Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lullaby
    07. Studeni 2020. 21:55

Sanjarka88 🦋

Lullaby

Sanjarka bit ćemo mi svi di i ti, ti si nam glavna savjetnica 😊 Meni je nekako lakše anonimno sve napisati iako se radi o istim ljudima. Sad da pišem po fejsu kad hopsamo 😂 Ipak mi je to malo drugačije.

🥰
    Ja sam stara iskusna koka 🤦‍♀️🤣

Haha dobro je, ja sam samo stara 😂 

👦🏻 37
    👩🏻 36
    👶🏻 4

buhtlica23
    07. Studeni 2020. 21:57

Watson, evo me tuga me obuzela jel je M dosla i to prije nego je trebala  pa se sad bojim da mi se sve nesto poremetilo jel inace mi M kasni i tako vec 2 -3 g ako ne i vise. No vidit cemo sto ce i kako ce bit. Mozda stvari polako dolaze u normalu ko ce ga znat, izgleda da sam ja zaboravila kako je to 🤔

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Sanjarka88
    07. Studeni 2020. 21:58

Emmi

Sanjarka88 🦋

Emmi

Pozdrav drage moje, Imam jedno pitanje
    Danas mi je 4 dan od M i vec dva dana mi izalzi smedja krv (sto je normalno) Ali skorz slabo i to mi uvjek bude zadnji dan M i veceras sam imala odnos i posle toga mi je izasla roza krv nije vise bila smedja. Molim vas ako neko zna o cemu se radi da mi javi, bas sam se prepala u cemu ke problem.🥺

Ne zvuci strasno, tragovi zaostale m 🤷‍♀️
    Kad si zadnji put bila u ginekologa?

Prosli mjesec

Onda se je brini, ako se bude ponavljalo tokom ciklusa idi opet 
    Po meni je to zaostala m ili neka žilica sta je pukla tokom odnosa 🙂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Hazel

Meni je ovdje isto super sto mogu procitati sve kad ulovim vremena. Ne stizem puno pisati ali ovako barem pratim. Face ne koristim. 
    Watson nas dvije bi se karakterno slagale, po tvojim opisima barem 😁
    Emmi zna se to dogoditi, nije nista alarmantno. Ja sam ovaj ciklus smeđarila do jučer praktički 🙄 Nikako da glupaca stane skroz...
    Divna 🤞🤞 da stigne napokon. Uvijek naopako bude kad ne treba 😅

👩 29, 👱‍♂️ 33
    2018. 👦
    👶 #2 od 8/2020.

anabelaaaa

Marty07

Necu ni ja otici s foruma, popratit cemo mi sve koliko stignemo, jel tako Anabelaaaa 😉
    samo velim meni osobno ce biti tamo lakse pratiti konverzaciju i naknadno se ukljuciti u teme jer ne stignem biti u.toku radi posla i ful rasporeda nakon posla. A rado bi sve procitala i bila u toku ☺☺
    btw grupa je zatvorena i bit cemo samo mi koje smo tu u ovoj temi na forumu, tako da ne moze ne znam.tko vanjski citati sto pisemo.. s druge strane razumijem da neke od vas zele ostati potpuno anonimne, svatko ima svoje razloge.
    😘😘😘😘😘😘😘

Tako je 🤗❤ Ja sam u grupi na fb Ali kako nisam inace aktivna nesto po drustvenim mrezama,nisam tu da saljem svaki svoj predjeni put.🤣 Sve ostaje kao I do sad. Obicno he to period oko O,kad nas je tu najvise dok zeljno iscekujemo,onda sve malo utihnemo kad dodje menga...Ali tako I treba,po zelji se maknemo, odmorimo a tu smo opet dobro dosle po svakom povratku .I cure su uvijek tu kao podrska,za savjet,objasnjenja I sl.
    Ah sto se ja vcrs napricas.Sory ako sam koga smorila 🤣
    Mene pocinju boljet jajnici 😁a bez zezanja,ali bas kao pred mengu 😭Nemoguce dan nakon O da sta boli. Boze pomozi 🙄😁

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

Sanjarka88

Lullaby

Sanjarka88 🦋

Lullaby

Sanjarka bit ćemo mi svi di i ti, ti si nam glavna savjetnica 😊 Meni je nekako lakše anonimno sve napisati iako se radi o istim ljudima. Sad da pišem po fejsu kad hopsamo 😂 Ipak mi je to malo drugačije.

🥰
    Ja sam stara iskusna koka 🤦‍♀️🤣

Haha dobro je, ja sam samo stara 😂

🤣🤣🤣🤣

Sanjarka88
    07. Studeni 2020. 22:01

anabelaaaa

Marty07

Necu ni ja otici s foruma, popratit cemo mi sve koliko stignemo, jel tako Anabelaaaa 😉
    samo velim meni osobno ce biti tamo lakse pratiti konverzaciju i naknadno se ukljuciti u teme jer ne stignem biti u.toku radi posla i ful rasporeda nakon posla. A rado bi sve procitala i bila u toku ☺☺
    btw grupa je zatvorena i bit cemo samo mi koje smo tu u ovoj temi na forumu, tako da ne moze ne znam.tko vanjski citati sto pisemo.. s druge strane razumijem da neke od vas zele ostati potpuno anonimne, svatko ima svoje razloge.
    😘😘😘😘😘😘😘

Tako je 🤗❤ Ja sam u grupi na fb Ali kako nisam inace aktivna nesto po drustvenim mrezama,nisam tu da saljem svaki svoj predjeni put.🤣 Sve ostaje kao I do sad. Obicno he to period oko O,kad nas je tu najvise dok zeljno iscekujemo,onda sve malo utihnemo kad dodje menga…Ali tako I treba,po zelji se maknemo, odmorimo a tu smo opet dobro dosle po svakom povratku .I cure su uvijek tu kao podrska,za savjet,objasnjenja I sl.
    Ah sto se ja vcrs napricas.Sory ako sam koga smorila 🤣
    Mene pocinju boljet jajnici 😁a bez zezanja,ali bas kao pred mengu 😭Nemoguce dan nakon O da sta boli. Boze pomozi 🙄😁

Bas me zanima u kojem smjeru ce ti ic temperatura sljedece dane 🤔
    Sta se tice nevidljive crte na trakici, meni je uvijek vidljiva 🤷‍♀️

Štrudlica
    07. Studeni 2020. 22:05

Ja sam isto vise za forum i super mi je dok jedne cekaju O, druge plusice pa obratno i uvijek je zanimljivo. Da vas nema ja ne bi znala da postoje LH trakice i full sam uzbudjena pratiti ovaj mjesec O. A sto se tice tempice, moram li bas mjeriti bazalnu ili mogu tipa svaki dan u 10h pa po tome gledati porast/pad. Problem je sto kad se probudim, momentalno moram ici piskiti 🙈🙈

Mokosh
    07. Studeni 2020. 23:14

Pozdrav cure! Zabolila me glava od toliko poruka. Ne uspjevam sve ni popratit. 😅 Vidim da se spominje fb. Meni je forum za ovakve stvari nekako drazi. Nesto mi je u zadnje vrijeme tesko i tipkat...nemam sto pametno za reci, pa samo promatram iz sjene. 

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

Sanjarka88
    08. Studeni 2020. 06:32

Kiflica - ➕❤️
    Susika - ➕❤️
    Samoja6 - ➕❤️
    ODBROJAVANJE 11.MJESEC ➕:
    Amarenna - 05.11. - 3 dana kasni ❤️
    Chloe - 09.11. - 2 dana❤️
    Olimpija - 10. 11. - 2 dana❤️
    Dada31 - 10.11. - 2 dana❤️
    Sunny_ - 10.11. - 2 dana❤️
    Inana1- 11.11.  - 3 dana❤️
    Amy_94 - 13.11. - 5 dana❤️
    Maja1102 - 13.11. - 5 dana❤️
    Freya_444 - 13. 11.  - 5 dana❤️
    Mia333 - 16.11. - 8 dana ❤️
    Mara5 - 21.11. - 13 dana❤️
    Alma199 - 21.11. - 13 dana❤️
    Ancioo- 22.11. - 14 dana ♥️
    Anabelaaaa - 23. 11. - 15 dana❤️
    Stormy - 23.11. - 15 dana❤️
    Andela111 - 24.11. - 16 dana❤️
    Sanjarka88 - 25. 11. - 17 dana❤️
    Maša25 - 27.11. - 19 dana❤️
    Lisa27 - 29.11. - 21 dan❤️
    Mokosh - 29.11. - 21 dan❤️
    Ivek1 - 29.11. - 21 dan❤️
    Buhtlica23 - 30.11. - 22 dana❤️
    Bella- 30.11- 22 dana ♥️
    Marty07 - 30.11. - 22 dana❤️
    Lullaby - 30.11. - 22 dana❤️
    ODBROJAVANJE 12.MJESEC ➕ Idemo svi po Bozićno čudo 🎅🤰🤶🎄🎇🎀🤞🤞🤞🤞:
    Lovely - 01.12. - 23 dana❤️
    Hazel 02.12. - 24 dana❤️
    Leah - 04.12. - 26 dana❤️
    Traveller - 05.12. - 27 dana❤️
    Tommyfame 09.12. - 31 dan❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.