Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    StellaMaris
    18. Ožujak 2015. 11:08

maja777 sretno i tebi na pregledu, sutra ćete prvi put vidjeti svoju malu mrvu 

<3 2/2013 <3

• mama@
    18. Ožujak 2015. 11:12

Maja777 sretno na pregledu sutra

Tena9
    18. Ožujak 2015. 11:15

maja777, hvala ti puno!

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

• kookoo30
    18. Ožujak 2015. 11:15

Bok svima! Upozoravam vas da ce ovaj post biti malo duzi :) Vidim ima novih cura, svima zelim dobrodoslicu i sto prije preseljenje na pdf trudnoca. Tena, ne brini oko HPV-a, imam ga i ja, doduse, moj je niskorizicni, neaktivan vec dugi niz godina, ali eto, ako se pojavi, dobijem kondilome. Uzas.
    Sad znaci ides na kolposkopiju, tamo ce ti to sve pregledati, vidjeti koliko je podrucje zahvaceno i dali moras uklanjati tkivo zahvaceno cin-om. Njavjerojatnije da. Meni je bio takav sok saznanje o hpv-u, bilo mi je kao da mi je receno da imam hiv, mjesecima mi je samo to bilo po glavi.
    Ali jako brzo mi se imunitet popravio, i to ti je eto, najbitnija stavka u cijeloj prici - nakupuj vitamina, izbildaj si imunitet i to je to. Nema za hpv ljekova, nema terapija, samo opcenito zdravlje treba odrzavati.
    Za trudnocu hpv nije nikakva smetnja, a kolio am upucena, nije ni rizik za dijete. Eto, ako to ista pomaze. Naravno, pitaj gin sve sto te zanima, nemoj se sramiti :)

• kookoo30
    18. Ožujak 2015. 11:24

A sad malo o mojoj malenkosti...dakle, M je dosla po planu i programu, 11.03. Uzimam samo konopljiku zadnjih mjesec i pol dana. Prosli ciklus (onaj u 2.mjesecu) nekako mi se cinilo da mi je M malo obilnija, i inace to kod mene ide da 3 dana curi, i onda jos brljavi 2 dana i to je to.
    Prosli ciklus, 5. dan, to kod mene jos curi, ne jako, ali dovoljno za normalni ulozak. Malo krene, pa malo stane. Uglavnom, kroz tjedan dana je prestalo. Ovaj ciklus, definitivno mi je bilo opet malo jace krvarenje nego sto je to za mene tipicno. Plan je bio da u utorak idem na pregled, pa sam odgodila za danas popodne, i evo sad, opet mi se kap pojavi. Nije curenje kao curenje, nije ni ono smedjarenje, nego se samo pojavi crvena kapljica. Samo cekam danas popodne da cujem komentar gin.
    Odlucila sam prestati sa konopljikom jer sam citala da nema nikakvih nuspojava,ali 1 na 1000 valjda ima obilnije M, glavobolje i slicno, i izgleda da sam ja ta ''sretnica''.

Inace , prije narucivanja kod gin, danima sam bila pod stresom, opet mi se poceli rojiti po glavi najcrnji moguci scenariji vezano uz nemogucnost zatrudnjivanja, i cudno, zadnja 2 dana sam se napokon nekako smirila, sto bude - biti ce. Naoruzala sam se pitanjima i podpitanjima za gin danas, pa vam javim novosti veceras. Nadam se samo da ce sve biti ok, jer se opcenito osjecam super.

Nessah
    18. Ožujak 2015. 11:41

Pozdrav moje trudilice i sve one koje iscekuju plusice! Od mog zadnjeg posta do zadnje stranice sam morala procitati 23 stranice tako da sam vas cijelo jutro citala.
    Moja situacija je ovakva: poslije 32 dana kasnjenja dobila mengu kojoj je danas 5-ti dan i privodim je kraju. Muz me je danas obradovao u krevetu prije nego smo se ustali kad mi je rekao da jedva ceka da mi prodje M pa da se mozemo baciti na posao  

Jedino me zanima ako cita neka trudnica ovdje da mi dade savijet ako ostanem trudna. Ja sam sezonac skupa sa muzem i radimo svako ljeto kod stalnog poslodavca na 5mj (od 04.-og mj. do 10.-og mj.). Radim na info pultu , prodajem karte i sportsku opremu.Takav nam je plan i ove sezone. Moji radni dani su svih 7 dana,a radno vrijeme od 10:00h do 20:00h svaki dan, dakle cijele dane radimo svih 5mj. Mene zanima dali cu ja taj tempo moci izdrzati s obzirom da cemo raditi non stop na bebi jer smo si zacrtali da ovo ljeto beba mora biti. I ako ostanem trudna dali cu ja uopce imati snage izdrzati tolike radne sate s obzirom da ce to biti prvo tromjesjecje? Sto mi vi savjetujete?? A raditi moram jer nam je to jedini dobar izvor zarade. Sto bi mi moglo pomoci u prezivljavanju tog prvog tromjesjecja sa takvim tempom rada?? Unaprijed zahvaljujem na vasem vremenu za odgovore 

Htjela bih pozdraviti i poslati pozitivne vibrice svakoj od vas koje ste me lijepo primile u razgovor ovdje i bez kojih sad nemogu a da ne procitam sto se nova dogadja u vasim zivotima. Nemogu vas spominjati po nadimcima jer bi se iskreno pogubila no izdvajam u ovom slucaju Tena. Zao mi je zbog losih vijesti, pomolit cu se za tebe da ti sve prodje u najboljem redu. Ne kloni duhom jer dok god smo duhom jake tijelo se kad tad mora pokloniti jer je tijelo manifestacija onoga sto ne vidimo okom. Dakle, budi jaka i nedaj da te okolnosti slome, budi iznad toga i udari kontru svemu i dobre stvari te cekaju tamo!!! Sretno od 

Budite me sretne, pozitivne i neka vam se ostvare zelje! 

Tena9
    18. Ožujak 2015. 11:47

kookoo30, Nessah, hvala vam od srca!  Nadam se da bu sve ok i samo ne bih voljela da moram na posvajanje i naravno voljela bih izbjeći operativni zahvat...ali što se mora nije teško :P Teško je to čuti ali budemo preživili... hvala vam na iskustvimai podršci! želim svima sve najbolje i sreću u uskorim trudnoćama, samo nek su po ps-u <3

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.