Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    watson009
    07. Studeni 2020. 21:39

Buhtlice di si nam,sto se dogada ? ♥

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

watson009
    07. Studeni 2020. 21:40

Lullaby

Meni se sve pomiješalo tko je kakav dok sam pročitala, ali zapamtila da ste sve zgodne 😊 Baš ste super ekipa, svaka čast. Ja ne stignem baš puno pisati ni po forumu jer na poslu ne stignem, dođem doma tek oko 5 pa onda ručak itd. Dok ja dođem sebi svi spavaju 😄 I obično tema završi dok ja pročitam 🙈

Sve smo zgodne buduce majke ♥ to je najbitnije 👆 ljubim te !

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

▪Marty
    07. Studeni 2020. 21:42

Necu ni ja otici s foruma, popratit cemo mi sve koliko stignemo, jel tako Anabelaaaa 😉 
    samo velim meni osobno ce biti tamo lakse pratiti konverzaciju i naknadno se ukljuciti u teme jer ne stignem biti u.toku radi posla i ful rasporeda nakon posla. A rado bi sve procitala i bila u toku ☺☺ 
    btw grupa je zatvorena i bit cemo samo mi koje smo tu u ovoj temi na forumu, tako da ne moze ne znam.tko vanjski citati sto pisemo.. s druge strane razumijem da neke od vas zele ostati potpuno anonimne, svatko ima svoje razloge. 
    😘😘😘😘😘😘😘 

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

▪Marty
    07. Studeni 2020. 21:47

Watson ime grupe je Miss mamma 2020, zatvorenog tipa, Ina je ranije napisala mail na koji joj se javimo imenom i prezimenom te pod kojim smo nadimkom ovdje te nas nade na fb i doda u grupu, tako da netko vanjski ne moze u grupu i ako posalje zahtjev. 😉 

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

Divna 🎀
    07. Studeni 2020. 21:47

Zdravo zene, ja nemam sta za prijaviti ovih dana. M nikako da dodje pa sam nervozna. Nikad mi u zivotu nije kasnila, a sad se zbog operacije sve pomjerilo. Citam da je to normalno, ali ja imam osjecaj da ludim 🙉  
     Trebam na kontrolu sljedece sedmice a sad ne znam  sta ce mi kontrolisati, ima li smisla?! 
    I ja ostajem samo na ovom forumu, komentiram rijetko ali sam tiha citacica vise od pola godine ❤

👩‍🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
    1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫

Sanjarka88
    07. Studeni 2020. 21:48

Lullaby

Sanjarka bit ćemo mi svi di i ti, ti si nam glavna savjetnica 😊 Meni je nekako lakše anonimno sve napisati iako se radi o istim ljudima. Sad da pišem po fejsu kad hopsamo 😂 Ipak mi je to malo drugačije.

🥰
    Ja sam stara iskusna koka 🤦‍♀️🤣

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    07. Studeni 2020. 21:50

Emmi

Pozdrav drage moje, Imam jedno pitanje
    Danas mi je 4 dan od M i vec dva dana mi izalzi smedja krv (sto je normalno) Ali skorz slabo i to mi uvjek bude zadnji dan M i veceras sam imala odnos i posle toga mi je izasla roza krv nije vise bila smedja. Molim vas ako neko zna o cemu se radi da mi javi, bas sam se prepala u cemu ke problem.🥺

Ne zvuci strasno, tragovi zaostale m 🤷‍♀️
    Kad si zadnji put bila u ginekologa? 

Sanjarka88
    07. Studeni 2020. 21:53

Divna_Sa

Zdravo zene, ja nemam sta za prijaviti ovih dana. M nikako da dodje pa sam nervozna. Nikad mi u zivotu nije kasnila, a sad se zbog operacije sve pomjerilo. Citam da je to normalno, ali ja imam osjecaj da ludim 🙉
    Trebam na kontrolu sljedece sedmice a sad ne znam sta ce mi kontrolisati, ima li smisla?!
    I ja ostajem samo na ovom forumu, komentiram rijetko ali sam tiha citacica vise od pola godine ❤

Bas se sve poremeti kad ne treba 😒
    Nek gadura cim prije dođe da krenes dalje u borbu 🤞🤞🤞

Sanjarka88

anci000

Ja sam slučajno naišla na forum i mogu reci da sam zahvalna Bogu
    Jako puno sam naucila, bila sam uzela mali predah i opet se vratila, lijepo se osjećam ovdje jer da nekome toliko pričam o mukama ne znam bas da bi me netko ovako slušao i savjetovao 💜🧡 stoga trudilice hvala 🥰

❤️

• Emmi

Sanjarka88 🦋

Emmi

Pozdrav drage moje, Imam jedno pitanje
    Danas mi je 4 dan od M i vec dva dana mi izalzi smedja krv (sto je normalno) Ali skorz slabo i to mi uvjek bude zadnji dan M i veceras sam imala odnos i posle toga mi je izasla roza krv nije vise bila smedja. Molim vas ako neko zna o cemu se radi da mi javi, bas sam se prepala u cemu ke problem.🥺

Ne zvuci strasno, tragovi zaostale m 🤷‍♀️
    Kad si zadnji put bila u ginekologa?

Prosli mjesec

👩23
    👨24

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.