Ancioo nasmijala si me za cicke 😂
Mašo sretno onda sutra i javi nam!!! Uz tebe sam♥
Bette cestitam od srca ♥
Iskreno zavidim vam svima kojima je upalilo iz prve ili druge 😭 kao sto kaze moja Andela bojim se da cu odlepiti od svega ovoga ... zivot nije fer 😩 !!!!
Moji cervikalni brisevi su u redu!!!!! Barem me nesto oraspolozilo !!!! Sada barem znam da ako dode vjestica ovih dana da idem vec iduci tjedan na prohodnost...
Sanjarko drago mi je za nalaz krvi da je dobar 🙌
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Sanjarko, kad si radila Papu zadnji put? Ne bi se usudila ako ti brisevi budu ok?
Pa ne znam
Radila sam tocno prije godinu dana 🤨 ne znam sta mogu pronac na papi a da moze uzrokovati spontane...
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Netko je pitao ma maticnu mlijec od Radoševića, eto nasa Clio prvi mjesec koristenja ostala u drugom stanju...tako da vjerojatno pomaze!
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Bettecestitam od srca ♥
Iskreno zavidim vam svima kojima je upalilo iz prve ili druge 😭 kao sto kaze mojaAndelabojim se da cu odlepiti od svega ovoga … zivot nije fer 😩 !!!!
Moji cervikalni brisevi su u redu!!!!! Barem me nesto oraspolozilo !!!! Sada barem znam da ako dode vjestica ovih dana da idem vec iduci tjedan na prohodnost…
Bravo za briseve 😍😍😍😍
A sta se tice zavisnosti, prirodna je...
Samo evo meni se iz prve uhvatilo, a sta mi vrijedi kad je zavrsilo kako je zavrsilo.... Iskreno sto puta bi vise voljela da sam se trudila mjesecima Al da je sve ispalo ok 🤷♀️
Zato, ima sve svoje zasto.
Watsooon, cestitaaaam, to su divne vijesti 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉 Sad samo u napad 🤠
Sanjarka, ma napadaj onda, nemaš šta čekati ako brisevi budu ok. Strpljivija si ti puno više nego misliš, ja bi već popucala.🤣
A kako cu od srama pred doktora ako zatrudnim a u međuvremenu papa bude loša? 😁
Ja ne znam sta mi se dogodilo. Nikad nisam bila strpljiva, sve je moralo biti sad i odmah 🤦♀️
Bettecestitam od srca ♥
Iskreno zavidim vam svima kojima je upalilo iz prve ili druge 😭 kao sto kaze mojaAndelabojim se da cu odlepiti od svega ovoga … zivot nije fer 😩 !!!!
Moji cervikalni brisevi su u redu!!!!! Barem me nesto oraspolozilo !!!! Sada barem znam da ako dode vjestica ovih dana da idem vec iduci tjedan na prohodnost…
Bravo za briseve 😍😍😍😍
A sta se tice zavisnosti, prirodna je…
Samo evo meni se iz prve uhvatilo, a sta mi vrijedi kad je zavrsilo kako je zavrsilo…. Iskreno sto puta bi vise voljela da sam se trudila mjesecima Al da je sve ispalo ok 🤷♀️
Zato, ima sve svoje zasto.
Zavidnosti* 🤦♀️
Glavu gore trudilice moje.
Znate kako je moj muz rekao na samom pocetku pocetka nase veze?
Kad se nismo mogli nac par dana? Mladi i zaljubljeni, sto ces 😁🤣
Za sve sto vrijedi, isplati se cekati....
Tako da, bude!!!! ❤️
Watsooon, cestitaaaam, to su divne vijesti 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉 Sad samo u napad 🤠
Sanjarka, ma napadaj onda, nemaš šta čekati ako brisevi budu ok. Strpljivija si ti puno više nego misliš, ja bi već popucala.🤣
A kako cu od srama pred doktora ako zatrudnim a u međuvremenu papa bude loša? 😁
Ja ne znam sta mi se dogodilo. Nikad nisam bila strpljiva, sve je moralo biti sad i odmah 🤦♀️
Ma neće biti loš, šta ti je. Ako brisevi budu ok, ja se stvarno ne bi puno mislila. Ako brisevi ne budu ok onda papa može pokazati neku promjenu radi lošeg nalaza brisa.
Jel?
Tebe cu dovest ispred doktora ako se ustanovi drugcije 😁🤣🤣🤣
To ti ides skoro na ljetne bebe pa zelis da budem s tobom? Priznaj 😁
Nego, krecem piskit u srijedu lh trakice
Vec mi fali pisanje necega, odlepit cu od dosade 🤣
Btw moje menge su nakon spontanog skratile se na 4 dana! Je da prva dva iskrvarim
Al nema veze, potpisujem da tako ostane
Sortiraj odgovore
Najstariji