A joooj nestrpljiva bas mi je zao! Jebemu knedlu! 😞🙁 a Cuj možda je test lažno pokazao plus a možda je stvarno biokemijska trudnoca... evo meni je kasnila 9 dana i kad sam dobila to su bili takvi grčevi da sam mislila da ce mi i jajnici i maternica i sve ispasti i bas je bilo obilno krvarenje... pa mi je doktorica opće prakse rekla da je moguće da je bila biokemijska, iskreno nisam nikada do tada ni cula za to... a kod ginekologa idem tek u 12 mj vidjet cemo sta kaže ginic...
Glavu gore i u nove pobjede! Ovdje si svi dajemo podršku tako da želim NAM SVIMA veliki + sljedeći mj! 😘

🍀 34 godine
🍀 5 spontana
malamumu6gmail.com
Ne znam sta bi rekla. Obzirom da su mi testovi bili i pozotivni i negativni. Ja sam se naravno uvatila za ovaj sta je pozitiva. Obzirom da mi je kasnila. Kasnila mi je 3 dana nije bilo nisza specijalno. Rekla bi da me mozsa test zeznio. Meni je menga normalna ko i svaki misec nike nista drugacije,jace i slicno. Ali nema veze ifemo dalje i svima nam naravno zelim plus od srca😻😻🙏
Nestrpljiva, ja sam isto sada kad sam 15-pg radila test na dan kad je trebala doci menga imala pozitivan test, isto clearblue, i sutradan dobila bas bas pravu mengu... tako da mislim da je taj clearblue prevara teska... i evo jos kad pogledam test vidim plus i nisam glupa ni corava, sve je izblijedilo i promijenilo boju samo plus stoji vidljiv jasno.... a nista nisam nikom ni govorila, niti MM, jer sam znala da se u clearblue ne mozes pouzdati... nisam ti htjela nista pisati o tome kad sam vidila da si rekla da si clearblue radila, al eto da sada sve znamo da taj ne kupujemo jer napravi jebenu pomutnju... ja sam taj dan na poz test bila sretna sama sa sobom ali i skepticna jer mu nista nisam vjerovala...
Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉
Stvarno sam misljenja da piskenje ne treba ni raditi, jednostavno ako nema menge cu se javiti ginekologu i cekati a ne raditi testove i lazno se veseliti. Stvarno im ne vjerujem... a i mislim da kad budem stvarno trudna da cu imati sigurno drugaciji osjecaj osim ovoga sto nama samima u glavu ulaze simptomi i svasta nesto, paiha je gadna stvar
Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉
*psiha
Znaci clearblue stavrno nevalja. Necu ga vise uzimat nema šanse. Sad mi je lakse sad znam da su oni sa ebaya bili pouzdani 😹
Da ja kad sambila u ljekarni pitam odmah ima li koji drugi odmah sam zmala da nece izaci na dobro ali eto imala sam jake simptome pa sam racunala ajde valjda ce makar pokazati pravu pozitivu ili negativu... ali noc prije sam trebala dobiti M smo se keksali, i istina imamo uvijek neku brutalnu akciju i bilo je pinkicu krvi, kaze MM ajme odmah sam bia tuzan kad sam to vidio, istina u nas uvijek ima krvi, ali kad mi je clearblue pokazao plus odmah sam bila ljuta jer sam znala da opet lazno pokaziva, mada kazu nijedan ne moze biti lazno pozitivan, ali to ne vrijedi i za clearblue, ne znam kako ih vec netko nije tuzio i da ih se izbaci sa trzista
Grozno... Samo sam svasta umislila u glavi... Ma brzo cemo mi ugledat plusice 😻 sad za Bozic da bude Bozicni plus 🙏
Psiha je čudo cure moje! A naše čudo nadam se da ce biti sljedeći mjesec! 🙏🎄👌

🍀 34 godine
🍀 5 spontana
malamumu6gmail.com
Zao mi je sto je test lazan uuuhh. Kso da nam nije tesko sta pokusavamo zatrudnit nego nam se jos lazni testovi rugaju 😫😫 ja uvik kupin trakicu u, ljekarni najjeftiniju i uvik mi tocno pokaze.
Jao ja se bas veselim Bozicu i nadan se pozitivnom testu! I svima ostalima od srca zelim da nam ovaj Bozic bude veliki +! 😍❤

PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji