Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    baarbaraa29
    24. Studeni 2017. 11:53

Petraaa

Nista nestrpljivanema druge nego cekat gina da objasni sto se dogodilo…ja sam svog sad zvala..mojoj pravoj mengi ni traga i dalje ono krvarenje svjeze sto je krenilo 23dc pa do danas nebi ni jedan dnevni ulozak obojalo, ove prave uloske nisam ni koristila a danas evo zavrsava sa svjetlosmedim iscjetkom i to je to, nit bolova nit icega( inace M traje 7 dana i od toga sam 3-4 dana na Ketonalu forte) ..na 26dc radila test i neg..zvala sad gin kaze ona uzet cemo to kao da je bila mens a ako prokrvarim opet da joj javim..grudi i dalje lagano osjetljive, temp 37…eto prolupat cu, vise nista ne kontam 😣😣😣😣

Po mom iskustvu, kao sto vec znas, to je to. Mozda je samo 26dc bilo prerano za test.
    Ajde ti lijepo odmori za vik.i u pon.ujutro napravi opet  test, ako u medjuvremenu ne dobijes bas!
    Nestrpljiva zao mi je  Mozda je bila biokemijska..

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

24. Studeni 2017. 12:26

Citala sam o toj biokemijskoj trudnoci. Kaze da je pracena obilnim krvarenjem i jacim grcevima. Meni je krvarenje normalno kao i svaki mjesec i nema nikakvih ugrusaka.. Izgleda da me ipak clearblue privario a ne testovi sa ebaya. Hahaha.vjer nisam ni bila trudna.

Petraaa
    24. Studeni 2017. 12:36

baarbaraa29

Petraaa

Nista nestrpljivanema druge nego cekat gina da objasni sto se dogodilo…ja sam svog sad zvala..mojoj pravoj mengi ni traga i dalje ono krvarenje svjeze sto je krenilo 23dc pa do danas nebi ni jedan dnevni ulozak obojalo, ove prave uloske nisam ni koristila a danas evo zavrsava sa svjetlosmedim iscjetkom i to je to, nit bolova nit icega( inace M traje 7 dana i od toga sam 3-4 dana na Ketonalu forte) ..na 26dc radila test i neg..zvala sad gin kaze ona uzet cemo to kao da je bila mens a ako prokrvarim opet da joj javim..grudi i dalje lagano osjetljive, temp 37…eto prolupat cu, vise nista ne kontam 😣😣😣😣

Po mom iskustvu, kao sto vec znas, to je to. Mozda je samo 26dc bilo prerano za test.
    Ajde ti lijepo odmori za vik.i u pon.ujutro napravi opet test, ako u medjuvremenu ne dobijes bas!
    Nestrpljiva zao mi jeMozda je bila biokemijska..

Tako ce i bit! Bacam se na peglanje, nece mi ni vikend bit dosta koliko vesa imam, okupirat ce me hahaha 😉

• Eglantine32
    24. Studeni 2017. 13:40

Evo da se i ja javim. Pozdrav svim curama ovdje sa istim mukama po pitanju trudnoće. Evo ovako ide moja priča koja je tek u povojima/počecima: Neuspješno radimo na bebici dva mjeseca, znam da je to malo vremena , no svejedno sam se nadala da će uspjeti od prve, ako ne od prve, onda bar od druge...No nije. Meni su se unazad dva mjeseca od kada radimo na bebi počele zapravo događati neke čudne stvari. Imam čudne i tupe bolove u predjelu jajnika i mjehura, pritisak dolje, tjeranje na piškenje, pečenje oko spolovila i to tako u krug, jedan dan ne boli , a nekoliko boli. Otišla sam kod ginekologa, radila ultrazvuk (mjehur povećan, uterus ispunjen slobodnom tekućinom-što god to značilo). Ginekolog mi na kraju prepisao antibiotike, a nemam pojma zašto, kao upala jajnika, on pretpostavio, dok nije došao sasvim uredan nalaz krvi i urina i onda kaže a ok , ako je i nešto bilo  (upala) sada smo to ubili atibioticiima. SRadila tri testa,svi negativni, mengu imala, sutra stiže i slijedeća. Radila pretragu krvi i urina, radila urinokulturu, svi nalazi uredni. . Sada smo još jednom ponovili urinikulturu za svaki slučaj, jer moji bolovi su i dalje prisutni.Zaista mi je vrlo čudno, i ne znam što bi to moglo biti, je li netko imao slične simptome, bolove? Brinem se da su možda ti bolovi uzrok moje neuspješne trudnoće. Svaki savjet je dobrodošao. 

Mala_mu
    24. Studeni 2017. 14:48

A joooj nestrpljiva bas mi je zao! Jebemu knedlu! 😞🙁 a Cuj možda je test lažno pokazao plus a možda je stvarno biokemijska trudnoca... evo meni je kasnila 9 dana i kad sam dobila to su bili takvi grčevi da sam mislila da ce mi i jajnici i maternica i sve ispasti i bas je bilo obilno krvarenje... pa mi je doktorica opće prakse rekla da je moguće da je bila biokemijska, iskreno nisam nikada do tada ni cula za to... a kod ginekologa idem tek u 12 mj vidjet cemo sta kaže ginic...
    Glavu gore i u nove pobjede! Ovdje si svi dajemo podršku tako da želim NAM SVIMA veliki + sljedeći mj! 😘

🍀 34 godine
    🍀 5 spontana

malamumu6gmail.com

24. Studeni 2017. 16:07

Ne znam sta bi rekla. Obzirom da su mi testovi bili i pozotivni i negativni. Ja sam se naravno uvatila za ovaj sta je pozitiva. Obzirom da mi je kasnila. Kasnila mi je 3 dana nije bilo nisza specijalno. Rekla bi da me mozsa test zeznio. Meni je menga normalna ko i svaki misec nike nista drugacije,jace i slicno. Ali nema veze ifemo dalje i svima nam naravno zelim plus od srca😻😻🙏

MaybeBaby 😘
    24. Studeni 2017. 17:27

Nestrpljiva, ja sam isto sada kad sam 15-pg radila test na dan kad je trebala doci menga imala pozitivan test, isto clearblue, i sutradan dobila bas bas pravu mengu... tako da mislim da je taj clearblue prevara teska... i evo jos kad pogledam test vidim plus i nisam glupa ni corava, sve je izblijedilo i promijenilo boju samo plus stoji vidljiv jasno.... a nista nisam nikom ni govorila, niti MM, jer sam znala da se u clearblue ne mozes pouzdati... nisam ti htjela nista pisati o tome kad sam vidila da si rekla da si clearblue radila, al eto da sada sve znamo da taj ne kupujemo jer napravi jebenu pomutnju... ja sam taj dan na poz test bila sretna sama sa sobom ali i skepticna jer mu nista nisam vjerovala... 

Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉

MaybeBaby 😘
    24. Studeni 2017. 17:30

Stvarno sam misljenja da piskenje ne treba ni raditi, jednostavno ako nema menge cu se javiti ginekologu i cekati a ne raditi testove i lazno se veseliti. Stvarno im ne vjerujem... a i mislim da kad budem stvarno trudna da cu imati sigurno drugaciji osjecaj osim ovoga sto nama samima u glavu ulaze simptomi i svasta nesto, paiha je gadna stvar

Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉

MaybeBaby 😘
    24. Studeni 2017. 17:30

*psiha

24. Studeni 2017. 17:44

Znaci clearblue stavrno nevalja. Necu ga vise uzimat nema šanse.  Sad mi je lakse sad znam da su oni sa ebaya bili pouzdani 😹

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.