cemo 🙂

Sanjarka88
    08. Studeni 2020. 11:41

marija3998

Znači ja i muž od 03/2020 radimo na bebi i u 9 mjesecu imala sam pozitivan test na trudnoću, nažalost ipak se nije ostvarila trudnoća, doktorica je rekla da je bila biokemijska trudnoća, sad me zanima jel imate kakav savjet kako lakše ostati u drugom stanju, jel koristite kakve dodatke prehrani?
    Svi nalazi su mi uredni znači nemam nekih problema ali jednostavno nam ne ide, svaki savijet je dobrodošao ☺️

Zao mi je zbog biokemijske 😪🤗
    Ja samo prenatale od Novalaca, no svasta cure piju mozda ti netko ima savjet 

08. Studeni 2020. 11:42

Sanjarka88 🦋

lavanya

Danas!

Pik i dalje. Jucer je pak bila pikcina
    Mislim da ti je o danas 🙂
    Koji si DC?

16.
    I gin je u srijedu rekao da bi trebala biti tako, ned, pon....
    Pokrili jucer ujutro i navecer i danas ujutro...
    Sad Boze pomozi 🙏🙏❤🤞

marija3998
    08. Studeni 2020. 11:43

Sanjarka88 🦋

marija3998

Zao mi je zbog biokemijske 😪🤗
    Ja samo prenatale od Novalaca, no svasta cure piju mozda ti netko ima savjet

Hvala puno, ja sam sad naručila elevit tablete po savjetu doktorice,nadam se da će pomoći da što prije stigne bebica 

🙋‍♀️23
    🙋‍♂️27
    Pokusavamo od 03/2020
    Biokemijska 09/2020
    05.02.2021 ➕

13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨‍👩‍👧
    10.01.2023 ➕

marija3998
    08. Studeni 2020. 11:47

Baš sam čitala o Maca prahu i to si mislim naručiti, neznam više šta bi, ne želim pretjerivati pa počet 100 stvari odjednom koristiti 😂

🙋‍♀️23
    🙋‍♂️27
    Pokusavamo od 03/2020
    Biokemijska 09/2020
    05.02.2021 ➕

10.01.2023 ➕

08. Studeni 2020. 11:53

Stormy

lavanya

Danas!

Navali i danas 😂❤

Jesmo🤭
    Jooj da barem bude to to 🙏🙏🙏

marija3998
    08. Studeni 2020. 11:54

Stormy

marija3998

Baš sam čitala o Maca prahu i to si mislim naručiti, neznam više šta bi, ne želim pretjerivati pa počet 100 stvari odjednom koristiti 😂

Uzimaš li kakvu terapiju? Recimo maca prah nije dobar za one koji imaju problema sa štitnjačom…
    Jesi li možda osim uobičajenih hormona kontrolirala i štitnjaču?

Jesam i nalazi su svaki put drugačiji, imam usporen rad štitnjače ali je još uvijek u granici normale pa nema potrebe za tabletama 🤷‍♀️

🙋‍♀️23
    🙋‍♂️27
    Pokusavamo od 03/2020
    Biokemijska 09/2020
    05.02.2021 ➕

10.01.2023 ➕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.