Da ja kad sambila u ljekarni pitam odmah ima li koji drugi odmah sam zmala da nece izaci na dobro ali eto imala sam jake simptome pa sam racunala ajde valjda ce makar pokazati pravu pozitivu ili negativu... ali noc prije sam trebala dobiti M smo se keksali, i istina imamo uvijek neku brutalnu akciju i bilo je pinkicu krvi, kaze MM ajme odmah sam bia tuzan kad sam to vidio, istina u nas uvijek ima krvi, ali kad mi je clearblue pokazao plus odmah sam bila ljuta jer sam znala da opet lazno pokaziva, mada kazu nijedan ne moze biti lazno pozitivan, ali to ne vrijedi i za clearblue, ne znam kako ih vec netko nije tuzio i da ih se izbaci sa trzista
Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉
Grozno... Samo sam svasta umislila u glavi... Ma brzo cemo mi ugledat plusice 😻 sad za Bozic da bude Bozicni plus 🙏
Psiha je čudo cure moje! A naše čudo nadam se da ce biti sljedeći mjesec! 🙏🎄👌
🍀 34 godine
🍀 5 spontana
malamumu6gmail.com
Zao mi je sto je test lazan uuuhh. Kso da nam nije tesko sta pokusavamo zatrudnit nego nam se jos lazni testovi rugaju 😫😫 ja uvik kupin trakicu u, ljekarni najjeftiniju i uvik mi tocno pokaze.
Jao ja se bas veselim Bozicu i nadan se pozitivnom testu! I svima ostalima od srca zelim da nam ovaj Bozic bude veliki +! 😍❤
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Svi se nadamo Bozicnom cudu, koliko god mislila da nije ni proslo dugo odkad pokusavamo, opet se nadam svakim danom sve vise, tako mi je i MM govorio, ajmo polako bez nervoze pa kad bude- bude, da se previse opterecujem pa da nam tako nece ni uspjeti... al kad sam dobila mengu i on je bio tuzan, kaze bas sam se veselio i mislio da nece doci menga... i onda mi jos gore budem jos vise tuzna, bas bi voljela takav pokloncic za Bozic, vec sam smislila i kako bi mu to priopcila kao pokloncic 😂😂
Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉
Evo da prijavim, jutros krenuli bolovi i pojavila se prava M...nista ni ovaj mj., nadam se da cemo sve imat vise srece iduci mjesec 😉
Evo da prijavim, jutros krenuli bolovi i pojavila se prava M…nista ni ovaj mj., nadam se da cemo sve imat vise srece iduci mjesec 😉
A jooj, zelim ti Bozicni +, kao i svima nama 😘
Svi se nadamo Bozicnom cudu, koliko god mislila da nije ni proslo dugo odkad pokusavamo, opet se nadam svakim danom sve vise, tako mi je i MM govorio, ajmo polako bez nervoze pa kad bude- bude, da se previse opterecujem pa da nam tako nece ni uspjeti… al kad sam dobila mengu i on je bio tuzan, kaze bas sam se veselio i mislio da nece doci menga… i onda mi jos gore budem jos vise tuzna, bas bi voljela takav pokloncic za Bozic, vec sam smislila i kako bi mu to priopcila kao pokloncic 😂😂
A nama za Bozic dolaze moji roditelj pa sam vec smislila kako bi im to rekli u obliku poklona 😍 uh
Al trebale bi manje o tome razmisljat. Ja se toliko nadam + za Bozic da se bas bojim da cu se razocarat :/ al dobro imam svoju mrvicu pa ce me ona oraspolozit.
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Malo nam se utisala tema ovih dana, svi marljivo rade na buhtlicama 😁
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~