Watsooon, cestitaaaam, to su divne vijesti 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉 Sad samo u napad 🤠
Sanjarka, ma napadaj onda, nemaš šta čekati ako brisevi budu ok. Strpljivija si ti puno više nego misliš, ja bi već popucala.🤣
A kako cu od srama pred doktora ako zatrudnim a u međuvremenu papa bude loša? 😁
Ja ne znam sta mi se dogodilo. Nikad nisam bila strpljiva, sve je moralo biti sad i odmah 🤦♀️
Ma neće biti loš, šta ti je. Ako brisevi budu ok, ja se stvarno ne bi puno mislila. Ako brisevi ne budu ok onda papa može pokazati neku promjenu radi lošeg nalaza brisa.
Jel?
Tebe cu dovest ispred doktora ako se ustanovi drugcije 😁🤣🤣🤣
To ti ides skoro na ljetne bebe pa zelis da budem s tobom? Priznaj 😁
Može, ja ti nemam srama, da znaš šta sam radila u prošlosti, sve bi ti bilo jasno (ne, nisam bila kurva) 🤣🤣🤣🤣 ali ne smijem reći, jako je specifično. 😁😂
A čuj, ja bih rado ali moji jajnici govore drugačije. Ako ne dobijem u srijedu, kajganu ću od njih napraviti. 😂😂😂
🤣🤣🤣🤣 Imas jos cili 11mj za ic u ljetne no sikiriki
Cila si mi tajanstvena hmmmm 😁 morat cu pronac to tvoje istocno selo da se raspitam 🤣
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Značiiii, išla sam nadobudno napraviti test 8 dpo, ispao je negativan. Znam da je prerano, još uvijek se nadam. Sljedeći ću najranije 11 dpo, ne želim se bedirati bezveze
Koliko su vam bili izraženi simptomi neposredno prije očekivane M, prije plusića?
Watsooon, cestitaaaam, to su divne vijesti 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉 Sad samo u napad 🤠
Sanjarka, ma napadaj onda, nemaš šta čekati ako brisevi budu ok. Strpljivija si ti puno više nego misliš, ja bi već popucala.🤣
A kako cu od srama pred doktora ako zatrudnim a u međuvremenu papa bude loša? 😁
Ja ne znam sta mi se dogodilo. Nikad nisam bila strpljiva, sve je moralo biti sad i odmah 🤦♀️
Ma neće biti loš, šta ti je. Ako brisevi budu ok, ja se stvarno ne bi puno mislila. Ako brisevi ne budu ok onda papa može pokazati neku promjenu radi lošeg nalaza brisa.
Jel?
Tebe cu dovest ispred doktora ako se ustanovi drugcije 😁🤣🤣🤣
To ti ides skoro na ljetne bebe pa zelis da budem s tobom? Priznaj 😁
Može, ja ti nemam srama, da znaš šta sam radila u prošlosti, sve bi ti bilo jasno (ne, nisam bila kurva) 🤣🤣🤣🤣 ali ne smijem reći, jako je specifično. 😁😂
A čuj, ja bih rado ali moji jajnici govore drugačije. Ako ne dobijem u srijedu, kajganu ću od njih napraviti. 😂😂😂
🤣🤣🤣🤣 Imas jos cili 11mj za ic u ljetne no sikiriki
Cila si mi tajanstvena hmmmm 😁 morat cu pronac to tvoje istocno selo da se raspitam 🤣
Jednom ćemo valjda kavu popit pa ću ti sve rec. 😂😂😂 Ma doći ću brzo, sigurna sam.💪
Dogovoreno 😍
Evo i mene. Cestitam curama koje su dobile pozitivu, bas mi je drago zbog vas ❤ Nadam se da ce se ovako nastaviti mjesec 😍 mi smo pokrili sve plodne dane, tako da smo sada na cekanju, ako bi mogla na listu za NE dobiti 13.11. Drzim fige svima, i zelim nam srecu ❤❤❤
I ja se nadam da necu dobiti - 13.11 🙏🤞
Onda nam drzim fige ❤❤❤ mozda cemo zajedno testirati 😀😀
Meni je ovaj mjesec nekako čudan.. Imala sam sukrvicu tokom plodnih dana, ranije O, a vec sad me bole leđa,naduta i sise me rasturaju 🙄🙄 vidjet cemo sta ce se izdogađati
Joooj, nista mi ne govori 😄 svaki dan imam neki novi "simptom" nadam se da je to, to ovaj mjesec! Piskimo zajedno 😄💋
Watson i Sanjarka super za uredne briseve
anciooo i Watson hvala za info o matičnoj mliječi
zuzuzujalica u potpisu ti piše da je LH peak bio 25.10., znači da ti je ovulacija bila 26. ili 27.10. po tome ti je danas tek 6 dpo. Prerano si testirala, nema razloga za brigu stigne to bit jedan lijepi plusić pričekaj još par dana
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Značiiii, išla sam nadobudno napraviti test 8 dpo, ispao je negativan. Znam da je prerano, još uvijek se nadam. Sljedeći ću najranije 11 dpo, ne želim se bedirati bezveze
Koliko su vam bili izraženi simptomi neposredno prije očekivane M, prije plusića?
Rano je jos 8dpo 🙂
Ja na 8dpo nisam imala nista tek na 9dpo sjenicu
Strpi se koji dan
Sta se simptoma tice
Za vrijeme implantacije žesci emocionalni pms 2 dana, nakon toga jaka žeđ i čudan okus u ustima
Cicke bolne Al ispuhane
I to je to. Nista specijalno
U prosloj t puno bolnije i tvrđe cicke, isti okus u ustima
I isto taj pms u trajanju od 2 dana oko 7dpo
Za prvu t nemam pojma, nisam pratila 😅
Hvala na savjetima i odgovorima, curke :)
Curiosity killed the cat
Strpljenje mi nikad nije bila jača strana, valjda će za koju godinu izmisliti i neki turbo test koji ti odmah nakon akcije kaže je li uspjela ili ne
Zuzuzujalica ti si kao i ja 😅 najviše na svijetu mrzim čekanje!!!!
Andela111 držim fige 😘
28.1. ➕🤰
28.9. Rita
🦔🍂
Jeli normanlo da 13 dpo da test Jos ne moze pokazat ako je trudnoca u pitanju danas sam radila jedan opet je negativan 😞😞😞😞😞
👩23
👨24
Traweller mig mig ahahhahahahhaha ♥
Andela ja sam uzbudena kao da ja idem s tobom 🙌
Emmi napravi test na dan ocekivane menstruacije, ako je i dalje negativan onda je 99% negativan.
Sretno 🙏
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Sortiraj odgovore
Najstariji