Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ivek1
    05. Studeni 2020. 09:48

Ancy_23

Traveller

Ancy, dobro nam došla. Želim ti svu sreću u novim pokušajima i da što prije dobiješ svoj ➕.
    Znam da ti je prebolna tema, ali svaki put kad vidim tvoj potpis, stegne me u grlu. Ne znam što se dogodilo, ali jako mi je žao i drži se. Stvarno si žena lavica, kraljica! 😘❤️

Hvala draga Traveller
    Iskreno ni mi ne znamo sto se dogodilo… Bila mi je to prva T. Svi nalazi u trudnoci su mi bili uredni imala sam kako kazu najdosadniju trudnocu ikad. Sve do eto ulaska u 7 mj T kada sam skuzila da se beba umirila i da manje udara. Reagirala sam na vrijeme i sve ali eto bebi je srceko stalo.
    Poslije su nalazi pokazali i da je sa bebom bilo sve ok nikakve deformacije ni sindrome nije imao. Mah horor prica koja je sad iza nas i idemo dalje. Strah je tu ali zelja za bebom je veca
    Radila sam i test na trombof. Samo mi je MTHFR homozigot pa mi tijelo ne pretvara folnu kako spada pa moram dr oblik folne piti, folate..
    Drage moje nema odustajanja. Svasta se dogada, ali moramo biti pozitivne i nadati se jedino tako cemo doci do naseg cilja
    Puse vam svima lete

Ancy, tvoja priča je zaista dirljiva. Ne znam kako si uspjela to sve prebroditi. I još više, i dalje imaš tu pozitivu, svaka ti čast. Mnogo me rastuže priče svih vas koje ste doživjele negativna iskustva...ali toliko ste snažne i istrajne, što i mene mnogo ohrabruje. Želim ti da što prije trudnoća pokuca u tvoj stomačić. 🙏😍❤️❤️❤️

• Ivek1
    05. Studeni 2020. 09:51

Sanjarka88 🦋

Kiflica-➕❤️
    Susika- ➕❤️
    Samoja6-➕❤️
    ODBROJAVANJE 11.MJESEC➕:
    Amarenna- 05.11. - danas❤️
    Leah- 05.11. - danas ❤️
    Traveller- 06.11. - 1 dan❤️
    Chloe- 09.11. - 4 dana❤️
    Olimpija- 10. 11. - 5 dana❤️
    Dada31- 10.11. - 5 dana❤️
    Sunny_- 10.11. - 5 dana❤️
    Inana1- 11.11. - 6 dana❤️
    Amy_94- 13.11. - 8 dana❤️
    Maja1102- 13.11. - 8 dana❤️
    Freya_444- 13. 11. - 8 dana❤️
    Mia333- 16.11. - 11 dana ❤️
    Mara5- 21.11. - 16 dana❤️
    Alma199- 21.11. - 16 dana❤️
    Ancioo- 22.11. - 17 dana ♥️
    Anabelaaaa- 23. 11. - 18 dana❤️
    Stormy- 23.11. - 18 dana❤️
    Andela111- 24.11. - 19 dana❤️
    Sanjarka88- 25. 11. - 20 dana❤️
    Maša25- 27.11. - 22 dana❤️
    Lisa27- 29.11. - 24 dana❤️
    Mokosh- 29.11. - 24 dana❤️
    Buhtlica23- 30.11. - 25 dana❤️
    Bella- 30.11- 25 dana ♥️
    Marty07- 30.11. - 25 dana❤️
    Lullaby- 30.11. - 25 dana❤️
    ODBROJAVANJE 12.MJESEC➕:
    Lovely- 01.12. - 26 dana❤️
    Hazel02.12. - 27 dana❤️

Draga, možeš li i mene staviti na listu za datum 29.11.❤️ 

anabelaaaa
    05. Studeni 2020. 10:12

Mia333

anabelaaajoj govoris mi iz duse! Sto vrijeme vise odmice, sve se vise ogranicavamo, te gledamo na ovo, te na ono jer smo sve isprobali i onda ti preostane samo sve pomno tempirati. Vec sam bila pisala da vrijedi jednom, dvaput pokusati, ali na dulje vrijeme ti zaista ponestane volje…
    Prosli i pretprosli ciklus sam pratila da imamo odnose u razmaku i sto blize O. Ovaj mjesec da poslije M imamo odnose i onda 3 dana prije O ne, pa na O s najboljom kvalitetom, da bi se na kraju ispostavilo da taj petak ipak nisam imala O, nego u subotu. Tako da mislim da ni od ovog ciklusa nista jer kvalitetniji spermiji od petka vjerojatno nisu dozivjeli O, a ovi od subote nisu dostigli dovoljnu kvalitetu.
    Dali smo si jos dva pokusaja, dakle sveukupno 26 i onda okrecemo novi list. Ovako nastaviti jednostavno ne vrijedi, gubi se svaki smisao sexa i zivota.

Mi nismo jos sve probali.Sto se tice tih pracenja ovulacije,mislim da tek sad nekako otprilike mogu pogoditi. Do sad su to po meni bila samo nagadjanja.Jedan mjesec sam imala hormonalni disbalans zbog stresa,sljedeci oba jajnika ciste,eh sad kad se sve stabilizovalo I rjesilo,njegov spermiogram nije najbolji.Nekako smo se  bazirali vise na mene a nismo bas ocekivali njegov nalaz los.Jos ne gubim vjeru,a sta  ce biti Bog zna.Kako god,nas odnos ce biti samo jaci .Mada strah od neuspjeha je sveprisutan uvijek. Mene malo zeza to sto sam nestrpljiva,sto bih sve nekako odjednom.Cekanje tih nalaza,procedure..
    Svaki mjesec kazem sebi,uzivacemo,nevemo se optrrecivati I tako bude sve do ovulacije,u ovim danima bas budem u nekom grcu...I onds slijedi iscekivanje,onda opet na kraju sok I tako u krug.
    Odustati necu dok je u meni imalo snage a imam je mislim dovoljno. Ti kazes lutrija,pa I zivot je sami, uvijek neka kocka.Trebamo vjerovati da jednom u zivotu ipak dobivamo...a dobicemo u to sam uvjerena ma ovaj ili onaj nacin ❤

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

watson009
    05. Studeni 2020. 10:15

Jutro cure 🙌♥ 
    Tommy draga i ja sam piskila kineza jutros...bijel kao snijeg na Badnjak kao sto kazes 😂 ai dobro, biti ce valjda jednom i nas plusic! sada u miru cekam vjesticu 🙏
    Mia333 svaka vam cast na strpljenju...nazalost ako nejde prirodno nema smisla gubiti vrijeme, budete vi to rijesili odmah na pocetku godine ♥
    Ancioo super da je dragi dosao na vrijeme,sretno ♥

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

05. Studeni 2020. 10:18

Traveller

Sanjarko, ne brini se oko toga molim te, joj i tog doktora što ti je to rekao. Mislim pazi se svatko normalan ovako i onako, nitko se ne želi namjerno zaraziti. Samo ti je utjerao dodatni strah.

NeverGiveUp, čuvaj se, lijepo je vidjeti da sve ide super. Ohrabrenje si svima nama. 😊

Ja još svijetlo smeđe smeđarim lagano, neće vještica da pusti pipu i gotovo. Baš mi se igra sa živcima ovaj mjesec. Sanjarko, imaš još šanse da pobijediš u okladi, još kad procurim prekosutra. 🙄😂

Ocu hvala ti puno❤️ uz vas sam i cekam vas da skupa slavimo plusice uz djecji šampanjac 😂

Bas te zeza ovaj mjesec posteno, zaprjeti joj 😂

Sanjarka88
    05. Studeni 2020. 10:18

Traveller

Sanjarka88 🦋

Traveller

Sanjarka88 🦋

Traveller naravno da cu ja osvojit okladu 😝
    Ma doktor je rekao sta misli, zna, neka iskustva…. Ima pravo covjek upozorit Al nije svjestan kojoj panicarki to govori 🤣🤣
    Ja ne radim posao u kojem sam puno izlozena, muz isto. Al djeca idu u školu /vrtic. Mislim ne moguce je skroz izolirat se

Sumnjam da hoćeš, obično i imam smeđarenje iako tamnije dosta prva dva dana pred mengu tako da sutra najkasnije očekujem crveni vodopad. I onda častiš. 😎
    Ima pravo upozorit ali ono. Meni je to upozorenje besmisleno jer je masa ljudi već ispalila na živce radi corone I svega, ne treba nam još nabijati nove strahove.

Pogotovo meni 🤣🤣🤣🤣

Pa da, ali nikome od nas ne bi bilo svejedno to čuti. Zato ja volim svog novog doktora, oko njega toliko pozitive da mu skoro aureolu vidim oko glave 😁😂😍

Meni takav treba 🤣

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    05. Studeni 2020. 10:19

anci000

watson009

Jutro cure 🙌♥
    Tommy draga i ja sam piskila kineza jutros…bijel kao snijeg na Badnjak kao sto kazes 😂 ai dobro, biti ce valjda jednom i nas plusic! sada u miru cekam vjesticu 🙏
    Mia333 svaka vam cast na strpljenju…nazalost ako nejde prirodno nema smisla gubiti vrijeme, budete vi to rijesili odmah na pocetku godine ♥
    Ancioo super da je dragi dosao na vrijeme,sretno ♥

O bas mi je zao Watson, no vidim hrabro ti ides dalje tako i treba Kako je zdrvatsveno stanje sa coronom, jel ti bolje gore?
    Dobro piskile ste sada bijel je kao snijeg na Badnjak al iduci mjesec ce biti u boji kao na sam Bozic - mislim na svu dekoraciju, lampice i sve ostalo tako ce zasvjetlit i kinez
    Samo hrabro!!

Zasvjetlit kinez 🤣

05. Studeni 2020. 10:22

A ovo u vezi korone tako mi vise ode na zivce... Necemo oboli od korone obolit cemo u glavi od svih njihovih punpanja 🤦‍♀️🤦‍♀️

A sta se tice Bozica totalni sam frik hahah u pepka i u kika svke godine ostavim para i para na svjevice znaci kuca oko kuce vrt vocke sve sve svitli priko 30 komada svicica iman😂😂🤦‍♀️... Srica sve je na baterije pa ne trosim struju hahahah

Sanjarka88
    05. Studeni 2020. 10:23

Traveller

Watson, žao mi je radi Kineza, bit će taj plus već uskoro. Nadam se da se osjećaš dobro i da je izolacija kraju.
    NeverGiveUp, doći će ona sutra, sigurna sam. Još joj dajem kredita malo jer ipak i ovo je dobro s obzirom da nisam znala šta očekivati i hoće i koliko kasniti. Tako da zadovoljna sam, iako bi što prije da mogu sve ove ciribiri stvari primijeniti pa da taj plus blijesti ko milijun lampica za mjesec dana. 😎
    Sanjarko, preseli se u Zg 😁😂😍

Mogla bi 😁 gore mi ionako sestra studira
    Muz radi u firmi cije je sjedište u Zg, ja nebi radila nista, sta bi nam falilo 😎

Sanjarka88
    05. Studeni 2020. 10:24

Kiflica - ➕❤️
    Susika - ➕❤️
    Samoja6 - ➕❤️
    ODBROJAVANJE 11.MJESEC ➕:
    Amarenna - 05.11. - danas❤️
    Leah - 05.11. - danas ❤️
    Traveller - 06.11. - 1 dan❤️
    Chloe - 09.11. - 4 dana❤️
    Olimpija - 10. 11. - 5 dana❤️
    Dada31 - 10.11. - 5 dana❤️
    Sunny_ - 10.11. - 5 dana❤️
    Inana1- 11.11.  - 6 dana❤️
    Amy_94 - 13.11. - 8 dana❤️
    Maja1102 - 13.11. - 8 dana❤️
    Freya_444 - 13. 11.  - 8 dana❤️
    Mia333 - 16.11. - 11 dana ❤️
    Mara5 - 21.11. - 16 dana❤️
    Alma199 - 21.11. - 16 dana❤️
    Ancioo- 22.11. - 17 dana ♥️
    Anabelaaaa - 23. 11. - 18 dana❤️
    Stormy - 23.11. - 18 dana❤️
    Andela111 - 24.11. - 19 dana❤️
    Sanjarka88 - 25. 11. - 20 dana❤️
    Maša25 - 27.11. - 22 dana❤️
    Lisa27 - 29.11. - 24 dana❤️
    Mokosh - 29.11. - 24 dana❤️
    Ivek1 - 29.11. - 24 dana❤️
    Buhtlica23 - 30.11. - 25 dana❤️
    Bella- 30.11- 25 dana ♥️
    Marty07 - 30.11. - 25 dana❤️
    Lullaby - 30.11. - 25 dana❤️
    ODBROJAVANJE 12.MJESEC ➕:
    Lovely - 01.12. - 26 dana❤️
    Hazel 02.12. - 27 dana❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.