Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    buhtlica23
    07. Studeni 2020. 20:18

Pozdrav cure, ja sam isto vise za po forumu. Ne znam kako bi se to razvijalo po tim grupama na viberu i sl. 
    Citam Vas, doduse nisam par dana pisala, malo sam klonila duhom 😅
    M je zavrsila prije 3 dana, i u nove pobjede idemo 😁
    Imam neki osjecaj da mi se cijeli ciklus poremetio. Vidit cemo sta ce biti 😀

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Lullaby
    07. Studeni 2020. 20:46

Meni se sve pomiješalo tko je kakav dok sam pročitala, ali zapamtila da ste sve zgodne 😊 Baš ste super ekipa, svaka čast. Ja ne stignem baš puno pisati ni po forumu jer na poslu ne stignem, dođem doma tek oko 5 pa onda ručak itd. Dok ja dođem sebi svi spavaju 😄 I obično tema završi dok ja pročitam 🙈

👦🏻 37
    👩🏻 36
    👶🏻 4

Sanjarka88
    07. Studeni 2020. 20:51

anabelaaaa

Sanjarka88 🦋

Nije mi problem sta zelim bit anonimna 🤣 nemam s tim problema
    2006 i 2016 sam tipkala po forumima, upoznala uzivo divne cure, djeca nam se godinama druzila
    Ali opcenito svaki put kad se komunikacija preselila na fejs ili mobilne grupe sve bi otislo u neku stvar
    Jako je nepregledna komunikacija, tema ode na sto drugih. O svađama i demonstrativnim napustanjima grupa uopce necu 🤣

Ja sam prvi put na forumu,nemam iskustva kao ti.Mozda imas pravo.Ali tu smo da pomognem jedna drugu.Sve vec imamo izgradjene zivote,prijatelje I slicno I sigurno ovdje ne trazim nekog koga cu upoznati I druziti se..Mada ne bih ni bjezala od toga,iskreno..Dosta vas se bas cini finim curama,pametnim…I zabavnim. Ali eto,mozda ne bude vise losih iskustava vise😜 Salim se,necu peglati vise,tipkamo mi jos ovdje ❤

Pa nitko od nas nije vjerovatno pronac frendove ovdje, Al desi se, žene se ovdje druze, pa skuze da su u istom gradu. Pa odu na kavu....pa si kliknu
    Ugl. Zna doc do pravih prijateljstva 👍 
    No nije bitno. Tu smo sve zbog istog razloga, amo se uhvatit posla 😁

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

▪Marty
    07. Studeni 2020. 21:02

Lullaby

Meni se sve pomiješalo tko je kakav dok sam pročitala, ali zapamtila da ste sve zgodne 😊 Baš ste super ekipa, svaka čast. Ja ne stignem baš puno pisati ni po forumu jer na poslu ne stignem, dođem doma tek oko 5 pa onda ručak itd. Dok ja dođem sebi svi spavaju 😄 I obično tema završi dok ja pročitam 🙈

Ja isto ne stignem tu bas tipkati i popratiti, zato sam presla na fb, tamo imamo sad grupu i mislim da ce lakse biti pratiti objave i komentare te komentirati..🙂 

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

Sanjarka88
    07. Studeni 2020. 21:06

O tome ja pricam 
    Dio pređe na fejs , dio ne eto vec raskol 1. Korak 
    Drugi se s vremenom dogodi na fejsu.... 
    Ne kuzim 🤷‍♀️ Al dobro. Svatko preferira drugcije nacine komunikacije 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Lullaby
    07. Studeni 2020. 21:18

Sanjarka bit ćemo mi svi di i ti, ti si nam glavna savjetnica 😊 Meni je nekako lakše anonimno sve napisati iako se radi o istim ljudima. Sad da pišem po fejsu kad hopsamo 😂 Ipak mi je to malo drugačije.

👦🏻 37
    👩🏻 36
    👶🏻 4

anabelaaaa
    07. Studeni 2020. 21:18

Ja cu koliko stignem propratiti sve. Necu s foruma dok su tu Sanjarka,watsonoo,Bella,travel, kako vec 😁 andela,ima ih jos par...moramo skupa te plusice docekati 🤞🤞🤗❤

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

• Emmi
    07. Studeni 2020. 21:20

Pozdrav drage moje, Imam jedno pitanje 
    Danas mi je 4 dan od M i vec dva dana mi izalzi smedja krv (sto je normalno) Ali skorz slabo i to mi uvjek bude zadnji dan M i veceras sam imala odnos i posle toga mi je izasla roza krv nije vise bila smedja. Molim vas ako neko zna o cemu se radi da mi javi, bas sam se prepala u cemu ke problem.🥺

👩23
    👨24

Lullaby
    07. Studeni 2020. 21:38

Da, meni isto bolje forum zbog toga. Ovako si skuham kavu i čitkam vas po redu ❤️

👦🏻 37
    👩🏻 36
    👶🏻 4

watson009
    07. Studeni 2020. 21:38

Marty kakva je grupa na faceu? 
    Anabela bas to, drzim se ekipe i ne zelim dalje dok nema nasih plusica  😂😂👆♥
    Emmi ja mislim da nema razloga za paniku, to je po mom misljenju normalno jer ste imali odnos u te dane...vidjeti ces kroz dan-dva ali mislim da nije nista strasno.

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.