Pozdrav cure, ja sam isto vise za po forumu. Ne znam kako bi se to razvijalo po tim grupama na viberu i sl.
Citam Vas, doduse nisam par dana pisala, malo sam klonila duhom 😅
M je zavrsila prije 3 dana, i u nove pobjede idemo 😁
Imam neki osjecaj da mi se cijeli ciklus poremetio. Vidit cemo sta ce biti 😀
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Meni se sve pomiješalo tko je kakav dok sam pročitala, ali zapamtila da ste sve zgodne 😊 Baš ste super ekipa, svaka čast. Ja ne stignem baš puno pisati ni po forumu jer na poslu ne stignem, dođem doma tek oko 5 pa onda ručak itd. Dok ja dođem sebi svi spavaju 😄 I obično tema završi dok ja pročitam 🙈
👦🏻 37
👩🏻 36
👶🏻 4
Nije mi problem sta zelim bit anonimna 🤣 nemam s tim problema
2006 i 2016 sam tipkala po forumima, upoznala uzivo divne cure, djeca nam se godinama druzila
Ali opcenito svaki put kad se komunikacija preselila na fejs ili mobilne grupe sve bi otislo u neku stvar
Jako je nepregledna komunikacija, tema ode na sto drugih. O svađama i demonstrativnim napustanjima grupa uopce necu 🤣
Ja sam prvi put na forumu,nemam iskustva kao ti.Mozda imas pravo.Ali tu smo da pomognem jedna drugu.Sve vec imamo izgradjene zivote,prijatelje I slicno I sigurno ovdje ne trazim nekog koga cu upoznati I druziti se..Mada ne bih ni bjezala od toga,iskreno..Dosta vas se bas cini finim curama,pametnim…I zabavnim. Ali eto,mozda ne bude vise losih iskustava vise😜 Salim se,necu peglati vise,tipkamo mi jos ovdje ❤
Pa nitko od nas nije vjerovatno pronac frendove ovdje, Al desi se, žene se ovdje druze, pa skuze da su u istom gradu. Pa odu na kavu....pa si kliknu
Ugl. Zna doc do pravih prijateljstva 👍
No nije bitno. Tu smo sve zbog istog razloga, amo se uhvatit posla 😁
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Meni se sve pomiješalo tko je kakav dok sam pročitala, ali zapamtila da ste sve zgodne 😊 Baš ste super ekipa, svaka čast. Ja ne stignem baš puno pisati ni po forumu jer na poslu ne stignem, dođem doma tek oko 5 pa onda ručak itd. Dok ja dođem sebi svi spavaju 😄 I obično tema završi dok ja pročitam 🙈
Ja isto ne stignem tu bas tipkati i popratiti, zato sam presla na fb, tamo imamo sad grupu i mislim da ce lakse biti pratiti objave i komentare te komentirati..🙂
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
O tome ja pricam
Dio pređe na fejs , dio ne eto vec raskol 1. Korak
Drugi se s vremenom dogodi na fejsu....
Ne kuzim 🤷♀️ Al dobro. Svatko preferira drugcije nacine komunikacije
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka bit ćemo mi svi di i ti, ti si nam glavna savjetnica 😊 Meni je nekako lakše anonimno sve napisati iako se radi o istim ljudima. Sad da pišem po fejsu kad hopsamo 😂 Ipak mi je to malo drugačije.
👦🏻 37
👩🏻 36
👶🏻 4
Ja cu koliko stignem propratiti sve. Necu s foruma dok su tu Sanjarka,watsonoo,Bella,travel, kako vec 😁 andela,ima ih jos par...moramo skupa te plusice docekati 🤞🤞🤗❤
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Pozdrav drage moje, Imam jedno pitanje
Danas mi je 4 dan od M i vec dva dana mi izalzi smedja krv (sto je normalno) Ali skorz slabo i to mi uvjek bude zadnji dan M i veceras sam imala odnos i posle toga mi je izasla roza krv nije vise bila smedja. Molim vas ako neko zna o cemu se radi da mi javi, bas sam se prepala u cemu ke problem.🥺
👩23
👨24
Da, meni isto bolje forum zbog toga. Ovako si skuham kavu i čitkam vas po redu ❤️
👦🏻 37
👩🏻 36
👶🏻 4
Marty kakva je grupa na faceu?
Anabela bas to, drzim se ekipe i ne zelim dalje dok nema nasih plusica 😂😂👆♥
Emmi ja mislim da nema razloga za paniku, to je po mom misljenju normalno jer ste imali odnos u te dane...vidjeti ces kroz dan-dva ali mislim da nije nista strasno.
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Sortiraj odgovore
Najstariji